Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

babacku

eroare 11

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am dat un search pe forum dar nu a rezultat nimic cu eroare 11

Dupa ce dau start apare eroare 11 si nu se intampla nimic, iar daca incerc cu elite dupa ce dau start nu mai apare eroarea dar nici fereastra jocului

Stie cineva vreo rezolvare?

Win 7 pe 64, un laptop hp destul de bunicel, pe vremurile bune ducea si cate 5 conturi, norton cu licenta , toate update-urile la zi

Ms anticipat

Posted

Scuze,stiu ca e off topic insa as vrea sa stiu daca are cineva idee cand se vor putea face conturi pt ca as vrea sa ma apuc din nou si am dat de problema asta :( scuze inca odata.astept rasp voastre.

Posted

Salut,Incerca sa reinstalezi iar jocul,- Am facut asta inainte sa fac topicul

dar nu uita intai dezactiveaza anti virus, -din diferite motive asta nu se poate, inainte de revel imi mergea

Instaleaza si o versiune de direct X minim 9,daca nu ai - am

.Alte probleme care ti se intampla staff-ul nu este responsabil(Elite).- cu elite am incercat ca plan B

Ai mai jucat mu online pana acum pe acest laptop ?,sau este prima ora cand joci pe link mania de pe laptop, ce internet ai ?

- cum spuneam : in vremurile bune(pe link) ducea lejer 5 conturi( pe langa mess youtoube si altele)

Daca imi amintesc bine eroarea asta aparea, pe vremuri, cand deschideam al-2 lea mu, dar acum nu am decat un cont(si ala primit)

Posted

odata ce ai elite-ul in calculator inseamna ca l-ai mai folosit.. se intampla ca la un moment dat sa ai probleme din cauza lui si sa nu iti mai mearga jocul.. sfatul meu este sa reinstalezi sistemul de operare si sa lasi elite-ul in pace.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...