Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Reevalure

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=432311

Ok am prins ideea cu plecatu de ep spot etc etc.

Dar Domnul Eagles era complice la pk pe acel spot : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=432312

Dupa cum vezi ija a verificat si a acoord suspend caracterului Cheghevara pentru ca el era pe kardamoon.

http://guilds.5.forumer.com/uploads/guilds/post-66-1327039707.jpg aici sunt ambii pe spot.

Trage si tu o concluzie cum a ajos spotu la dansi. EU cand am mers sa el dau pk pe ultimu spot a venit domnu admin pe aduci Rudy si m-a tinut in discnnect ca sa nu le pot lua spotu. ACu sa nu imi veniti ca pk'u face aprte din joc ca mai stiu eu ce. Da face parte din joc dar se pedepseste . Din moment ce ei au laut acel spot prin metode neortodoxe si au mai si plecat de pe spot ce drept mai au ei acolo?Aici nu intervine si nesimtirea? Magnnum = Eagles .

Si mai am o intrebare. Daca eu puneam o intrebare de afk cu ce schimba situatia? Erau on din moment ce au dat pk de 2 ori acolo ca sa poata lua spotu. Normal ca m-am dus pe spot sa incerc sa il recuperez.

Posted

Dap eu am fost pe el in acel moment

Posted

bili eu eram in trecere ma ducea sa incerc preluare pe ultimul spot cand reflecter ma atacat

asa am preluat spotul nu prin pk greseala lui reflecter e ca omoara tot ce prinde :)

aveam pt la fire si am zis sa imi incerc norocul

Posted

bili eu eram in trecere ma ducea sa incerc preluare pe ultimul spot cand reflecter ma atacat

asa am preluat spotul nu prin pk greseala lui reflecter e ca omoara tot ce prinde :)

de parca tu esti usa de biserica :angry1:

Guest Magnnum
Posted

nevinovat si sfant sunt ^^

Posted

=)) ce dume de copil de 12 ani.. astea au fost fumate de mult cu trecutu pe langa spot etc. Si cum de erai fix cu Cheghevara in party? Foarte interesant si oare nu aveti aceasi guilda? hmm. Iti mai pun si alte poze cu pk si tot tu apareai pe spot porma?

Guest Magnnum
Posted

alina e in blue nu la mine :)))

Posted

poi si Ladorna? pff .. tu pe ce srv crezi ca joc ma?

Guest Magnnum
Posted

LaDorna alina italia

CheGhevara alina hunedoara 2 persoane diferite

Posted

Trage si tu o concluzie cum a ajos spotu la dansi. EU cand am mers sa el dau pk pe ultimu spot a venit domnu admin pe aduci Rudy si m-a tinut in discnnect ca sa nu le pot lua spotu. ACu sa nu imi veniti ca pk'u face aprte din joc ca mai stiu eu ce. Da face parte din joc dar se pedepseste . Din moment ce ei au laut acel spot prin metode neortodoxe si au mai si plecat de pe spot ce drept mai au ei acolo?Aici nu intervine si nesimtirea? Magnnum = Eagles .

Au dat pk, au fost destul de aspru pedepsiti zic eu. In ciuda acestui fapt, totusi ati pierdut spotul, deci nu mai aveai voie sa dai pk acolo, decat suportand consecintele.

Si mai am o intrebare. Daca eu puneam o intrebare de afk cu ce schimba situatia? Erau on din moment ce au dat pk de 2 ori acolo ca sa poata lua spotu. Normal ca m-am dus pe spot sa incerc sa il recuperez.

Nu se schimba situatia. Ai pierdut spotul, ei aveau drepturi acolo. Faptul ca l-ai pierdut candva nu justifica prezenta ta pe acel spot.

Alte nelamuriri?

Posted

Pentru un pk pe spot nu cred ca putem discuta de cont blocat, ar fi exagerat.

Pentru alte aspecte, cum ar fi cele dintr-un topic mai jos, ce a spus ija se va intampla daca nu se potolesc, am spus-o si eu cu un topic, doua mai jos.

Dar in topicul asta discutam despre altceva, pentru informatiile pe care le ceri puteai da un PM

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431465&view=findpost&p=6170129

Are permanent, urmatoarea etapa este permanent pe toate conturile cu care ai legatura + filtru.

Atentie mare celor ce ii dau conturi:

MaFiaS_DW

AbkanyMG

vizake

Sophie

Klax187

Dap eu am fost pe el in acel moment

Ody cum ramane ? a calcat iar pe bec si in mod normal trebuia cont blocat daca e sa ne luam dupa ce a zis ija...

da prietene am sa primesc 99 pentru ca alti ai venit au dat pk si eu nu am vrut sa ii las sa cresca pe spotu meu... esti un dulce :*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...