Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

serghey123

cum procedez ?

Recommended Posts

Posted

Cum procedez daca la preluarea unui spot arena, fostul proprietar are duelul deja activat ? ("X already accepted a duel")

Cum muta un caracter cu rr putine care vrea sa joace, sta on, face preluari pe unul cu multe rr, dar afk si care vine deja cu duel activat ?

Este corect sa lase afk in acest mod? Regulamentul ce spune despre asta ? daca nu spune nimic, oare are trebui reguli noi despre aceasta exploatare de situatie ?

Posted

il muti de pe spot, undeva unde sa nu incurce pe nimeni.

Posted

si explica-mi cum il scoti din tark?

Posted

astepti sa intre un gm in joc si ii dai pm, zicandu-i despre ce e vorba.

incearca, totusi, sa-l muti aproape de marginile tarcului. s-ar putea sa aiba cursorul pus fix in directia in care il muti. in felul asta, cand il muti, cursorul "iese" din tarc, el se opreste din tras. win-win situation.

Posted

Cum procedez daca la preluarea unui spot arena, fostul proprietar are duelul deja activat ? ("X already accepted a duel")

Cum muta un caracter cu rr putine care vrea sa joace, sta on, face preluari pe unul cu multe rr, dar afk si care vine deja cu duel activat ?

Este corect sa lase afk in acest mod? Regulamentul ce spune despre asta ? daca nu spune nimic, oare are trebui reguli noi despre aceasta exploatare de situatie ?

pai muti mai usor un caracter cu multe rr cu unul cu putine rr , deoarece nu il omori , si il poti muta usor .

Posted

Voi nu ati inteles nimic din ce a intrebat serghey123.

Un player care are duel,nu se poate muta,pt ca nu ai cum sa il ataci.

Singura modalitate este, sa chemi un admin si playeri care folosesc asa cv primesc ss 99. :naughty:

app:fede dela tine ma asteptam la mai mult

Posted

dar tu ai inteles ce am scris eu?

Da am inteles :tiphat:

Daca au 2 playeri duel,ala mic da in ala mare sa nu se intrerupe duelul si ala mare ataca si omoara mobi cu duel activat.

Tu ai inteles cum functioneaza duelul?

Posted

In permanenta sunt GM-i pe caractere de joc ! Ziua sunt on multi dintre ei si te pot ajuta ! Noaptea dupa cum se vede sunt eu on si mai ajut cand se intampla o problema de genul asta !

Dai un post cu mesajul "Vreun admin on ?! pm me" ;)

Posted

Sa nu imi sariti in cap insa omiteti un lucru :P daca dai duel nu inseamna neaparat ca il opresti:D nu se stie ce cliker foloseste.

Si de ex daca x imi da mie duel eu tot atac mobi fiind afk nu dau nici ok nici cancel. si dupa 10 minute vine y la mine nu poate sa imi dea duel ca am deja o cerere. .Deci nu se da ss pentru ca nu e bug exploit (Acela fiind doar atunci cand sutn deja in duel 2 caractere)

Iar raspunsul la intrebarea initatorului : Il poti opri numai daca foloseste un cliker pentru mg/sm . (mutandul langa marginea tarkului in care este el indreptat. in acest fel cursorul lui ramane pe gard si acesta numai ataca ) daca acesta foloste un cliker pentru bk nu ai cum sa il opresti ( doar chemand un admin)

Posted

Voi nu ati inteles nimic din ce a intrebat serghey123.

Un player care are duel,nu se poate muta,pt ca nu ai cum sa il ataci.

Singura modalitate este, sa chemi un admin si playeri care folosesc asa cv primesc ss 99. :naughty:

app:fede dela tine ma asteptam la mai mult

cand apare X already accepted a duel inseamna ca cineva i-a dat duel si din cauza clickerului nu a reusit sa il opreasca. Nu inseamna ca este in duel cu cineva in acel moment..

consider ca ti-a raspuns si colegul meu si ceilalti ce ar trebuii in sa faci..

In mare lucrurile stau cam asa.. daca nu poti sa-l opresti cu duel/party, incearca sa-l muti cu skill de la arma/ lightening spell inafara spotului sau la marginea tarcului (de preferat sa il muti in directia in care este intors cu fata, astfel mouse-ul v-a sari din tarc si el se va oprii). Daca nu reusesti nici asa nici asa astepti un gm sa intre ( poti sa verifici daca este vreun gm online cu ajutorul comenzii /online ) si il rogi frumos sa te ajute si pe tine, sau intri pe forum la sectiunea informatii in topicul de admini, iei la rand fiecare gm trecut acolo si verifici daca este online pe forum, dupa care le trimiti un pm in care ii rogi frumos sa intre sa te ajute si pe tine..

O sa las topicul deschis in caz ca mai ai alte intrebari, dar va rog fara spam si fara altceva decat ontopic si la obiect. Multumesc

Posted

Si eu am avut probleme cu un tip in arena. Am facut preluarea corect si ca sa-l opresc sa nu mai faca KS iam dat trade(dupa cum stiti se opreste pt cateva secunde si pe urma ataca din nou) pe urma iam dat Duel si imi zicea ca este deja intrun duel.

Am incercat sa il mut de pe spot cu Lighting dar era prea mic si il omoram asa ca a trebuit sa renunt la spot pt ca el statea cu Duel activat pe spot.

Posted

Sper ca din atatea reply-uri ai inteles ce trebuie sa faci, in cazul in care mai ai nelamuriri astept pm-ul tau. Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...