condor Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Poza goldeni Cand trageam in el bk-ul coboara spre goldenul in care treageam eu, il omoara si ia boku apoi isi omoara goldenul lui. Store+inventory Se vede ca nu am niciun bok+3 (acolo este doar 1+2) , iar odin si garuda erau 2 anciente. PS. Nu ma face pe mine 1 book+3 dar nu-mi plac nesimtitii. La PM nu a vrut sa raspunda. Din regulament: Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni simultan.
condor Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 De ce sa nu fie buna? Cum am mai zis eu atacam 1 el 1. O fractiune de secunda a coborat spre al meu,l-a omorat si a luat book apoi l-a omorat pe al lui.
Guest zga1ba Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 De ce sa nu fie buna? Cum am mai zis eu atacam 1 el 1. O fractiune de secunda a coborat spre al meu,l-a omorat si a luat book apoi l-a omorat pe al lui. pai tocmai te postezi singur , cel care ataca 2 goldeni esti tu nu eu . tu esti genu de persoana , din aia de nu te uiti ce faci tu , te uiti ce face altu . :tiphat: Ps . nici macar ks nu poti numi acolo , tu ataci un golden ( al tau , cum spui tu ) si eu 1 .
Guest jos_base Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Esti sigur ca poza cu goldenii este buna? cum vrei sa aiba alta poza daca erau 2 goldeni acolo? fiecare al lui dar se pare ca foamea si-a spus cuvantul a luat 2 bokuri deci suspend pt furt bok pai tocmai te postezi singur , cel care ataca 2 goldeni esti tu nu eu . tu esti genu de persoana , din aia de nu te uiti ce faci tu , te uiti ce face altu . :tiphat: Ps . nici macar ks nu poti numi acolo , tu ataci un golden ( al tau , cum spui tu ) si eu 1 . in poza cu goldenii se vede clar cum decay este doar pe goldenul lui deci ai postat degeaba sa faci + 1 ! daca tot faci pe avocatul macar zi si tu ceva adevarat nu gogosi inventate
condor Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 zgaiba tu trageai in ala de sus, eu in ala de jos(se vede si dmg). Ai coborat apoi la al meu l-ai omorat ai luat bok si ai urcat la al tau. Ti se pare ca trag in cel de sus care era al tau? Ei ce naiba jos_base ca doar sunt HH...
Guest zga1ba Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Esti sigur ca poza cu goldenii este buna? cum vrei sa aiba alta poza daca erau 2 goldeni acolo? fiecare al lui dar se pare ca foamea si-a spus cuvantul a luat 2 bokuri deci suspend pt furt bok pai tocmai te postezi singur , cel care ataca 2 goldeni esti tu nu eu . tu esti genu de persoana , din aia de nu te uiti ce faci tu , te uiti ce face altu . :tiphat: Ps . nici macar ks nu poti numi acolo , tu ataci un golden ( al tau , cum spui tu ) si eu 1 . in poza cu goldenii se vede clar cum decay este doar pe goldenul lui deci ai postat degeaba sa faci + 1 ! daca tot faci pe avocatul macar zi si tu ceva adevarat nu gogosi inventate avocat esti tu nu eu , pt ca eu sunt postat aici .. nu imi bat capu cu voi exact asta am spus si eu ca el a spus ca i-am facut ks , ce ks i-am facut eu ca se vede cum el ataca 1 golden si eu altul ?? stii ce inseamna ks ? si de ce nu postezi cu userul tau ?? @conor tie ti se pare ca eu iti fac ks ???
condor Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Mda asa este 1 bok+3 s-a evaporat, se mai intampla...pe caldurile astea. Ai facut KS cand ai coborat la al meu si ai si luat bok repede si e vorba de o fractiune de secunda. Cum am mai zis nu ma face 1 bok+3 dar nu-mi plac nesimtitii.
Guest jos_base Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ai luat 2 bokuri deci furt de bok spor la ss :bananadance2:
condor Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Gata eu ma opresc aici, nu-mi mai bat capul pentru o porcarie de joc. Ori ia el SS ori eu nefondata, mare branza.
ija4ok Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Poza cu goldenul/goldenii este la ora 18:50 : Poza cu asa zisul fur de bok este la ora 22:26....: Sa nu-mi zici ca nu ai reusit sa omori un golden 4 ore. jos_base permanent pentru cont clona.
condor Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Mda posibil sa fi uitat sa fac poza desi stiu ca am apsat print screen. Da-mi SS si inchide topicu.
ija4ok Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nu se poate sa postezi ks la golden cu poze facute cu cateva ore inainte. Daca poza cu goldenii ar fi fost corecta aveam nevoie si de o poza in care sa se vada si celalalt bok, bok-ul de sus este al lui...al tau nu am de unde sa stiu ca a fost luat de el. Din pacate plangerea ta este nefondata de doua ori. Connor 5 zile suspend pentru plangere nefondata.