Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Drakonik

Buna. am si eu o intrebare pentru cei care se pricep

Recommended Posts

Posted

Salutare, eu stau in camin si am porturile blocate, am vorbit cu tipul care a facut reteaua de internet in camin ca sa-mi faca exceptie la retea ca sa pot juca mu pe linkmania, no acuma ideea e ca el i`mi face treaba asta contracost (mi se pare normal), dar intrebarea mea este , daca se fac nush ce modificar la server (nush orce fel de modificari mici/mari) voi mai putea juca mu pe exceptia care mi`o face el prin programare? intreb asta pentru ca el mi`a spus clar ca de fiecare data cand il chem sa`mi faca o noua exceptie ma taxeaza intre 50 si 100 ron, de aceea intreb sa stiu la ce sa ma astept. multumesc anticipat.

Posted

Salut, scuzama reteaua voastra la ce client este afiliata? Daca este afiliata la rcs-rds (Traficul pe Link Mania este gratuit pentru abonatii Cable Link ) ...alta parere nu crezi ca este mai bine sa iti cumperi o cheita usb ? ,acum eu nu stiu cum este mai convenabil .

din cate stiu eu isp`u este de la rds da baiu ii ca is porturile blocate , care e ideea la inceput tot pica netu ca se facea mult download de pe torente si pica din ora in ora , na si o blocat porturile sa nu se mai downloadeze de pe torent si baiu ii ca nu te poti nici juca online nimic ,de exemplu eu am downloadat clientu si cand intru in joc i-mi scrie "you were disconected from the server" ....cheita asta usb ce face mai exact si cat costa? lamureste-ma te rog.

Posted

Salutare, eu stau in camin si am porturile blocate, am vorbit cu tipul care a facut reteaua de internet in camin ca sa-mi faca exceptie la retea ca sa pot juca mu pe linkmania, no acuma ideea e ca el i`mi face treaba asta contracost (mi se pare normal), dar intrebarea mea este , daca se fac nush ce modificar la server (nush orce fel de modificari mici/mari) voi mai putea juca mu pe exceptia care mi`o face el prin programare? intreb asta pentru ca el mi`a spus clar ca de fiecare data cand il chem sa`mi faca o noua exceptie ma taxeaza intre 50 si 100 ron, de aceea intreb sa stiu la ce sa ma astept. multumesc anticipat.

Foloseste un server de proxy.
Posted

Foloseste un server de proxy.

in termeni romanesti?daca se poate.

Posted

http://www.your-freedom.net/

Downloadeaza-le programul. E un program de tunneling, care trece peste filtrul ala de retea pus pe porturile respective. Nu sunt sigur daca mai merge sau nu. Dar in orice caz, ce te intereseaza pe tine este "tunneling-ul", google mai departe. Zic asta pentru ca noi n-am avea cum sa te ajutam pentru ca nu le avem blocate si n-am sti daca merge sau nu. Trebuie sa te descurci singur.

Posted

http://www.your-freedom.net/

Downloadeaza-le programul. E un program de tunneling, care trece peste filtrul ala de retea pus pe porturile respective. Nu sunt sigur daca mai merge sau nu. Dar in orice caz, ce te intereseaza pe tine este "tunneling-ul", google mai departe. Zic asta pentru ca noi n-am avea cum sa te ajutam pentru ca nu le avem blocate si n-am sti daca merge sau nu. Trebuie sa te descurci singur.

am incercat nu merge...mersi. o sa-i dau la ala bani sa-mi faca exceptia de conectare dar, revin la intrebarea mea originala daca se fac modificari la server mari/mici mai pot sa ma conectez la mu pe exceptia ce o sa mi`o scrie ala?

Posted

Da, poti sa te conectezi indiferent de modificari. Porturile raman aceleasi. Chiar si dupa rr bd.

Nu inteleg de ce trebuie sa-i dai bani administratorului de retea, atata timp cat in plata caminului include si net-ul, trebuie sa-ti deschida ce porturi ai nevoie. Vorbeste cu administratorul de camin despre treaba asta.

Posted

Da, poti sa te conectezi indiferent de modificari. Porturile raman aceleasi. Chiar si dupa rr bd.

Nu inteleg de ce trebuie sa-i dai bani administratorului de retea, atata timp cat in plata caminului include si net-ul, trebuie sa-ti deschida ce porturi ai nevoie. Vorbeste cu administratorul de camin despre treaba asta.

trebuie sa plateasca deoarece tipul ii face un favor ...dak i se deschid lui porturile asa se pot trezii si altii ca vor sa li se deschida .asa cel putin stiu cat ii costa :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...