Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

D3nnisz

Nu pot intra in Mu

Recommended Posts

Posted

Din cauza placii video imi inchide direct mainul, am ATI HD 5570 unii spun ca este de la catalyst... Dezinstalez catalystul imi merge sacadat,iau versiune mai veche de catalyst same s^%t.Vreo idee?

Posted

Pai da, iti merge sacadat pentru ca nu mai ai driver video. Iar mu-ul e unul din jocurile care merg si fara niciun fel de driver instalat. oO Trebuie sa-ti gasesti un catalyst potrivit pentru a-ti merge jocul. Cu unele or sa-ti mearga mai sacadat, altele chiar deloc. Folosesc ATI de ceva ani buni, stiu la ce te referi. Cauta driver special pentru placa ta video, si nu un catalyst.

Sau poti incerca:

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Completeaza campurile si iti vor da un link de download.

Posted

Ai incercat sa dai Update Driver din properties? Ai undeva anume la device manager parca, placa ta video, ii dai properties si undeva la support parca ai niste campuri cu Update driver, si-ti cauta windows-ul pe net ce driver ti-ar trebui.

Ti-am lasat un link mai sus, incearca-l si pe ala, nu ai nimic de pierdut oricum.

Posted

sa nu iti inchida mainul de la antivirus, scoate antivirs, firewall si incearca iar.. daca face tot la fel incearca sa gasesti o versiune de catalyst pe net care sa iti mearga..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...