luci0498 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Numele meu în joc: BlitZ Numele EXACT celui pe care îl reclam: Bic Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/40/samp046xv.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Dupa ce a venit Bobmarley si m-a omorat in spawn ...apoi a venit deann bobmarley si bic in spawn ballas si au inceput sa traga toti 3 ...din pacate am dovezi numai cum ca Bic a tras si l-a omorat pe noh Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther Martori: Noh
Bic Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 te-am omorat cumva pe tine? lasal pe noh sa posteze daca vrea, nu mai vana atat 2. În cadrul unei plângeri pot posta doar persoanele implicate (acuzat - acuzator). Dac? în cadrul unei plângeri un user posteaz? neimplicat va fi sanc?ionat cu warn, exceptând martorii c?rora li se cere p?rerea. Abaterea repetat? de la aceast? regul? poate fi sanc?ionat? cu suspendarea drepturilor de postare pe o perioad? de timp. 3. Plângerea poate fi f?cut? doar de c?tre persoana care a efectuat screenshoturile. Plângerile f?cute cu screenshoturi provenite de la al?i juc?tori nu se admit ?i vor fi sanc?ionate cu suspendarea drepturilor de postare pe o perioad? de timp. • Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.
luci0498 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 2. Am postat pentru ca ati tras si in mine + ca mi-a zis Noh sa fac eu post 3. Screen-shoturile sunt facute de mine nu sunt luate de la alti playeri ;)
Hackeru' Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Intervin in topicul acesta deoarece sunt precizat in post , atata timp cat tu nu esti victima ce vrei sa demonstrezi aici , din ss reiese cat de rau folosesti ss doar cateva sec cat am fost acolo , esti cumva fotograf in realitate si nu stim noi , daca da te rog abtine`te in jok nu este permis uneori si indicat in asemenea ipostaze.
Bic Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 nu te'am vatamat in niciun fel, nu vad rostu plangerii
luci0498 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Retrag plangerea...scuzati de deranj.Speram sa nu se mai intample pe viitor.
Cristian Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Daca nu retrageai plangerea riscai ban pentru vanatoare. Sa ti cont de asta pe viitor, o plangere o faci doar in momentul in care TU esti partea vatamata, nu avocatul.