luci0498 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Numele meu în joc: BlitZ Numele EXACT celui pe care îl reclam: BobMarley Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/576/samp040ri.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): eram in spawn dupa care il vad la spital ... ma duc la el si ma omoara ...dupa ce am primit payday a venit repede in spawn si m-a omorat. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther Martori: N/A
Hackeru' Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Si de ce nu precizezi in postul tau si fuga de unde ai inceput startul sa alergi spre spawn, nu am facut poze am crezut ca o rezolvam pe o cale mai amiabila dar totusi am facut cateva poze la care se inteleg si diferenta timpului dintre ss mele si ale tale si /w care mi`l adresezi rugandu`te de mn sa te las sa iei hp. Dupa ce te omorasem si te saturasei te`ai gandit sa te rogi de mn sa te las , am fost ingaduitor cu tine dar vad ca tot tu esti cu gura mare cum am specificat si ss dovedeste ceva si anume putina vanatoare tinand cont ca, atata timp cat eu sunt bun cu tine si te las sa`ti iei hp sa fim de la egal la egal dupa ce te omorasem de cateva ori , tot tu vi cu gura mare pe forum #: Ia putina atitudine fata de postul acesta am crezut ca pot discuta cu voi incercand sa o rezolvam cat mai frumos si fara post, cu colegul tau am rezolvat`o pe o cale cat mai amiabila si am vazut ca a priceput ceea ce i`am zis si l`am scutit de o sanctiune . Nu e frumos ca cineva sa fie bun cu voi si sa va explice sa n ufaceti asta iar voi luati peste picior.
luci0498 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 As fi vrut si eu sa vb amabil dar se pare ca cu voi nu se poate ;) ...apropro ce trb are vanatoarea cu asta? dupa ce m-ai omorat,ti-am zis gata lasa-ma si dupa ce ai vazut paydayu repede ai venit m-ai omorat;) ..oricum astept pararea unui admin.
Hackeru' Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Nu are rost sa o mai lungim crezi foarte prost in legatura cu ceea ce s`a intamplat , atunci cand vin sa ma omor nici prin cap nu`mi trece sa ma duc la kill pt banii primiti de la voi . Nu mai are rost sa`ti dau tie explicatii in zadar , vad ca nu esti capabil sa le intelegi , asteapta decizia unui admin , tiinand cont cu postul care l`ai facut la bic , rusine sa`ti fie asta referitor la persoana fizica nu ca un caracter in joc si asta inseamna un plus de energie daca il poti arata , ceea ce se intampla la tine ca nu dai dovada .
luci0498 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Retrag plangerea ...scuzati :) ..Am vorbit cu el in game si speram sa nu se mai intample altadata:)
Cristian Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ma bucur ca va mai puteti intelege si prin joc, ati face bine sa o faceti inainte sa ajungeti la sectiunea plangeri, inainte sa fie prea tarziu si sa regretati. :)