Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lanaya

De ce joci MU ?

Recommended Posts

Guest FatLady
Posted

Sa radem de Acvila

Posted

Buna intrebarea insa daca ar fi dupa mine lucrurile stau asa:

in 2005 as fi raspuns: de distractie, am mai legat ceva prietenii, ne-am distrat ne-am simtit bine etc. (97d) dupa care usor usor cu problemele si "decizii luate pripit de catre admini" plus altele se stiu ele sa dus distractia.

prin 2008 as fi raspuns de plictiseala a durat 2 ani ca sa am parte de un nesimtit care sa stearga caracteru (lucru imposibil de altfel daca vreau sa o fac eu personal, dar na suntem pe linkmania)

Acum am zis ca sa schimbat ceva si observ ca este acelasi "rahat" (ala dulce) numa ca e vopsit cu coloranti... si pare mai frumos.

Pina cand adminii nu vor invata ca un topic la reevaluare nu se inchide "decizie corecta pa!" ceva genu "eu sunt sefu tu doar executi" si nusi vor asuma faptul ca si ei gresesc in decizii lucrurile vor sta ca si pana acum, distractia sa dus, plictiseala sa dus... nu stiu probabil o sa ma las iar ca nu merita efortul depus.

Pina cand nu se va gasi un admin cu adevarat capabil sa stea sa urmareasca logurile si sa dea 99 pentru //gt si alte comenzi similare (care apar in loguri, dar nu are cine sa le citeasca) o sa fie tot o vanatoare pe aici, si toti retarzii sunt zei pe linkmania.

Acestea sunt sugestii nu acuze... ca sa nu va aud ca vam jignit.

Posted

Mie 1 imi plac jocurile gen MMORPG , mai sunt unii prieteni care mai joaca daca ei se lasa de joc ma las si eu :0pidu: si de plictiseala :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...