Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

DiaDem

Recommended Posts

Posted
Posted

Am fost mutat clar ...cer nefondata

Mai incet cu vanatoarea + ca nu aveam cu ce sa te incurc (deranjez)

Windmaster hai te prind io afk sa vedem u nu faci la fel?

Posted

Am fost mutat clar ...cer nefondata

Mai incet cu vanatoarea + ca nu aveam cu ce sa te incurc (deranjez)

Zise omu din Hentai mai usor cu vanatoarea :rofl2:

Nefondata nu iau nu am de ce , suspend iti iei eu te-am gasit acolo te-am postat clar ? deranjai pe altii nu pe mine . :ceuameni:

Posted

si tu esti avocatu lor? de ce nu ma posteaza ei? nu u....se vede vanatoarea ... pe tine nu te incurcam deloc sau daca scrie Hentai pe mine gata ca si cu HH nu? tre sa ma vanezi

Posted

a devenit o obisnuintza sa se faca asa..

e clar ca era afk si a fost mutat

cred ca se impune o sanctiune ptr cei ce folosesc asemenea practici ptr a da ss cuiva

cred ca se poate interpreta si ca vanatoare a membrilor Hentai

Posted

si tu esti avocatu lor? de ce nu ma posteaza ei? nu u....se vede vanatoarea ... pe tine nu te incurcam deloc sau daca scrie Hentai pe mine gata ca si cu HH nu? tre sa ma vanezi

nu te mai agita ca o cola . iei si tu un concediu neplatit asta e :nanana:

Posted

Io nu ma agit ca nu traiesc din mu ca tine

Dar se vede clar ca i vanatoare ... de eram in alta alianta nu aveai nimica cu mine ca de cand joc pe link o singura postare am si o singura preluare am facut si nu umblu cu vanatoarea dar asa vreti voi sa va eliminati adversari de la cs (care pt mine i doar de distractie ) aveti dushmanie de parca ati castiga bani din csul ala

Trist ce se poate intampla cu oamenii in ziua de azi pentru un joc care ar trebui sa fie placere nu scandal si vanatoare

Posted

Mii de scuze ca ma bag, dar nu Naspa l-a mutat ci BUNKHY-. Acum 2 zile a incercat sa ma mute si pe mine de pe spot ( am si printuri ). Am avut noroc ca eram on asa ca s-a gandit mai bine sa-l mute pe Italianu pe spotul meu. Sa se faca ceva cu aces copil ca a intrecut masura. Spor la lvl si no warn!

Posted

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Sti ca asta i vanatoare nu? nici unul dintre cei 2 nu erau in tark in momentul acela ca sa i derajez deci i clar VANATOARE

+ ca unu dintre ei i SM deci nu avea ce face pe acolo

Guest ToTo-Riina
Posted

ce ai postat tu aici ?? 3 spirite ?? ala e spell ??

Posted

Am sa verific si revin cu decizia.

Neimplicatii cate 3 zile pauza pe forum, dupa mine pot posta doar cei implicati (2 la numar).

chiar te rog ija :) daca nu ma insel se vede si in printuri cum ma chemat sa il vad acolo :tiphat:

Posted

hopa deci intradevar BUNKHY- ma mutat ...si nus singuru pe care la mutat azi au mai fost mutati cativa si a incercat din nou sa ma mute si pe mine

Posted

Bonito te-ai chinuit ceva sa-l muti...

Prin urmare:

BUNKHY- 60 de zile suspend pentru vanatoare.

BonitoMG 60 de zile suspend pentru vanatoare.

La urmatoarea chestie de acest gen ai contul blocat, imi aduc aminte pe db-ul trecut ai facut acelasi lucru.

Te astept la banati daca ai ce reevalua (dovezi ca nu ai fost tu), daca o faci doar de dragul reevaluarii marim suspendul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...