gutul Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 MurDoc ar trebui sa anunti ce caracter de joc au noi membri ai staff-ului LM. Incep eu -ija- are Tzarul completeaza tu cu cei noi
mau Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 MurDoc ar trebui sa anunti ce caracter de joc au noi membri ai staff-ului LM. Incep eu -ija- are Tzarul completeaza tu cu cei noi la ce te ajuta asta?
Guest HH are sif0n la AS Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -ija- -> Tzarul Kitte -> Amidala TheMask -> balaurul Redemption -> Redemption KooX -> Decline oick -> master_m / Alexandru iTi -> -iTi- fade - Bogzie Obi-Wan -> Jafar follyc -> _cris_ Protector -> Ardee / OkyDoky Memento -> b@lt@z@r Jupiter -> Anonymous
gutul Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 -ija- -> Tzarul Kitte -> Amidala TheMask -> balaurul Redemption -> Redemption KooX -> Decline oick -> master_m / Alexandru iTi -> -iTi- fade - Bogzie Obi-Wan -> Jafar follyc -> _cris_ Protector -> Ardee / OkyDoky Memento -> b@lt@z@r Jupiter -> Anonymous ty
fade Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 cu o mica precizare - unii s-ar putea sa nu mai activeze pe charurile mentionate. par example, pe al meu joaca iTi. eu mai intru din joi in pasti :) sunt sigur ca e cazul si al altor colegi, nu numai al meu.