RandOm Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 In 3 decembrie IceMan deschide un topic ca acesta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428590 in care noi sa ne dam cu parerea cam ce se afla in elementul surpriza. Pe 18 dec Radu posteaza: "Vad ca ati deviat de la subiect.Consider ca ati avut timp suficient sa ghiciti ce e acolo , ati avut o imaginatie foarte bogata mai ales in ultimele posturi. .Un lucru este cert, surpriza va fii una placuta. Inchid acest topic, si ramane sa vedeti ce si cum in curand." Surpriza va fi una placuta? - oare? nu am prins eu nici o surpriza,nu am auzit nimic. Serverul e la fel. si ramane sa vedeti ce si cum in curand - In curand? a trecut deja fix o luna :) Eu vad prea putina dedicare din partea staffului,multe promisiuni,putine lucruri facute.Nu cumva trebuia sa aflam si noi ce se afla acolo?/sa primim ceva mai bun , sa se bage case,bizuri ,sa se deschida garajele etc?Sa fie mai mult fun pe server. Astept raspuns din staff si pareri din partea jucatorilor.
IDesmond Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 In 3 decembrie IceMan deschide un topic ca acesta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428590 in care noi sa ne dam cu parerea cam ce se afla in elementul surpriza. Pe 18 dec Radu posteaza: "Vad ca ati deviat de la subiect.Consider ca ati avut timp suficient sa ghiciti ce e acolo , ati avut o imaginatie foarte bogata mai ales in ultimele posturi. .Un lucru este cert, surpriza va fii una placuta. Inchid acest topic, si ramane sa vedeti ce si cum in curand." Surpriza va fi una placuta? - oare? nu am prins eu nici o surpriza,nu am auzit nimic. Serverul e la fel. si ramane sa vedeti ce si cum in curand - In curand? a trecut deja fix o luna :) Eu vad prea putina dedicare din partea staffului,multe promisiuni,putine lucruri facute.Nu cumva trebuia sa aflam si noi ce se afla acolo?/sa primim ceva mai bun , sa se bage case,bizuri ,sa se deschida garajele etc?Sa fie mai mult fun pe server. Astept raspuns din staff si pareri din partea jucatorilor. Cred ca asteapta sa plece chiar toti de pe server sa inceapa sa se ocupe de zecile de buguri de pe server. Am ajuns sa nu putem tuna o masina...pana si pe serverele de 10 playeri nu is atatea buguri MAJORE si importante.
Claux Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Da, ai dreptate. In legatura cu bugurile , orice lucru nou adaugat vine cu buguri.. Ice are o viata, si pe langa serverul de samp, trebuie sa se ocupe si de celalalte servere ale comunitatii.
Fonz Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 In 3 decembrie IceMan deschide un topic ca acesta http://www.linkmania...howtopic=428590 in care noi sa ne dam cu parerea cam ce se afla in elementul surpriza. Pe 18 dec Radu posteaza: "Vad ca ati deviat de la subiect.Consider ca ati avut timp suficient sa ghiciti ce e acolo , ati avut o imaginatie foarte bogata mai ales in ultimele posturi. .Un lucru este cert, surpriza va fii una placuta. Inchid acest topic, si ramane sa vedeti ce si cum in curand." Surpriza va fi una placuta? - oare? nu am prins eu nici o surpriza,nu am auzit nimic. Serverul e la fel. si ramane sa vedeti ce si cum in curand - In curand? a trecut deja fix o luna :) Eu vad prea putina dedicare din partea staffului,multe promisiuni,putine lucruri facute.Nu cumva trebuia sa aflam si noi ce se afla acolo?/sa primim ceva mai bun , sa se bage case,bizuri ,sa se deschida garajele etc?Sa fie mai mult fun pe server. Astept raspuns din staff si pareri din partea jucatorilor. Poti astepta...mai lasa calculatorul..mai petrece si tu un timp pe afara. Sunt multe serveere in aceasta comunitate de care trebuie sa se ocupe. Putina rabdare!
SDK Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 A anuntat NightWishMaster ce se afla in "Elementul Surpriza' pe server , mai precis bazele noului server RP de pe LinkMania , sau ceva de genul :nanana:
Dragos Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 In 3 decembrie IceMan deschide un topic ca acesta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428590 in care noi sa ne dam cu parerea cam ce se afla in elementul surpriza. Pe 18 dec Radu posteaza: "Vad ca ati deviat de la subiect.Consider ca ati avut timp suficient sa ghiciti ce e acolo , ati avut o imaginatie foarte bogata mai ales in ultimele posturi. .Un lucru este cert, surpriza va fii una placuta. Inchid acest topic, si ramane sa vedeti ce si cum in curand." Surpriza va fi una placuta? - oare? nu am prins eu nici o surpriza,nu am auzit nimic. Serverul e la fel. si ramane sa vedeti ce si cum in curand - In curand? a trecut deja fix o luna :) Eu vad prea putina dedicare din partea staffului,multe promisiuni,putine lucruri facute.Nu cumva trebuia sa aflam si noi ce se afla acolo?/sa primim ceva mai bun , sa se bage case,bizuri ,sa se deschida garajele etc?Sa fie mai mult fun pe server. Astept raspuns din staff si pareri din partea jucatorilor. Ati demonstrat IAR ca nu meritati.Noi am inceput sesiunea la facultati,avem examene,unii au licente .. Cauta pe google sa vezi ce insemna asta daca nu stii. Nu mai aveti rabdare? Ok,scoatem si subforumul "surpriza" si gata cu tot. Daca mai vad un singur topic pe tema asta se lasa cu suspend.