Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

move to pick

Recommended Posts

Posted

Ma nus care are mai multe probleme ... tu stii lunile anului?

date=01 September 2011 - 09:04' timestamp='1314860652' post='5946108]

Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza:

- atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet;

- sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului.

regula in septembrie

Post -> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426674&st=0&p=6059257&#entry6059257 noiembrie

---> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428937 Decembrie

Restu mai cauti tu acolo ca mai sunt ^_^

Posted

A ma scuzi serifule daca credibilitatea lui billionx cu N caractere la activ cu permanent e aceeasi lu a lui jhon :rofl2: :rofl2: :rofl2: Cred ca falsificare dovezi = 99 ? billi ce program ai folosit ? Fi sincer acum te rog eu .

Apropo billi bun exemplu ai dat :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426674&st=0&p=6059257&#entry6059257

uite ce scrie aici redemtion :tiphat:

Posted

Paint 2012 :> il vrei si tu ?

Posted

sa nu ma intelegi gresit,nu tin nici cu tine,nici cu el,nu-mi pasa care/ce/cum/cand dar nu suport sa va vad asa femei.ai gresit,ai platit.suporta consecintele,nu te mai trage pe "fese" ca era batman care aranja sign 10 minute sau ca a folosit el nu stiu ce programe.faptul ca a facut ce a facut nu are nici o treaba cu plangerea in cauza.ai folosit macro,e mai mult decat clar si concludent.

:tiphat:

Posted

Paint 2012 :> il vrei si tu ?

te credeam om serios :)) sti uca poti mai mult da esti secretos hai ca deja o dam pe tiganisme si cocalarisme regulile sunt reguli pentru toti trebuia sa faci film asa cum e si regula sa postezi in decurs de 7 zile si multi au scapat bazma curata pe chestia asta .sunt n topicuri si subiecte si reguli puse data viitoare foloseste fraps sau ceva poate ai noroc . Acestea fiind spuse va urez o seara buna :tiphat:

Posted

A ma scuzi serifule daca credibilitatea lui billionx cu N caractere la activ cu permanent e aceeasi lu a lui jhon :rofl2: :rofl2: :rofl2: Cred ca falsificare dovezi = 99 ? billi ce program ai folosit ? Fi sincer acum te rog eu .

Apropo billi bun exemplu ai dat :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426674&st=0&p=6059257&#entry6059257

uite ce scrie aici redemtion :tiphat:

tu vb de credibilitate milogule?

cand ai luat 60ss pe elfa plangeai pe forum ca n-ai folosit elite

ar trebui sa-ti dea 98:)

Guest .:AleX:.
Posted

Trebuie filmare pentru macro/bot, doar adminii au voie cu printuri, asa a fost si la iTi cand l-a postat pentru pick si s-a vazut clar ca are si atunci Odyzeuss l-a scos ca cica s-a implementat o regula peste noapte :crazy:

Posted

Trebuie filmare pentru macro/bot, doar adminii au voie cu printuri, asa a fost si la iTi cand l-a postat pentru pick si s-a vazut clar ca are si atunci Odyzeuss l-a scos ca cica s-a implementat o regula peste noapte :crazy:

buna dimineata , de pe ce planeta vii?

Guest .:AleX:.
Posted

pai daca asa e, te crezi admin sa faci printuri la macro/bot? eu nu vad ca esti

Posted

cauta la lista de banati si ai sa vezi ^_^ . E evident ca a folosit elite cu move to nu necesita filmare daca se vede din poze acelasi lucru.

Posted

cauta la lista de banati si ai sa vezi ^_^ . E evident ca a folosit elite cu move to nu necesita filmare daca se vede din poze acelasi lucru.

In primu si in primu rand la plangerea facuta de tine pozele tale sunt fara a ma intreba de afk apoi ai pus niste poze de la papagalu tau ( tu fiind capitanu ) care iar mi se par inconcludete , apoi dupa discutia si dupa tot tam tampu cu iTi sa descis ca pentru pick up sa se faca filmulet ceea ce tu nu ai . Acum te legi de un fir de ata ca sa nu iesi in lard prietene tu oricum iti iei permanent esti un gunoi si un parazit pentru servaru asta ai provocat cele mai mari daune ai folosit tot ce se putea si ai dat dovada ce o nesimtire de neegalat , la ce sorici gros ai mi`ar fi rusine sa mai fac pe smecheru tu si cand ti-au dat adminii permanent dupa verificarea logurilor nu recunosteai nimic si eu stiu foarte bine dupa discutiile de pe skype ce smecherii faceti voi cu dc / , si cum luati voi spoturile si ce programe folositi si mult nu mai ai pana ti se infunda mai ai 1 cont iti iei permanent si pe ala si apoi o sa te milogesti pe la unu si pe la altu ca sa joci . Ai noroc de admini prea buni si ingaduitori ca pana acum aveai filtru de mult te jucai tetris .

Posted

Mi se pare evident automatismul de a se intoarce in acelasi loc dupa fiecare item aruncat, ceea ce mi se pare nefiresc in safe zone.

Aceeasi chestie e valabila si aici

Nu scrie niciunde ca sunt obligatorii filmele, atat timp cat exista pozele relevante.

Naspa suspendat 60 de zile pentru macro/bot

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...