Stephan Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Numele meu în joc: Radu27 Numele EXACT celui pe care îl reclam: r1zzen( forum ) mus1cftw,mendark( in game ) Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): i-am spus pe pm daca se mai ocupa de firma si incepe sa ma injure de familie.. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: ss # VA rog sa apasati de 2 ori pe poza !
r1zzen Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Numele meu în joc: Radu27 Numele EXACT celui pe care îl reclam: r1zzen( forum ) mus1cftw,mendark( in game ) Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): i-am spus pe pm daca se mai ocupa de firma si incepe sa ma injure de familie.. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: ss Tu tot esti n00b sau but ? Aleleo sa-mi trag palme,dupa ce ma injuri tu de pe alt cont vi frumos sa te dai bine pe langa bine de le contu' asta ?..Tot te prind in localitatate si te bat,de vine morga si smurdu dupa tine.
Stephan Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Doamne Fereste , atatea minciuni nu am mai auzit in Viata MEA .. ma copile inteleg ca ai probleme dar nici chiar asa ... eu am un limbaj adecvat si un comportament civilizat nu ca tine limbaj de la jina .. # Vi tu sa ma bati :)) ma faci sa rad .. la ce minte ai imi dau seama si ce varsta ai .. ## Sa ma dau bine pe langa tine o.O ? Nu sunt .... eu te-am intrebat frumos "TE mai ocupi de firma aceea" si incepi tu "ce firma copiile" ti-am trimis link'ul sa iti arat ce firma .. si ai inceput sa ma injuri de mama ;) ### Nici aici nu incetezi cu jignirile , si tot de mine zici ca te-am injurat !
r1zzen Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Infine,dar de ce minti ? Te-am injurat ? Daca vezi injuratura,inseamna ca esti chior..
Stephan Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Uitati ce inseamana ROMANIA ... copii dastia care sufera si nu au grija parinti de el .. asa parinti asa Fiu .. # oricum pe mine nu ma afectezi cu nimic ca eu raman calm .. dar te faci singur de rusine .. ## macar daca ai avea cu ce .... macar eu am un nume nu ca tine ... ### ma copile .. nu vezi cat suferi eu deja m-am saturat .. injuri ca la jina aici si zici ce ma am injurat si nu stiu ce am fost prost ca nu am facut ss sa vada toti ca nu sti lb.romana
Cristian Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 In ce topic s-a intamplat asta? Doresc link catre post.
Stephan Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Mi-a dat pm pe forum , si inainte sa dea edit la cele 2 posturi m-a injurat de toata neamurile si de mama si nu mai stiu ce .. pacat ca nu am facut ss ! # Daca vrei iti fac ss la tot ce am discutat cu el !