randy1997 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Numele meu în joc: Soldier1 Numele EXACT celui pe care îl reclam: 2Fast4Yor Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/696/samp498b.png/ Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):castigasem eventul lui Alex_Cristea care afost anuntat de Dessire si inca cati va si lafel a castigat si 2Fast4Yor dar el cand a vazut ca am castigat imediat ma omorat numai casa imi ia banii care iam castigat cinstit, pe care urma sa i bag in banca, dar el a preferat sa fie nesimtit si sa imi fure bani. Nesmtire mare de tot!!!! imi vreau bani castigati napoi!!! Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Panther,Ruller,HkR
Wendigo Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 In primul rand, numele meu in joc este 2Fast4You. In al doilea rand daca e asa cum zici tu, dovedeste-mi ca te-am omorat la event si nu oriunde altundeva. :)
Dragos Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Eventul era incheiat,iar el te-a omorat pentru ca faci parte dintr-un gang(rival). Nu primeste nimic. Closed