bunny Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Am si eu o intrebare, asa mai...caterincoasa. :D De ce fiecare individ care intra in staff isi pune la semnatura in secunda 2 link-uri catre regulament si te mai miri ce? :lol: Nu e ca si cum deodata legea devine o arma de ordinul unui razboi al informatiei, you know.. =) Meh, just kiddin, keep up the good work.
Cristian Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Probabil sa dea click mai repede cand au nevoie de cate ceva din regulament... just my 2cents. :D
Konvict Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 multumim de primire @mau - eu nu am prins sfarsitul bd-ului trecut, daca poate cineva sa-i enumere pe cei 5 viteji - eventual aici, sau printr-un pm - o sa updatez eu topicul ala. v-am lasat eu un replay in topicul deschis de boddom, este pe aici pe undeva :)) ps. felicitari !!
Guest zga1ba Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 multumim de primire @mau - eu nu am prins sfarsitul bd-ului trecut, daca poate cineva sa-i enumere pe cei 5 viteji - eventual aici, sau printr-un pm - o sa updatez eu topicul ala. v-am lasat eu un replay in topicul deschis de boddom, este pe aici pe undeva :)) ps. felicitari !! ce faci nene ?? cand ne vizitezi ?^^
Konvict Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 o sa ma reapuc si eu cat mai curand posibil :)) inca mai am cateva mici probleme de rezolvat, dar in rest totul e bn :))
wolfuletz Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ah, ma miram eu de ce nu ma mai saluta fade in joc, acum observ ca devenit Tehnician =)) Succes mult !
fade Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 e iTi pe contul meu! eu am intrat in joc acum 3 zile, ultima oara, si asta a fost pentru 10 minute - deh, sesiune :)
Lancelot Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 noi sa fim sanatosi Deasemenea doi dintre colegii nostri..oick si KooX au devenit moderatori :)
=Cashis= Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 gg baietii :D mai ales lui bogz :)) firai al dracu deschide telefonu :))
oick Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Deasemenea doi dintre colegii nostri..oick si KooX au devenit moderatori Noua nu ne-a mai facut topic ody, dar nu e nimic, il inchid si eu pasta si suntem chit :))