Devil. Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Numele meu în joc: D3v1L Numele EXACT celui pe care îl reclam: Allen Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp005hv.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la pariuri cu alianta si il vad pe Allen cum vine si trage in noi . ( Se intelege din SS ) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Moses , RuLLer . Martori: Colegii din alianta.. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Numele meu în joc: D3v1L Numele EXACT celui pe care îl reclam: xstep Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/267/samp006si.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): La fel ca si in cazul lui Allen, eram la pariuri si vine printre noi si incepe sa traga.. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Moses , RuLLer . Martori: Jack si membrii Grove.
Cristian Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Alte poze mai ai? In nici una din poze cei doi trag sau NG-ul te intreaba daca te predai. Oricum din cate vad NG nu ar fi avut motiv sa vina dupa tine, din motiv ce aveai wanted 2.
Devil. Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Nu am , doar astea.. daca au ceilalti din alianta ii rog sa posteze.. Insa pe ballas-ul ala l-am urmarit eu, s-a plimbat pe langa noi si dupa a inceput sa traga in grove. Nu avea ce cauta acolo, era singur intre 5-6 inamici . La Allen a tras in prima faza pentru a opri un eventual "war" .. #Daca imi da cineva poze revin cu edit.
Cristian Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ai face bine sa faci rost de poze, altfel voi fi nevoit sa te banez pentru vanatoare, din moment ce NG-ul nu facea nimici si voi l-ati ciuruit. Iar Ballas doar se plimba pe acolo si la fel, l-ati ciuruit.
Devil. Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Poate in cazul NG-ului gresesc, dar stiu ca a tras. Insa la ballas a venit singur acolo intre grove doar ca sa il omoram noi? nu are logica :blink: #Poze nu au cei din alianta, ii voi intreba in cursul zilei de azi, nu erau toti on.. Btw, martorii au vreo importanta? ..
Cristian Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Aceea este zona publica si singura intrare la pariuri. Regula cu rambo din cate stiu a fost introdusa pentru ca se abuza de tazer si de faptul ca se ducea un cop intre x mafioti/gangsteri pentru a da wanted la toti cei de la war. Desi regulamentul gangsterilor zice ca este recomandat sa umble in grup, nu vad cu ce te-a deranjat faptul ca el a fost acolo. In cel mai rau caz ii poti face plangere la factiunea sa, iar daca liderul considera ca a gresit atunci il va pedepsi el in cadrul factiunii pentru incalcarea acestei reguli: * Nu aveti voie sa va duceti la un war singuri, ci cu intreaga factiune sau alianta. In concluzie, cei doi nu primesc nimic.