cyrax Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 http://img692.imageshack.us/img692/9357/screen011220070000.jpg http://img838.imageshack.us/img838/998/screen011220120003.jpg
tyger007 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Xentere, ia aminte aici cum se face o plangere, nu porcariile care le-ai postat tu.
Synapse Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Xentere, ia aminte aici cum se face o plangere, nu porcariile care le-ai postat tu. Mda, nu stiu cine esti si chiar nu ma intereseaza, dar vad ca te bagi in fiecare topik, cu ce ocazie ? Sper adminii sa ia o masura cu tine ca esti prea bagaret asa in seama. Am spus si in topikul meu mai am poze si nu le pun cand vrei tu sau alti avocati din Hustle. La chestia cu reclama, aia nu o fac eu domnul meu, asa este de la skin dar iar nu trebuie sa-ti dau tie detalii prea multe intelectule care esti. Postez cu acest skin de multi ani si nu sa gasit nimeni sa-mi scoata ochii ( cica fac reclama la alt serv) si te-ai gasit tu. Pacat nu vezi ca Hustle pica unu cate unu ? Ba cu pick zen, ba cu limbaj, ce sa va facem daca asa ati ajuns unde sunteti. Si mereu spargeti capul lui billi. Vai billi in sus billi in jos dar in curtea voastra nu va uitati. Sper sa nu mai fiu nevoit sa raspund unora sau altora decat adminilor care pot verifica tot ce am postat eu acolo. Multumesc de intelegere. Noapte Buna.
Lost_Angel Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Eu joc pe acest caracter si in primul rand nu vad absolut nici o dovada ca eram afk si m-am uitat la video si nu culez zen-ul mai degraba tu cu o gramada de JOG in stash si cu 1 miliard si ceva de zen ai putea sa zici ca ai pick lasa un admin sa-si faca treaba nu faceti voi pe eroi pe linkmania ca poate vin si dupa voi si va calc pe cap in real life sti cum zic?In filmuletul ala nu-mi demonstrezi absolut nimic bolnavule
cyrax Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Eu joc pe acest caracter si in primul rand nu vad absolut nici o dovada ca eram afk si m-am uitat la video si nu culez zen-ul mai degraba tu cu o gramada de JOG in stash si cu 1 miliard si ceva de zen ai putea sa zici ca ai pick lasa un admin sa-si faca treaba nu faceti voi pe eroi pe linkmania ca poate vin si dupa voi si va calc pe cap in real life sti cum zic?In filmuletul ala nu-mi demonstrezi absolut nimic bolnavule ia vezi la sfarsit cand intreb de afk 2-3 min + f4 care se vede in video cand nu raspunzi cat despre jog si zen total irelevant :)) chiar astept sa mi-o dai in real "durule"
Lost_Angel Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Eu joc pe acest caracter si in primul rand nu vad absolut nici o dovada ca eram afk si m-am uitat la video si nu culez zen-ul mai degraba tu cu o gramada de JOG in stash si cu 1 miliard si ceva de zen ai putea sa zici ca ai pick lasa un admin sa-si faca treaba nu faceti voi pe eroi pe linkmania ca poate vin si dupa voi si va calc pe cap in real life sti cum zic?In filmuletul ala nu-mi demonstrezi absolut nimic bolnavule ia vezi la sfarsit cand intreb de afk 2-3 min + f4 care se vede in video cand nu raspunzi cat despre jog si zen total irelevant :)) chiar astept sa mi-o dai in real "durule" Pune pozele corecte cu F4 nu vad unde ma intrebi de afk decat 1 singura data! Is dur?da zi unde stai daca tot vrei sa ma astepti de ce nu zici?:))asa razand si glumind ar trebui sa iei tu ban:)ca te dai de gol singur:)la fel e de irelevant si filmuletul tau
cyrax Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 nici macar nu te-ai uitat la filmulet , 3:21 - 6:00 intreb de afk si nu raspunzi , F4 full la 6:26 ce am pus e ultrasuficient
Lost_Angel Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 si cum se face ca pe toata lumea ai filmat vezi cazul MakeSM :) nici macar nu e pe LinkMania cred ca facuta filmarea:)) DA AI TU ASA O PROBLEMA PSIHICA iti recomand un psihiatru am o fosta colega e la master acuma poate iti fac rost de 1 sedinta gratis:)) Frustratule
Guest zga1ba Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Alexey , de ce ai postat pt pick ?? tu nu vezica el era on si nu aduna ... PAPA CALUL ZENU . =))))))))))))) :nanana:
cyrax Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 si cum se face ca pe toata lumea ai filmat vezi cazul MakeSM :) nici macar nu e pe LinkMania cred ca facuta filmarea:)) DA AI TU ASA O PROBLEMA PSIHICA iti recomand un psihiatru am o fosta colega e la master acuma poate iti fac rost de 1 sedinta gratis:)) Frustratule dovedeste ca nu e facuta pe linkmania , doamne ce ineptii puteti debita unii =)) de parca te-am pus sa lasi pick Alexey , de ce ai postat pt pick ?? tu nu vezica el era on si nu aduna ... PAPA CALUL ZENU . =))))))))))))) :nanana: warn la avocatu' asta care se baga in seama neimplicat peste tot
ija4ok Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 TheMaster 60 de zile pentru Macro bot. Neimplicatii cate 3 zile pauza.