adita299 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Poza cu Golden KS WarMachine Ks KOLLER Nume KOLLER Nu stiu cine mi-a luat bok-ul, iar pentru a retrage ... sa se prezinte fiecare cu un bok+5 !!!
adita299 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Cu WarMachine m-am inteles in joc si retrag plangerea lui ! La KOLLER puteti activa suspendul ca nu retrag ! Multumesc anticipat ! :tiphat:
-TsuTzi- Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Poza cu Golden KS WarMachine Ks KOLLER Nume KOLLER Nu stiu cine mi-a luat bok-ul, iar pentru a retrage ... sa se prezinte fiecare cu un bok+5 !!! Faci referire la BK ala ce din pozele tale rezulta ca e in trecere si nici nu apuca sa dea? Asta ca nu te intreb daca sti macar ce inseamna ala ks=kill steal. Daca e asa ar trebui KOOLER sa ceara nefondata fara gand de retragere. Nu de alta, dar ai pozele in fata si nici nu iti dai seama ce debitezi dar ceri suspend de parca ai fi victima.
CipryMarco Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Eu nici makar nu am dat in goldenu ala .... , se vede ca eu nu dau in golden , probabil eram in trecere si m ai prins in poza , se vede clar ca ataci tu cu WAR , eu sunt in centru stau pe loc , Nush ce KS vezi tu prietene :naughty: