Jump to content
DeejayR8

Scutiri sedinte / antrenamente

Recommended Posts

Posted

Antrenamentele de azi nu sau mai tinut. Am dormit ca un mistret si am si uitat , m-am trezit la ora 18:00. Se vor tine pe data 17.07 la ora 16 .

Imi pare rau dar nu pot ajunge deoarece sunt la sala la ora asta . Spor la antrenament , sa va antrenati intens si sa deveniti mai buni .

Guest Perry
Posted

Antrenamentele de azi nu sau mai tinut. Am dormit ca un mistret si am si uitat , m-am trezit la ora 18:00. Se vor tine pe data 17.07 la ora 16 .

Imi pare rau dar s-ar putea sa nu pot ajunge deoarece nu sunt acasa. Bafta la antrenamente.

Posted

Imi pare rau dar daca ai intarziat eu nu am putut ramane

Posted

Nick: YohaNNEs.

Rank: 1

Motiv: Nu sunt sigur ca pot ajunge la sedinta am probleme in familie, incerc sa ajung.

#Orcum la sedinta trecuta am fost prezent

Posted

Nick: Bytza

Rank: Smecher de smecher (Rank 1)

Motiv: Nu cred ca ajung la sedinta , sunt plecat cu prietena din localitate . Daca plec mai tarziu cu siguranta voi fi prezent .

Posted

Nick: Notram

Motiv: Sunt plecat in fagaras , data viitoare sa pui si tu o ora mai decenta chiar daca eram acasa nu ajungeam , la ora aia dorm'

Guest Perry
Posted

Nick: Perry

Motiv: Dorm la ora aia , incerc sa ma trezesc :D

Posted

Nick: R4ggaD

Nr. Sedintei: 64

Motiv: Am conducere la acea ora si pe urma trebuie sa plec la servici:(, daca reusesc sa intru de la lucru voi intra daca nu, imi pare rau...

Posted

Nick: Bytza

Rank: 2

Motiv: Sunt pe drum spre casa :D:D:D si nu pot intra ca nu prind net pe drum .. in cazul in care merge o sa fiu cu siguranta prezent .

Posted

Nick: Notram

Motiv: Nu stiu sigur daca ajung , in proportie de 75% sunt plecat din oras , inj caz ca nu voi pleca si reusesc sa ma trezesc , voi fi prezent la sedinta.

Posted

Nick : WeeZ90

Rank : 1

Motiv : Voi fi plecat de pe 13 august pana pe 19 august intr-o tabara...asa ca nu pot ajunge la sedinta...imi cer scuze:|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...