Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

reaper11

conturi multiple

Recommended Posts

Posted

Am vazut multe topicuri in care lumea spun useri k siau facut sau vor face mai multe conturi pe 1 server.

pt ce? aveti prea multe rr si nu incap in contu respectiv?

cineva a spus k are mai multe conturi cu diferite char. 1 pe fiecare cont. defapt se pot 5 char. pe cont...

imi cer scz dak par prea "curios" dar mie imi pare k sunt 5 clase la season 2 si ai destule sloturi k sa le incerci toate clasele

acum cu storage e alta chestie sar putea face o optiune sa se creeze mai multe "pag" am vazut asha la alte servere

cu o comand de genu /vault 1, /vault 2 etc.

nu dau nume de server k sa nu fac publicitate de server k sunt fidel lui mu_linkmania

va astept parerile cu nerabdare...:D

Posted

Este vorba ca multora nu le ajunge 1 singur character , ei trebuie neeaparat sa joace cu cate 5 ca sa fie ei smecheri ca au mai multe

si pe tine ca si pe restu ce va intereseaza cu cate charactere joaca unii ??

Posted

si pe tine ca si pe restu ce va intereseaza cu cate charactere joaca unii ??

corect , atata timp cat iti vezi de treaba si nu faci prostii poti sa joci si cu 10 conturi , eu nu vad care ar fi problema

Guest Magnnum
Posted

solutie ar fii ca jucatorul care pleaca in vacanta sau se retrage pentru un timp si lasa contul la un prieten sa fie o rubrica speciala am lasat contul lui x

iar singurul care poate intra sa fie doar jucatorul desemnat

iar in caz de ca jucatorul la care i-am lasat contul face o porcarie sa fie blocate restul pana la 2

Posted

eu cred ca arfi bine asa: cei care au 3 4 10 conturi sa isi mai poata face inca 2 conturi daca vrea in cazul in care vrea acele 2 conturi sa dea pm adminului cu toate conturile pt a fi verificate si aca da dc sa li se ia conturile (sa fie monitorizat pe toate) daca nu doreste sa ramana cu acele conturi cate sunt si sa nu fie monitorizat si in special sa nu se joace cu mai mult de 2 caractere in acelasi timp poti sa joci pe rand. Nu conteaza cate acc caractere ai,conteaza ce faci cu ele .

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431410

E greu de tot de inteles,luati topicul de mai sus , si treceti peste el cu privirea 2 minute.

P.S. Subiectul nu este deschis DEZBATERII (acesta este un anunt, este ceva ce se va intampla, nu mai este loc de modificari).

Ultimul rand scris de IceMan care vi l-am mai pus odata aici si eu,spune totul:nu e PIATA.

Aceasta masura este temporara, pana voi reusi sa rezolv problemele bine stiute deja.

noi iam dat niste idei pt a face aceasta problema mai simpla

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...