Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Magnnum

Limitare de conturi

Recommended Posts

Guest Magnnum
Posted

IceMan ai spus ca fiecare jucator poate sa aiba 2 conturi cer limitare lui billinox la numai 2 conturi

De cand sa dat rr db numai prostii a facut

Trecutul lui billinox

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428700&st=0&gopid=6106008&#entry6106008

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428751&st=25&gopid=6132121&#entry6132121 tot el era pe cont

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425950&st=75&gopid=6090222&#entry6090222

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427091&st=50&gopid=6090227&#entry6090227

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425617&st=25&gopid=6041760&#entry6041760 tot el era pe cont

Acuma vine plangerile cu pk din pt lui

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=430882

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431224&st=0&gopid=6156229&#entry6156229

si mai are numai stau sa le caut

Eu nu inteleg cum un tip lipsit de caracter ca bili are dreptul sa aiba cateva 10 de conturi si alti deloc

As dori sa ii fie limitat acesul la 2 conturi

Iar acuma joaca pe 4 5 conturi

Posted

care e problema ta? Munca mea fac ce vreau cu conturile mele , dansez rumba daca vreau

Silphy - 10 rr

biilionx 27 rr

Byks 17 rr

Socyz 10 rr

Mirela 38 rr

Zen 21 rr

AI muncit tu sa le cresti sau cum?

Guest Magnnum
Posted

care e problema ta? Munca mea fac ce vreau cu conturile mele , dansez rumba daca vreau

Dar munca celor care tu le faci rau ??

Cati au suferit de pe urma ta ??

Cum leai crescut cu d/c pk

Posted

Dar munca celor care tu le faci rau ??

Cati au suferit de pe urma ta ??

daca am gresit undeva am fost pedepsit la randul meu. SI vezi ca nu ai citit bine ce a scris IceMan . CAnd se va da drumu la conturi fiecare palyer are voie sa isi mai faca 2 conturi (cu aprobarea domnilor admini).

:crazy:

Posted

Oricum se vor putea face doar 2 conturi dupa un calculator,degeaba ti se schimba IP-ul dupa restarul de conexiune,dar portul si primele 2 cifre nu ti se schimba,si daca e sa te duci la o sala sa iti faci se poate da usor FILTRU pe aceea sala,oricum se vor gasii metode de blocare a userilor care isi vor face mai multe conturi

Se poate bloca creearea conturilor de pe calculatorul respectiv si dupa seria de la placa de baza,ca automat serverul iti va gasi seria de la placa de baza folosita la creearea a doua conturi

Sunt multe modalitati de a bloca ;) stati linistiti

Posted

problema trebe pusa in felu urmator. Eu de ex daca am 5 charz pe 5 conturi diferite cu multe rr fiecare char . Eu ce fac nu mai joc pe ele pentru ca ? Mi-am tintu pc'urile deschise de la inceput ca acu sa imi fie blocate?

Posted

Oricum se vor putea face doar 2 conturi dupa un calculator,degeaba ti se schimba IP-ul dupa restarul de conexiune,dar portul si primele 2 cifre nu ti se schimba,si daca e sa te duci la o sala sa iti faci se poate da usor FILTRU pe aceea sala,oricum se vor gasii metode de blocare a userilor care isi vor face mai multe conturi

Se poate bloca creearea conturilor de pe calculatorul respectiv si dupa seria de la placa de baza,ca automat serverul iti va gasi seria de la placa de baza folosita la creearea a doua conturi

Sunt multe modalitati de a bloca ;) stati linistiti

Scuze ca ma bag no warn dar cum stit ca avem 10 sau 2 conturi poate eu am fac 2 conturi sa joc eu cu fratele meu si mai intru de pe 1 cont sa ajung un membru al guildei cat este plecat in vacanta . asta ar insemna ca imi iau ban pe cont ca sunt pe 3 si nu pe 2 ? sau cum ?

Posted

dupa cum a explicat iceman cam da:)

Posted

dupa cum a explicat iceman cam da:)

ar trebui facut un topic in variante de genu pentru ca poate noi suntem uniti in guild si cat suntem in vacanta nu vrei sa ramanem pe loc si cineva ne ajuta . Un topic cu perioada in care ne ajuta si numele char mi sar parea o solutie cat de cat acceptabila si corecta ....este doar o sugestie :tiphat: ...............

EU unu sunt antrenor de tenis si mai plec la concursuri cu elevi pe perioade nedefinite cateva saptamani / 1 luna si am prieteni care ma ajuta sa nu stau pe loc :) ....... ideea lu ice ar insemna sa imi baneze contu sau cum ? #-o

Guest Magnnum
Posted

Problema mea nu sta in nr de conturi pe care bili le are

Problema mea si la mai multi ce face cu acele conturi de la d/c la pk

De asta cer ca el sa aiba numai 2 sa numai aiba conturi de d/c de pk

Guest Magnnum
Posted

LoDorna nui caracterul meu ii a lui alina

Pe sm am cred ca am o luna decand joc Magnnum

In rest am jucat pe Eagles de la inceput de db

Posted

vezi sa nu uiti de Surprise si ce cahrz mai ai tu peacolo ^_^ daca tot ceri sa aibe lumea 2 contrui atunci sa fim egali toti

Guest Magnnum
Posted

Nimic nu stii

LaDorna e in romania revine in it si joaca ea ma rugat so cresc de pe 18 joaca numai ea

Am sm Magnnum si Eagles 2 conturi

Multa vreme am jucat doar pe unul

Posted

Nimic nu stii

LaDorna e in romania revine in it si joaca ea ma rugat so cresc de pe 18 joaca numai ea

Am sm Magnnum si Eagles 2 conturi

Multa vreme am jucat doar pe unul

poi ce faci prietene acu dai inapoi? of of of..

Guest Magnnum
Posted

Nu dau inapoi dar nu stii nimic

Alina are dorna

Alta alina are Suprise

Iar eu am Eagles Si Magnnum

Posted

Buna ziua, vad ca topicul acesta nu e chiar o plangere (deaceeea mi-am permis sa imi dau si eu cu parerea).

Ideea lui Mihai e foarte buna, inca a fost generos (eu limitam la un cont), ma uit mai sus si vad anumiti useri care au foarte multe rr-uri. Mi-as permite sa ii intreb cate calculatoare au in casa? Un internet cafe?

Se stie clar ca nu are nici unu de aici internet cafe acasa, e o chestie de logica.... main2 e in floare, sper ca pe viitor adminii/moderatori acestei sectiuni sa traga la raspundere "main2", sa se termine chestia cu elite-ul. Asa va cresteti voi 5, 6, 7, 8,caractere + caracterele de sacrificiu. Eu as veni cu propunerea ca, care se dovedeste ca intra cu mai multe conturi de pe acelasi IP sa primeasca permanent. Eu o nebunie ce faceti voi in joc, e o nebunie ce faceti voi aici. Ar trebui reguli simple si la obiect, voi (anumiti playeri va folositi de toate metoadele posibile din regulament in beneficiul dumneavoastra), dar fiti fara grija se va satura si staff-ul Mu linkmania o data si o data.

Scuzati-mi interventia, spor la lvl si la rr-uri, si poate mai da-ti si prin viata reala din cand in cand.

O zi buna.

EDIT: Sper no warn, a fost doar o simpla parere. Multumesc

Guest Magnnum
Posted

Buna ziua, vad ca topicul acesta nu e chiar o plangere (deaceeea mi-am permis sa imi dau si eu cu parerea).

Ideea lui Mihai e foarte buna, inca a fost generos (eu limitam la un cont), ma uit mai sus si vad anumiti useri care au foarte multe rr-uri. Mi-as permite sa ii intreb cate calculatoare au in casa? Un internet cafe?

Se stie clar ca nu are nici unu de aici internet cafe acasa, e o chestie de logica.... main2 e in floare, sper ca pe viitor adminii/moderatori acestei sectiuni sa traga la raspundere "main2", sa se termine chestia cu elite-ul. Asa va cresteti voi 5, 6, 7, 8,caractere + caracterele de sacrificiu. Eu as veni cu propunerea ca, care se dovedeste ca intra cu mai multe conturi de pe acelasi IP sa primeasca permanent. Eu o nebunie ce faceti voi in joc, e o nebunie ce faceti voi aici. Ar trebui reguli simple si la obiect, voi (anumiti playeri va folositi de toate metoadele posibile din regulament in beneficiul dumneavoastra), dar fiti fara grija se va satura si staff-ul Mu linkmania o data si o data.

Scuzati-mi interventia, spor la lvl si la rr-uri, si poate mai da-ti si prin viata reala din cand in cand.

O zi buna.

Eu am 2 laptop si deskop joc pe LaDorna cand am nevoie de holder asta numai pana cand ajunge alina in italia

Si e o plangere adusa impotriva lui bili ce face el sfideaza orice lege de bun simt

Posted

O zi buna.

EDIT: Sper no warn, a fost doar o simpla parere. Multumesc

eu am 2 calculatoare si un laptop care ar fi problema ? sunt famili si cu 5-6 frati am eu vecin arab cu duplex 2 neveste ...... si sunt 8 frati inseamna ca ei nu ar trebui sa jaoce mu pe linkmania sau cum ?

Posted

Magnum iti dau un sfat lasa jocu asta poate iti pusca vre-o vena, innebunesti sau cine stie ce patesti usor tati.La ce comportament ai si cum vb mai ai umpic si o iei razna porti tu grija serverului lasa oameni care trebuie sa o faca nu tu.Fa cerere de admin daca esti asa de interesat de jocu asta si de link se cauta modertor.Da nu fi asa de maniac e doar un joc, sau esti genu de om care sare in pat cand e singur si face scheme kung-fu urla zbiara se da de pamant prin casa cand e singur? alea le faci la tine acasa nu cand suntem mai multi oameni si pe net online intelegi? :)

Posted

Eu am avut un cont facut de pe ip meu , pe care am luat 99.Acum joc pe contul varului meu care e facut pe alt ip, sa inteleg daca mai vreau sa joc pe contul asta trebuie sa`mi fac doar unul(asta cand se da drumul) si inca cv : daca mi`as face 2 conturi pe asta as lua permanent ? (sau cat se da).

Guest Magnnum
Posted

Magnum iti dau un sfat lasa jocu asta poate iti pusca vre-o vena, innebunesti sau cine stie ce patesti usor tati.La ce comportament ai si cum vb mai ai umpic si o iei razna porti tu grija serverului lasa oameni care trebuie sa o faca nu tu.Fa cerere de admin daca esti asa de interesat de jocu asta si de link se cauta modertor.Da nu fi asa de maniac e doar un joc, sau esti genu de om care sare in pat cand e singur si face scheme kung-fu urla zbiara se da de pamant prin casa cand e singur? alea le faci la tine acasa nu cand suntem mai multi oameni si pe net online intelegi? :)

Ai uiat ce faceai pe db trecut cum se dadeau fete afk sau ziceau ca sunt baieti disperatule :)))

Posted

din cei 8 isi fac fiecare cate 1 abonament la net sa nu fie cate 8 conturi respectiv 16/IP :))

:rofl2: :rofl2: ar fi o nebunie iti dai seama .... trebuie sa facut un topic cu frati si asa mai departe .

Posted

e plin serv numai de frati :-j nu zau=)) nu vad ce e rau sa joci cu 10000 de conturi dar in cazul lui bulion care nu stie sa ia spot de cat prin pk sau disconect :-j tare as vrea sa aibe doar 1 cont :) dar in fine nu mor de grija lui

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...