Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cr0WneY_MG

Problema Jocuri/Windous 7

Recommended Posts

Posted

Am o problema ...nici un joc nu imi ruleaza pe Laptop HP DV3500EF ...am windous 7 bagat si orice joc instalez, nu apuc sa joc 10 minute se stinge laptopu ....:(

Daca ma poate ajuta cineva va rog. Multumesc. :comp1:

Posted

Am o problema ...nici un joc nu imi ruleaza pe Laptop HP DV3500EF ...am windous 7 bagat si orice joc instalez, nu apuc sa joc 10 minute se stinge laptopu ....:(

Daca ma poate ajuta cineva va rog. Multumesc. :comp1:

Da mai multe informati de leptop.

Ce antivirus ai?

Posted

Informatii despre laptop:

HP Pavilion Dv3500ef / intel core2 duo / 2 Ghz / 3 GB RAM / NVIDIA GeForce 9300M GS .

Ruleaza pe el Windows 7 Ultimate 32Bit .

Antivirus Avira Free Personal.. cam atat.. instalez jocul..de exemplu Far Cry 1 .. ii instalez patch cumulative 1.4 .. intru in joc si dupa cateva minute mi se restarteaza singur.. am incercat sa instalez Directx 9.b , de pe Cd cu FarCry si nu ma lasa.. scrie ceva de genu: nu se poate instala directx 9b pentru ca am o veriune mai noua ..am directx11 direct din windows 7. as vrea macar sa stiu daca pot .. si cum sa dezinstalez directx11 ca sa pot instala directx 9b.. poate ar functiona asa..

Cand am luat laptopul , era cu vindows Vista instalat si rula orice joc pana la crysis si crysis warhead.. dupa ce am instalat (clean instal) Windows 7 nu mi-au mai functionat jocurile.. deci se stinge laptopu.. intr`o zi am instalat o gramada de directx`uri 9c .. sau nici eu nu mai stiu poate si alt directx..in fine.. si jocul "Shadow Ops Red Mercury" am jucat pana la final , fara probleme.. dar farcry nu mergea:(

Posted

Informatii despre laptop:

HP Pavilion Dv3500ef / intel core2 duo / 2 Ghz / 3 GB RAM / NVIDIA GeForce 9300M GS .

Ruleaza pe el Windows 7 Ultimate 32Bit .

Antivirus Avira Free Personal.. cam atat.. instalez jocul..de exemplu Far Cry 1 .. ii instalez patch cumulative 1.4 .. intru in joc si dupa cateva minute mi se restarteaza singur.. am incercat sa instalez Directx 9.b , de pe Cd cu FarCry si nu ma lasa.. scrie ceva de genu: nu se poate instala directx 9b pentru ca am o veriune mai noua ..am directx11 direct din windows 7. as vrea macar sa stiu daca pot .. si cum sa dezinstalez directx11 ca sa pot instala directx 9b.. poate ar functiona asa..

Cand am luat laptopul , era cu vindows Vista instalat si rula orice joc pana la crysis si crysis warhead.. dupa ce am instalat (clean instal) Windows 7 nu mi-au mai functionat jocurile.. deci se stinge laptopu.. intr`o zi am instalat o gramada de directx`uri 9c .. sau nici eu nu mai stiu poate si alt directx..in fine.. si jocul "Shadow Ops Red Mercury" am jucat pana la final , fara probleme.. dar farcry nu mergea:(

Daca as fi in locul tau ,primul pas care l-as face: as reinstala totul din nou,daca o sa ai probleme dupa reinstalare poate fi de la placa video ,plus altele

Sper sa rezolvi totul

Posted

Fai un update la placa video ... ia driverul de pe site-ul producatorului....

Lasa direct x ca nu are nici o treaba .... ai direct x11 deci iti merg si jocurile care cer direct x9

Vezi sa nu ai probleme cu coolerul .... poate se incinge laptopul si ajunge la temperatura la care e setat sa se restarteze...

Daca tot nu merge baga Windows XP SP2 clean ... sau Windows 7 Eternity ( cea mai stabila versiune de la windows 7 )

Posted

nicodata nu lam dus la reparat nu am avut treaba cu el .desi a costat 1200 euro . am sa incerc sa vad daca merge windous "Eternity".sper sa rezolv cumva daca nu va mai cer eu ceva sfaturi mersi mult. aa si am refacut totul din nou si tot nu merge lam reinstalat de vreo 2-3 ori....dar degeaba ... Multumesc :)

Posted

nicodata nu lam dus la reparat nu am avut treaba cu el .desi a costat 1200 euro . am sa incerc sa vad daca merge windous "Eternity".sper sa rezolv cumva daca nu va mai cer eu ceva sfaturi mersi mult. aa si am refacut totul din nou si tot nu merge lam reinstalat de vreo 2-3 ori....dar degeaba ... Multumesc :)

Treci cu el pe la un service,nu stiu ce instalezi tu pe acolo poate fi si de la drivere.

Iti stau la dispozitie prin pm daca te mai pot ajuta cu ceva.

Posted

Se inchide de la temperaturi nu de la drivere, la drivere ori isi da restart ori BSOD

PS. L-ai tinut doar pe birou sau l-ai folosit si prin pat, canapele...etc?

Posibil sa se infundat radiatorul cu scame si nu-ti mai scoate aerul afara, daca stii desfa-l si curata-l daca nu stai cuminte.

Posted

Se inchide de la temperaturi nu de la drivere, la drivere ori isi da restart ori BSOD

PS. L-ai tinut doar pe birou sau l-ai folosit si prin pat, canapele...etc?

Posibil sa se infundat radiatorul cu scame si nu-ti mai scoate aerul afara, daca stii desfa-l si curata-l daca nu stai cuminte.

pfff.... aiurea nuj ce sa fac. da.se incalzeste ca dracu :)))) ca mere aproape nonstop... in fine bag windous ala...sa vad daca merge.sadi iti dau eu pm dak e.. :) oricum nu`mi merge nici MU:( mersi :D

Posted

daca bagi windows ala oricum o sa se incalzeasca.vezi ca sunt suporturi cu coolere externe pe USB,sau du`l la curatat ca nu-ti ia mult si incearca sa nu`l mai tii pe pat sau oriunde nu-si poate face racirea bine

Posted

In general leptopurile se incalzesc mult mai tare decat DESKTOPURILE , de aceea sunt suporturile pentru leptopuri .

Presupun ca se stinge din cauza ca e supra-incalzit , nu stiu exact la leptopuri insa la desktop il desfaci si il stergi bine de tot de praf , la leptopuri cred ca cel mai bine e sa-l duci la un service sa il curete ei . Ai cooler extern pe el ? De asemenea fa update la WINDOWS , la toate placile la tot sa fi la zi cu totul .

Dupa o curatare buna , update la zi la windows si placi o sa-ti mearga super bine .

Posted

In mare ai primit raspuns mai sus. Ideea este ca daca daca zici ca se incalzeste foarte tare, sigur intra protectia si se stinge. Ai incercat sa instalezi un soft ptr monitorizarea temperaturii CPU si GPU ? Cauta pe google un soft de genul free, instaleaza-l si vezi in cate grade urca procesorul si placa video in timpul jocului. Daca trece de 70-80 grade este clar ca asta este cauza problemelor. Incearca sa ajungi la un service sa il desfaca si sa il curate de praf, eventual dat cu pasta termoconductoare. Daca nici metoda asta nu merge orienteaza-te spre un cooling pad. Preturile incep de la 30-40ron si ajung la cateva sute ron.

Posted

eu am cooler extren si nu face figuri inca. Du-l la un service sigur il vei rezolva in 2/3 zile , sau ti-l cureti singur daca sti cum ca sa numai dai bani aiurea :whistle: ,de cand am laptop niciodata nu si-a dat restart singur , de cand l-am luat am cooler-ul extern :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...