Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phill

Pictorial Sexy

Recommended Posts

Posted

=))))))))) sexy?

ce munca sa apreciem? :))) ca ai facut niste poze?

serios..cred ca stati cam mult in casa/la pc..

Edit: ahahhahah, rad de minute bune, get a life? :))) vai, dar ce distractie :o

Avatarul tau spune tot despre tine. :*

Posted

Intr-adevar pozele nu sunt sexy , la voi sexy e ceva p**n :)

Faceti voi ce am facut eu mai bine , cu alt model si apoi vorbim daca voi credeti ca e asa usor !

Posted

Multumim ! Eu fac asta de distractie ! Si stati calmi ca nu stau numai in casa si in fata calculatorului !

Pozele sunt 4 fun ! Si tuturor carora nu le convine : Get a life !

Posted

Felicitari , desi nu e sexy ca totusi e in joc dar e o idee interesanta si pozele pot iesi bune desi e doar un skin din SAMP!

Guest BlackSwordd
Posted

Daca as fi dependent de samp cum esti tu,as merge in joc si as scire /animpaul 11

------

lasand gluma la o parte sunt reusite pozele .. cred :-s

Guest Mihai Razvan
Posted

Lool, bate PlayBoy`ul. =)) Hai sa fim serios, sa nu ne apucam de WebSex. ;) Oricum, felicitari pentru munca depusa, ti`ai ales bine modelul, Piticii ii plac OUO`le. :-* =))

Guest BlackSwordd
Posted

Omg , cine zice ma ce eu sunt dependent de samp ?

Vi se pare voua !

Pozele+acest topic banal => dependenta de samp x 25h/zi = Go 2 fck u'rself ! :hanged:

#edit#

Daca am facut acest pictorial , in loc puteam sa fac un film ...

Asta nu inseamna ca sunt dependent ...

Pai si?Nu e timpul pierdut .. fa-l .. as vrea sa fie cu dessire .. , pune-o sa scrie /animlapdan .. iti dau un sfat,pune pe altcineva sa filmeze ca tu s-ar putea sa te exciti

Posted

Vi se pare voua !

Pozele

Lasal ma Amarok :))

Daca nu are ce face lasal sa faca poze.

Guest NightWishMaster
Posted

warn_add.gif

E nevoie sa-l folosesc?

Posted

Vi se pare voua !

Pozele+acest topic banal => dependenta de samp x 25h/zi = Go 2 fck u'rself ! :hanged:

HaHa, OWNED !!! =))

-------------------------------------------------------

Oricum, pozele sunt cat de cat reusite, ideea nu e chiar stralucita dar apreciez munca ta si iti dau +1 :)) bv

Posted

ai spus ca vrei critici, ai primit, pacat ca nu le poti accepta si dai reply dupa reply ca nu aia, nu aia..

daca tot vrei sa faci ceva cu poze, ca iti place, mai bine organizai un event pe forum cu pictoriale despre skin-uri, masini, whatever, si dadeai premiu pt cel mai frumos, dar asa 'pictorialul' asta ce rost are? nu are nici un rost..

Posted

Am facut ceva de distractie si voi exagerati ...

Va mai spun odata ! Faceti si voi ce am facut eu , poate o faceti mai bine !

Guest NightWishMaster
Posted

Una e sa criticati, alta e sa ridiculizati sau mai rau, sa jigniti. Sa stiti ca un sfat (in genul celui lui An00bY) e mai util decat niste cuvinte scrise in bascalie, de dragul de a arata ca sunteti mai cu potential decat cineva care a incercat. Ma rog...

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...