Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

account invalid

Recommended Posts

Posted

Contul este Bubu ... sry am uitat sa zic :P

Contul exista si este ok.

Cel mai probabil ti-ai uitat parola.

nu am cum sa uit parola ... am schimbat-o ieri ... si tot asa imi da .... sigur nu e de la parola .....

Plus de asta am si mail-ul cu numele contului, parola, intrebare, raspuns care le-am primit dupa schimbarea parolei .... oare nu pot eu tasta parola corect? :(

Posted

Apare ca incerci sa te conectezi:

02-Jan-2012 22:50:49 connect server #2

02-Jan-2012 22:50:51 disconn server #2

Cred ca nu scrii bine parola, incearca si de la alt calculator te rog, verifica daca nu cumva ai CAPS apasat.

Posted

Cred ca nu scrii bine parola, incearca si de la alt calculator te rog, verifica daca nu cumva ai CAPS apasat.

sau scrieti parola intr-un fisier text sa vezi daca ai scris-o corect

Posted

Nu am caps apasat .... am sa vad de pe alt pc daca imi merge .....

Posted

Ce tastatura ai?ai schimbato recent cumva?

Zici ca ai pe maill toate datele contului

Incearca sa schimbi pass iar.

Mai spuneai ca ai schimbat recent parola ai intrat pe link-ul de activare? ce il primesti pe maill?

Posted

Ce tastatura ai?ai schimbato recent cumva?

Zici ca ai pe maill toate datele contului

Incearca sa schimbi pass iar.

NU ... da dc intrebi?

Am sa schimb parola iar sa vad ....

DA am intrat pe acel link ....acum astept iar linkul sa vad daca merge ....

Posted

Am primit mail-ul .... am confirmat schimbarea parolei .... am intrat pe joc .... si imi apare "Your account is invalid" ... adica tot asa .... nu inteleg dc ....

Posted

Am primit mail-ul .... am confirmat schimbarea parolei .... am intrat pe joc .... si imi apare "Your account is invalid" ... adica tot asa .... nu inteleg dc ....

Chiar nu imi dau seama atunci care ar putea fi problema ta.

Daca ai urmat sfaturile lui ija ,jhon, ale mele

Ma gandesc ca nu iti bati joc de noi si chiar ai probleme.

Incearca parola veche care o aveai inainte sa se dea rr la srv,adica parola care o aveai pe 2 ianuarie inainte de rr.

Cu mai multe eu nu te pot ajuta.

Imi pare rau.

Posted

eu aveam problema asta inainte de 2 ianuarie .... si o am in continuare .... nu inteleg ce are .... singura varianta care o am e sa incerc pe alt pc sa vad daca merge ....

Posted

eu aveam problema asta inainte de 2 ianuarie .... si o am in continuare .... nu inteleg ce are .... singura varianta care o am e sa incerc pe alt pc sa vad daca merge ....

da merge pe alt pc ... cred ca trebuie sa imi schimb eu win .... sau cine dreq stie ce trebuie sa fac :(

Posted

da merge pe alt pc ... cred ca trebuie sa imi schimb eu win .... sau cine dreq stie ce trebuie sa fac :(

ai incercat sa scrii user si pass in text document si sa intri in joc cu copy/paste ??

si daca ai bifat acolo sa iti pastreze userul , scoate-o .

Posted

ai incercat sa scrii user si pass in text document si sa intri in joc cu copy/paste ??

si daca ai bifat acolo sa iti pastreze userul , scoate-o .

Bv frate .... merge cum ai zis tu .... cred ca nu se scrie cum trebuie parola in joc .... ms mult :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...