Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

serghey123

23.59

Recommended Posts

Guest CeausescuPresedinte
Posted

cum sa fi on la 23:59 si sa mai faci si print sa-l pui pe forum ?

Posted

cum sa fi on la 23:59 si sa mai faci si print sa-l pui pe forum ?

am zis aseara pe post ca premiez cu 60b 60s un astfel de print

Posted

isi rateaza omu revelionu pentru 2-3 jwl :))

Posted

nu fiti rai,nu toti au o varsta sa plece la munte/chefuri. nu uitati ca multi dintre noi suntem prea batrani pentru jocul asta,poate de aia ne minunam cand vedem printul,dar cand erati mici,tot la TV/PC faceati revelul,cu parintii.

@ La Multi Ani! :tiphat:

Posted

nu fiti rai,nu toti au o varsta sa plece la munte/chefuri. nu uitati ca multi dintre noi suntem prea batrani pentru jocul asta,poate de aia ne minunam cand vedem printul,dar cand erati mici,tot la TV/PC faceati revelul,cu parintii.

@ La Multi Ani! :tiphat:

da ai dreptate , toti ne-am facut unele revelioane acasa , dar nu in fata pc-ului stateai si tu la masa cu parinti , frati , neamuri , vecini ... mancarica glume chestii ... nu facand invazi si stand on ... infine fiecare face ce vrea . mie mi se pare aiurea cand se desface sampania tu esti la invazie....

Posted

Sunteti constienti ca multi oamenii nu au norocul vostru? Majoritatea romanilor fac revelion/craciun/paste in fata calculatorului de la munca. -_-

Posted

La multi ani 2012!

Si eu care credeam ca sunt singura nebuna care la 00:00 e pe un forum intr-o seara de revelion, mi-am felicitat amicii.

Dar dupa am rupt botii, am intrat, am urat.. si toata noaptea am jucat. (dansat):)

Dar e nasol sincer sa joci Mu in seara de an nou. :)

Posted

trololo/... si uitati-va.. pe ally..nu era singurul :crazy: ........ artifici ceva.... o sampanie.. un pahar sa spargii.... sau tu esti in jungla dar ai net?:))) ...ggg primesti o poza de la revelion din partea mea

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...