VILLAIN Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Va pun la dispozitie niste tinte de arme , aceste tinte nu sunt facute de mine ! Link de download ! Pentru cei ce nu stiu sa le instaleze: Dezarhivati crosshairpack oriunde in PC , alegeti o tinta iar apoi copiati fisierul hud.txd in Gta San Andreeas/models. CREDITS: Eric_Chirico
Red. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Mersi frumos , chiar cautam o tinta ca cea din a 4 a imagine !
Fonz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Va pun la dispozitie niste tinte de arme , aceste tinte nu sunt facute de mine ! Link de download ! Pentru cei ce nu stiu sa le instaleze: Dezarhivati crosshairpack oriunde in PC , alegeti o tinta iar apoi copiati fisierul hud.txd in Gta San Andreeas/models. CREDITS: Eric_Chirico Mersi...sunt foarte utile
Crowley Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Va pun la dispozitie niste tinte de arme , aceste tinte nu sunt facute de mine ! Link de download ! Pentru cei ce nu stiu sa le instaleze: Dezarhivati crosshairpack oriunde in PC , alegeti o tinta iar apoi copiati fisierul hud.txd in Gta San Andreeas/models. CREDITS: Eric_Chirico Multumim chaspere :* ! Chiar vi le recomand sunt foarte bune :D !
Fabian Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Tintele 2 si 4 rup ,"tragi" cu ele de zici ca nu-i adevarat
CodrinB Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Primul crosshair e destul de fain, mersi ca le-ai postat
Madaliceaa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Tintele 2 Si 4 Sunt Cele mai tari MULTUMESC!!! :bananadance2: