Guest Bortos Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Bortos in loc de Yohannes. Bortos LinkMania Bortos Membru Politicienii in loc de SpX Membru Armata Si aici Bortos Senator Vreau niste semnaturi cam ca acestea
Katalyn Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Vreau un userbar dar sa scrie doar ``Underground Street Tuning``
Guest Tempest. Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Vreau un userbar ca asta Sa scrie in stanga Michael si in dreapta Street Thug (culoarea verde pe fundal;) sau Michael in stanga si in dreapta Grove Street
HerrBlackMaN Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Vreau si eu una ca asta Dar sa fie culoarea SMURD si sa scrie Domn' Doctor - BlackMan .
Moohaa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Salut,doresc si eu un userbar cum ia fost facut lui Hawnnibal mai sus. Nume: MoOhAa si dupa sa apara LinkMania.Multumesc!
castiel02c Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Poftim StarScreaM : vreau si eu un avatar ca acesta doar sa scrie in mijloc CatzaDOO si jos Hitman ! Desigur las culoarea pe seama ta ! # Multumesc !
DamianCR7 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 As dori si eu un avatar ca acesta dar in loc de Starscream si Grove Street sa scrie DamianCR7 si Los Santos Vagos si in loc de verde sa fie cu galben.
TheDody Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 As dori 3 userbar pt clubul dirt racers si sa scrie lider co-lider membru
SNAPPi Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Poftim Simple_ : 1. 2. As dori si eu doua exact ca a le lui simple numai ca in loc de simple sa fie Snappy Poftim Simple_ : 1. 2. As dori si eu doua exact ca a le lui simple numai ca in loc de simple sa fie Snappy Poftim Hawnibal : Si una asa numai ca in loc de UST sa fie Bikers cu galben si Snappy tot cu galben.
Guest Bortos Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Bortos in loc de Yohannes. Bortos LinkMania Bortos Membru Politicienii in loc de SpX Membru Armata Si aici Bortos Senator Vreau niste semnaturi cam ca acestea Nu uitati de mine
Johannes Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 TEils doresc si eu un userbar cu numele meu Yohannes. Si FBI Imi poate face cineva daca nu teils?
Katalyn Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Vreau un userbar dar sa scrie doar ``Underground Street Tuning``
Guest Bortos Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Bortos in loc de Yohannes. Bortos LinkMania Bortos Membru Politicienii in loc de SpX Membru Armata Si aici Bortos Senator Vreau niste semnaturi cam ca acestea Nu uitati de mine E pagina noua si vreau neaparat userbarurile dau si bani
Flippy Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Vreau un userbar dar sa scrie doar ``Underground Street Tuning`` TEils doresc si eu un userbar cu numele meu Yohannes. Si FBI Imi poate face cineva daca nu teils?
HerrBlackMaN Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Vreau si eu una ca asta Dar sa fie culoarea SMURD si sa scrie Domn' Doctor - BlackMan . Imi face cineva?
DamianCR7 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 As dori si eu un avatar ca acesta dar in loc de Starscream si Grove Street sa scrie DamianCR7 si Los Santos Vagos si in loc de verde sa fie cu galben. Imi face cineva?
HOKAGE Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Model: Vreau modelul acela ca pe prima pagina Cu servicii oferite de inkid acela cu Politicieni Text dorit: K0sty. si dupa logo-ul de la linkmania Politicieni Alte preferinte: Culoarea de la politicieni
DamianCR7 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 As dori si eu un avatar ca acesta dar in loc de Starscream si Grove Street sa scrie DamianCR7 si Los Santos Vagos si in loc de verde sa fie cu galben. Imi face cineva? Nu mai este nevoie.
SNAPPi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Poftim Simple_ : 1. 2. As dori si eu doua exact ca a le lui simple numai ca in loc de simple sa fie Snappy Poftim Simple_ : 1. 2. As dori si eu doua exact ca a le lui simple numai ca in loc de simple sa fie Snappy Poftim Hawnibal : Si una asa numai ca in loc de UST sa fie Bikers cu galben si Snappy tot cu galben. Se mai ocupa cineva de acest topic ?! vad ca sunteti degeaba.
LipsLikeSugar Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Semnatura/avatar aceasta a fost facuta de mine in special/numai pentru Bikers. Ce va face baiatu asta mai sus este o atrocitate, dar continuati sa ii cereti daca vreti sa aveti semnatura de Bikers, voi fiind Grove ST. Pentru cine este Biker, doar PM me.
TheDody Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 as dori niste userbar pt clubul dirt racers cu lider co-lider si membru
Ewze^ Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Este prea mult spam aici si da ,se ocupa cineva. Daca vreti semnaturi,postati o singura data si aveti rabdare. Astept PM,cu semnaturile dorite.
Negru Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Nick:Negru Factiune:ballas Cerere:Imi puteti face va rog frumos o semnatura frumoasa pentru ballas?