Guest ConnectR Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 te rog dak poti sa imi mai faci una exact ca asta dar sa schimbi skinu sa fie unu de la triade.. ( ) Nick : [blackAnGeeLL] Factiune : The Triads P.S : Mersi mult :* Poftim : #Imi pare rau,dar nu pot sa schimb skinul.
Guest ConnectR Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick: PhilL Factiune: Ballas Alte cerinte: User Bar facut de Teils1: Phill Ballas pe o culoare ballas : doresc mai multe modele sa am de unde alege: Multam! Poftim ( am incercat sa-ti fac si eu ceva ) : #Sper sa nu te superi Teils1/PhilL
I am Mitzu Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nume : TheFacebook Factiune : N/A Cu ce culoare doriti sa fie userbar-u : As vrea sa fie albastru cu alb [ gen culorile specifice facebook :)) ] Alte cerinte : Vreau sa scrie in stanga TheFacebook si in dreapta Mitzu ps : sa fie dupa modelul asta ________________________TheFacebook_______________________________Mitzu_ - cu acelas font
Mr Alexx Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick: AceVentura Factiune: Grove Street Alte cerinte: sa fie facut de oricine dar sa fie frumos si sa se vada bine. As dori o semnatura exact ca aceasta numai sa fie scris numele meu : AceVentura :)
Guest ConnectR Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nume : TheFacebook Factiune : N/A Cu ce culoare doriti sa fie userbar-u : As vrea sa fie albastru cu alb [ gen culorile specifice facebook :)) ] Alte cerinte : Vreau sa scrie in stanga TheFacebook si in dreapta Mitzu ps : sa fie dupa modelul asta ________________________TheFacebook_______________________________Mitzu_ - cu acelas font Poftim :
gaby_steaua44 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nume : Rolly Factiune : Lsv Cu ce culoare doriti sa fie userbar-u : Galbem cu negru Alte cerinte: As vrea in stanga sa scrie Rolly si in dreapta Los Santos Vagos si sa fie dacut dupa modelul
Guest ConnectR Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nume : Rolly Factiune : Lsv Cu ce culoare doriti sa fie userbar-u : Galbem cu negru Alte cerinte: As vrea in stanga sa scrie Rolly si in dreapta Los Santos Vagos si sa fie dacut dupa modelul Poftim :
HerrBlackMaN Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Vreau una ca asta numai sa fie cu pliticienii si numele meu
Mr Alexx Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick: AceVentura Factiune: Grove Street Alte cerinte: sa fie facut de oricine dar sa fie frumos si sa se vada bine. As dori o semnatura exact ca aceasta numai sa fie scris numele meu : AceVentura :) Imi face si mie cineva semnatura asta ?:) Multumesc :tiphat:
#Mircea Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 # Nu prea ma pricep,dar sper sa apreciezi munca mea. ## Atata timp cat in topicul Membrul lunii - Grove , nu apari si liderul nu ti-a facut un astfel de userbar,nu inteleg de ce ti-ai face tu unul.
Daddy>John Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Salut,as dori un userbar ca al lui somethingnew doar ca inloc de numele lui sa scrie Sensual si in loc de linkmania sa scrie Bikers #nu conteaza de cine e facut
Tails Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Vreau una ca asta numai sa fie cu pliticienii si numele meu Nu ar fi corect fata de PhilL sa-ti fac aceasi semnatura si tie, asa ca ti-am facut 3 modele: Unu: http://i.imgur.com/ZnHbK.png Doi: http://i.imgur.com/ke5Pd.png Trei: http://i.imgur.com/i67Gb.png
I am Mitzu Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nume : TheFacebook Factiune : N/A Cu ce culoare doriti sa fie userbar-u : As vrea sa fie albastru cu alb [ gen culorile specifice facebook :)) ] Alte cerinte : Vreau sa scrie in stanga TheFacebook si in dreapta Mitzu ps : sa fie dupa modelul asta ________________________TheFacebook_______________________________Mitzu_ - cu acelas font Poftim : ai putea sa imi fac alta , cu culorile normale :) adica asa : dar cu acelas text ? multumesc mult >:D<
aNNNdy Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nick: aNNNdy Factiune: UST Alte cerinte: Vreau un userbar facut de teils1, in stanga sa scrie aNNNdy. In mijloc sa fie logo Linkmania, iar in dreapta Lider UST. Culoriile sa fie cat mai aproape de UST (verde/galben). Doresc mai multe modele daca se poate. :tiphat:
Daddy>John Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nick:Sensual Factiune:Bikers Alte cerinte: As dori un userbar in care in stanga sa scrie Sensual in mijloc logo linkmania si in dreapta sa scrie bikers.Culorile sa fie alb negru ca de bikers.Nu conteaza de cine e facut
Guest ConnectR Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nume : TheFacebook Factiune : N/A Cu ce culoare doriti sa fie userbar-u : As vrea sa fie albastru cu alb [ gen culorile specifice facebook :)) ] Alte cerinte : Vreau sa scrie in stanga TheFacebook si in dreapta Mitzu ps : sa fie dupa modelul asta ________________________TheFacebook_______________________________Mitzu_ - cu acelas font Poftim : ai putea sa imi fac alta , cu culorile normale :) adica asa : dar cu acelas text ? multumesc mult >:D< Poftim : Nick:Sensual Factiune:Bikers Alte cerinte: As dori un userbar in care in stanga sa scrie Sensual in mijloc logo linkmania si in dreapta sa scrie bikers.Culorile sa fie alb negru ca de bikers.Nu conteaza de cine e facut Poftim : 1 : 2 :
MrPiciu Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nick: DowneyJr. Factiune: LSV Alte cerinte: un userbar care in stanga sa scrie Inter Fan si in dreapta sa aibe poza asta Culorile sa fie albastru cu negru sau alb
Mr Alexx Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nume : AceVentura Factiune : Grove Street Cu ce culoare doriti sa fie userbar-u : Verde si galben Alte cerinte: As vrea in stanga sa scrie AceVentura(numele meu) si in dreapta Grove Street si sa fie facut dupa modelul : :tiphat:
Guest ConnectR Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nume : AceVentura Factiune : Grove Street Cu ce culoare doriti sa fie userbar-u : Verde si galben Alte cerinte: As vrea in stanga sa scrie AceVentura(numele meu) si in dreapta Grove Street si sa fie facut dupa modelul : :tiphat: Poftim :
Mr Alexx Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Multumes ConnectR , Ai putea s-mi faci la fel dar numai ca fontu sa fie asa? numai sa scrii AceVentura si Grove Street ? :) Fa-mi una cum am zis mai sus si una asa : , Numai ca in loc de deel scrii AceVentura
Guest ConnectR Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Multumes ConnectR , Ai putea s-mi faci la fel dar numai ca fontu sa fie asa? numai sa scrii AceVentura si Grove Street ? :) Fa-mi una cum am zis mai sus si una asa : , Numai ca in loc de deel scrii AceVentura Poftim :
Mr Alexx Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Iti multumesc foarte frumos ConnectR , te pricepi ! :tiphat: La asta vreiam putin mai verde dar nui nimic
HerrBlackMaN Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Datimi si mie niste semnaturi cu numele meu si ballas
Gamyng Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Datimi si mie niste semnaturi cu numele meu si ballas Este un model dupa care se face cerere. Nick: Factiune: Alte cerinte: