Messi Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 nu aici se fac cerererile de userbaruri?:| a da ,greseala mea te rog sa ma ierti poti sa-mi faci un userbar asa si sa scrie messi67 acolo? si unul cum am postat aici
George Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nick : George_Tone Factiune : Armata Alte cerinte : as dori daca se poate ca cineva sa imi modifice ceva la semnatura asta si sa mai adauge un ' i ' la luni. Multumesc...
Ethernul Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 P:S : e facuta de flippy daca doresti .... dar aceastea SpryMarcel le face si din cate stiu cum a spus Madalyn le face contra cost i dai Pm in joc/forum
Guest Al1n.. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 As vrea si eu o semnatura mai speciala,ceva mai noi si mai fain,oricine poate sa o faca, sa apara nick-ul meu din joc SImple_ ,ceva de agentia hitman adica : ,,it's nothing personal,it's just money,, si o poza cu un hitman ceva high definition,mersi P.S: daca vi se pare prea complicat sunt dispus sa platesc pt ea:)):D
Mishka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Semnatura daMeLo - membru PD Link: http://img831.****.us/img831/7715/25504712.png
Crowley Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 As vrea si eu o semnatura mai speciala,ceva mai noi si mai fain,oricine poate sa o faca, sa apara nick-ul meu din joc SImple_ ,ceva de agentia hitman adica : ,,it's nothing personal,it's just money,, si o poza cu un hitman ceva high definition,mersi P.S: daca vi se pare prea complicat sunt dispus sa platesc pt ea:)):D as dori un userbard cu daMeLo membru PD Chiar asa de greu sa respectati un model de cerere ?!
SDK Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Un userbar , facut de Madalyn. Stanga : Pnic @ kiszeN Dreapta : Bini di tat! Mersi :))
Crowley Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Un userbar , facut de Madalyn. Stanga : Pnic @ kiszeN Dreapta : Bini di tat! Mersi :)) Trebuia sa specifi si culorile dorite , daca nu-ti plac cele alese de mine te rog sa-mi trimiti PM cu cele dorite :D .
Dennys24 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nick: Dennys Factiune: F.B.I Alte cerinte: As dori ceva in genul aceasta : , dar sa schimbi nick'ul si rank'ul. ~Nick : Dennys ~Rank : Special agent in trainee
Guest Al1n.. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: Simple_ Factiune: Hitman Cerinte: As dori sa fie ceva in genul asteia ,dar sa fie schimbata acea poza cu hitmanul,in loc de Lolz0r sa scrie Simple_ iar in loc de Special Agent sa scrie Hitman Agency :tiphat:
Guest Myster Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: Simple_ Factiune: Hitman Cerinte: As dori sa fie ceva in genul asteia ,dar sa fie schimbata acea poza cu hitmanul,in loc de Lolz0r sa scrie Simple_ iar in loc de Special Agent sa scrie Hitman Agency :tiphat: Pofim : sau : #Semnatura lui LoLz0r i-am facut-o eu :D
daimon Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: Derrek Factiune: Los Santos Vagos Alte cerinte: Los Santos Vagos - Membrul lunii iulie : Derrek Model:
Guest ConnectR Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick : ConnectR Factiune : Civilian Alte cerinte : Doresc sa fie scris pe userbar numele meu si in drepata Linkmania
HuGE Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick : Mihalcea Factiune : Grove Street Alte cerinte : Vreau un userbar ca cel de mai sus, sa fie scris numele meu si factiunea (Mihalcea - Grove Street). Doar ca vreau sa fie scrisul mai in centru. Multumesc.
Guest Myster Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick : sPx Factiune : Scoala Alte cerinte : Doresc un userbar cu numele meu si in drepta sa scrie Instructor si scrisul sa fie pe mijloc. #Sa fie facut de Stefan27
eFieS Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: eFieS Factiune: Civil Alte cerinte: As dori ceva in genul aceasta . dar sa schimbi factiunea si nicku-l . Fundalul sa fie un galben spre verde daca poti , ca la UST, daca nu sa fie pe fundal negru . Numai ca in loc de Clifford sa fie scrie eFieS si in loc de bikers LinkMania
Crowley Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nick: Mr.Levy Factiune: F.B.I Alte cerinte: As vrea ceva in genu` asta : ~Nick : Mr.Levy ~Rank : Professional Staff
Stealth Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nick: iLeGaL Factiune: Grove Street Alte cerinte: Sa fie dupa modelul asta dar sa fie verde si in loc de Cretu, iLeGaL.
gaby_steaua44 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nick: Rolly Factiune: LSV Alte cerinte: Sa fie dupa modelul asta dar in loc de Derrek sa fie Rolly
Guest Myster Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nick : sPx Factiune : SFR Alte cerinte : Doresc un userbar cu numele meu si in drepta sa scrie Mafiot si scrisul sa fie pe mijloc. #Sa fie facut de Stefan27