Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Posted

nu aici se fac cerererile de userbaruri?:|

a da ,greseala mea te rog sa ma ierti poti sa-mi faci un userbar asa

si sa scrie messi67 acolo? si unul cum am postat aici

vfWwd.jpg

Posted

Nick : George_Tone

Factiune : Armata

Alte cerinte : as dori daca se poate ca cineva sa imi modifice ceva la semnatura asta ZIntH.jpg si sa mai adauge un ' i ' la luni.

Multumesc...

Posted

P:S : 34zn6lx.png e facuta de flippy daca doresti .... dar aceastea SpryMarcel le face si din cate stiu cum a spus Madalyn le face contra cost i dai Pm in joc/forum

Guest Al1n..
Posted

As vrea si eu o semnatura mai speciala,ceva mai noi si mai fain,oricine poate sa o faca, sa apara nick-ul meu din joc SImple_ ,ceva de agentia hitman adica : ,,it's nothing personal,it's just money,, si o poza cu un hitman ceva high definition,mersi

P.S: daca vi se pare prea complicat sunt dispus sa platesc pt ea:)):D

Posted

As vrea si eu o semnatura mai speciala,ceva mai noi si mai fain,oricine poate sa o faca, sa apara nick-ul meu din joc SImple_ ,ceva de agentia hitman adica : ,,it's nothing personal,it's just money,, si o poza cu un hitman ceva high definition,mersi

P.S: daca vi se pare prea complicat sunt dispus sa platesc pt ea:)):D

as dori un userbard cu daMeLo membru PD

Chiar asa de greu sa respectati un model de cerere ?!

ACcFN.png

ACcFN.png

Posted

Un userbar , facut de Madalyn.

Stanga : Pnic @ kiszeN

Dreapta : Bini di tat!

Mersi :))

UcNu4.png

UcNu4.png

Trebuia sa specifi si culorile dorite , daca nu-ti plac cele alese de mine te rog sa-mi trimiti PM cu cele dorite :D .

Posted

Nick: Dennys

Factiune: F.B.I

Alte cerinte: As dori ceva in genul aceasta : mTWwK.png , dar sa schimbi nick'ul si rank'ul.

~Nick : Dennys

~Rank : Special agent in trainee

Guest Al1n..
Posted

Nick: Simple_

Factiune: Hitman

Cerinte: As dori sa fie ceva in genul asteia aBdcY.png ,dar sa fie schimbata acea poza cu hitmanul,in loc de Lolz0r sa scrie Simple_ iar in loc de Special Agent sa scrie Hitman Agency :tiphat:

Guest Myster
Posted

Nick: Simple_

Factiune: Hitman

Cerinte: As dori sa fie ceva in genul asteia aBdcY.png ,dar sa fie schimbata acea poza cu hitmanul,in loc de Lolz0r sa scrie Simple_ iar in loc de Special Agent sa scrie Hitman Agency :tiphat:

Pofim :

dasd.png

sau :

dasd.png

#Semnatura lui LoLz0r i-am facut-o eu :D

Guest ConnectR
Posted

Nick : ConnectR

Factiune : Civilian

Alte cerinte : Doresc sa fie scris pe userbar numele meu si in drepata Linkmania

Posted

Nick : Mihalcea

Factiune : Grove Street

Alte cerinte : Vreau un userbar ca cel de mai sus, sa fie scris numele meu si factiunea (Mihalcea - Grove Street). Doar ca vreau sa fie scrisul mai in centru. Multumesc.

Guest Myster
Posted

Nick : sPx

Factiune : Scoala

Alte cerinte : Doresc un userbar cu numele meu si in drepta sa scrie Instructor si scrisul sa fie pe mijloc.

#Sa fie facut de Stefan27

Posted

Nick: eFieS

Factiune: Civil

Alte cerinte: As dori ceva in genul aceasta . dar sa schimbi factiunea si nicku-l . Fundalul sa fie un galben spre verde daca poti , ca la UST, daca nu sa fie pe fundal negru . Numai ca in loc de Clifford sa fie scrie eFieS si in loc de bikers LinkMania

Guest Myster
Posted

Nick : sPx

Factiune : SFR

Alte cerinte : Doresc un userbar cu numele meu si in drepta sa scrie Mafiot si scrisul sa fie pe mijloc.

#Sa fie facut de Stefan27

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...