Flippy Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Nick: PhilL Factiune: Ballas Alte cerinte: Doresc un UserBar in genul asta: http://postimage.org/image/59tznyj0h/ Si in loc de NewComer sa scrie : Seful Lautarilor. Doar atat vreau sa schimbati. Sa fie facut de oricine, vreau sa am de unde alege. Multamesc. Poftim : Nick: George_Tone Factiune:Armata Alte cerinte: doresc un userbar ca acesta ,dar cu numele meu(George_Tone) in loc de Ethernul si in dreapta ramane asa cu National Guard Poate fi facut de oricine... Poftim : #Scuze de dublu post :crybaby: CE FACI MA TU NU VEZI CE SCRIE ACOLO ? ACEL USERBAR E FACUT DE MINE TU IMI IEI MODELU SI IL FACI TU CUM VREI COPIEZI MA ?! CE E ASTA AICI MA ? ATAT ITI MAI TREBUIE SA FACI UN USERBAR CARE LAM FACUT EU SI IL POSTEZI AICI CA IASA URAT. Nick: Cretu_Stefan Factiune: San Fierro Rifa Alte cerinte: Doresc un userbar cu numele Cretu_Stefan in stanga si san fierro rifa in dreapta
Crowley Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: Mr.Levy Factiune: Grove Street Alte cerinte: Sa fie facut de Flippy :wub:
Flippy Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: Mr.Levy Factiune: Grove Street Alte cerinte: Sa fie facut de Flippy :wub:
MrPiciu Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: DowneyJr. ( Betivu) Factiune: Los Santos Vagos Alte cerinte: Sa scrie in stanga Los sanots Vagos , dreapta DowneyJr. ... sa fie cu galben si negru , culroi care sa se distinga si sa se vada numele Sa fie facuta de oricine cat mai repede pls:)
Ethernul Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: Ethernul Factiune: The Mafia Alte cerinte: sa fei facut de Flippy si in loc de national Guard sa scrie The Mafia ;) si sa fie pe rosu si sa schimbi scrisul putin:D
Guest sTrip_ Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: DowneyJr. ( Betivu) Factiune: Los Santos Vagos Alte cerinte: Sa scrie in stanga Los sanots Vagos , dreapta DowneyJr. ... sa fie cu galben si negru , culroi care sa se distinga si sa se vada numele Sa fie facuta de oricine cat mai repede pls:) Poftim :
Flippy Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: Ethernul Factiune: The Mafia Alte cerinte: sa fei facut de Flippy si in loc de national Guard sa scrie The Mafia ;) si sa fie pe rosu si sa schimbi scrisul putin:D Nick: DowneyJr. ( Betivu) Factiune: Los Santos Vagos Alte cerinte: Sa scrie in stanga Los sanots Vagos , dreapta DowneyJr. ... sa fie cu galben si negru , culroi care sa se distinga si sa se vada numele Sa fie facuta de oricine cat mai repede pls:)
MrPiciu Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ms la amandoi da am uitat sa specific ca vreau asa ceva :)) :*
Flippy Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 De cate ori vreti sa postez aici ca sa intelegeti ? :crazy: De acum incolo nu voi mai putea face userbarnuri, voi fi plecat o perioada de timp.
Guest Myster Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick: sPx Factiune: Civilian Alte cerinte: Sa fie facut de Flippy :right:
Flippy Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick: sPx Factiune: Civilian Alte cerinte: Sa fie facut de Flippy :right:
Guest Myster Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick: sPx Factiune: Civilian Alte cerinte: Sa fie facut de Flippy :right: Ms,e super !
George Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick: George_Tone Factiune: Armata Alte cerinte: sa fie ca aceata si sa scrie (Scoala ,Membrul luni iunie : George_Tone) si sa fie facuta de Flippy :)
HerrBlackMaN Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick: sTeFaN20 Factiune: NG Alte cerinte: vreau o semnatura ca asta doar ca in loc de ballas sa scrie numele meu culoarea sa fie ca a ng-ului si in loc de seful lautarilor sa scrie Armata.
Zohlomg Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Nick: accwelle. Factiune: Hitman Alte cerinte: As dori o semnatura cu multe efecte care sa caracterizeze Hitmanul. Sa fie cu tema 'Hitman'. Mersi.
Crowley Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick: sTeFaN20 Factiune: NG Alte cerinte: vreau o semnatura ca asta doar ca in loc de ballas sa scrie numele meu culoarea sa fie ca a ng-ului si in loc de seful lautarilor sa scrie Armata.
Flippy Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick: accwelle. Factiune: Hitman Alte cerinte: As dori o semnatura cu multe efecte care sa caracterizeze Hitmanul. Sa fie cu tema 'Hitman'. Mersi. Aici se fac doar cereri de userbar daca vrei o semnatura iti sugerez sa faci un topic aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=160
Paul15 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick: Paul14 Factiune: SMURD Alte cerinte: As dori un userbar identic ca acesta Link : in stanga sa scrie Paul14 iar in drepta SMURD.. O zi buna.
Guest Myster Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: sPx Factiune: Civilian Alte cerinte: Sa fie facut de Flippy :right: Flippy,mai fa-mi o semnatura ca asta ( identica ) dar in loc de Civilian sa scrie Consilier.
daimon Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: Derrek Factiune: LSV Alte cerinte: lafel ca asta ,pe fundal culoarea LSV'ului iar in stanga sa scrie "Derrek" si in dreapta "Los Santos Vagos" Daca se poate,DOAR daca se poate si arata bine scrisu cu o unitate sau doua mai mare.
Guest Myster Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: Derrek Factiune: LSV Alte cerinte: lafel ca asta ,pe fundal culoarea LSV'ului iar in stanga sa scrie "Derrek" si in dreapta "Los Santos Vagos" Daca se poate,DOAR daca se poate si arata bine scrisu cu o unitate sau doua mai mare. Poftim :
daimon Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: Derrek Factiune: LSV Alte cerinte: lafel ca asta ,pe fundal culoarea LSV'ului iar in stanga sa scrie "Derrek" si in dreapta "Los Santos Vagos" Daca se poate,DOAR daca se poate si arata bine scrisu cu o unitate sau doua mai mare. Poftim : Multam fain,dar daca se poate sa maresti putin scrisul,ca nu prea se vede,mersi mult!
George Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: George_Tone Factiune: Armata Alte cerinte: sa fie ca aceata si sa scrie (Scoala ,Membrul luni iunie : George_Tone) si sa fie facuta de oricine:) vrea cineva?
Crowley Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: Derrek Factiune: LSV Alte cerinte: lafel ca asta ,pe fundal culoarea LSV'ului iar in stanga sa scrie "Derrek" si in dreapta "Los Santos Vagos" Daca se poate,DOAR daca se poate si arata bine scrisu cu o unitate sau doua mai mare. Nu pot mari font-ul , imi pare rau . Nick: George_Tone Factiune: Armata Alte cerinte: sa fie ca aceata si sa scrie (Scoala ,Membrul luni iunie : George_Tone) si sa fie facuta de oricine:) Din cate stiu acele userbar-uri sunt facute in Photshop si din cate am vazut doar filtzeR si sMoKer mai fac . Vorbeste cu ei daca vor sa-ti faca .
Stephan Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: George_Tone Factiune: Armata Alte cerinte: sa fie ca aceata si sa scrie (Scoala ,Membrul luni iunie : George_Tone) si sa fie facuta de oricine:) vrea cineva? http://imgur.com/ZIntH