Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Posted

Nick: PhilL

Factiune: Ballas

Alte cerinte: Doresc un UserBar in genul asta: http://postimage.org/image/59tznyj0h/ Si in loc de NewComer sa scrie : Seful Lautarilor.

Doar atat vreau sa schimbati.

Sa fie facut de oricine, vreau sa am de unde alege.

Multamesc.

Poftim :

fGnbU.png

Nick: George_Tone

Factiune:Armata

Alte cerinte: doresc un userbar ca acesta 14nzsyu.png ,dar cu numele meu(George_Tone) in loc de Ethernul si in dreapta ramane asa cu National Guard

Poate fi facut de oricine...

Poftim :

XJXv5.png

#Scuze de dublu post :crybaby:

CE FACI MA TU NU VEZI CE SCRIE ACOLO ? ACEL USERBAR E FACUT DE MINE TU IMI IEI MODELU SI IL FACI TU CUM VREI COPIEZI MA ?! CE E ASTA AICI MA ? ATAT ITI MAI TREBUIE SA FACI UN USERBAR CARE LAM FACUT EU SI IL POSTEZI AICI CA IASA URAT.

Nick: Cretu_Stefan

Factiune: San Fierro Rifa

Alte cerinte: Doresc un userbar cu numele Cretu_Stefan in stanga si san fierro rifa in dreapta

rm07km.png

Posted

Nick: DowneyJr. ( Betivu)

Factiune: Los Santos Vagos

Alte cerinte: Sa scrie in stanga Los sanots Vagos , dreapta DowneyJr. ... sa fie cu galben si negru , culroi care sa se distinga si sa se vada numele

Sa fie facuta de oricine cat mai repede pls:)

Posted

Nick: Ethernul

Factiune: The Mafia

Alte cerinte: 14nzsyu.png sa fei facut de Flippy si in loc de national Guard sa scrie The Mafia ;) si sa fie pe rosu si sa schimbi scrisul putin:D

Guest sTrip_
Posted

Alte cerinte: Sa scrie in stanga Los sanots Vagos , dreapta DowneyJr. ... sa fie cu galben si negru , culroi care sa se distinga si sa se vada numele

Poftim :

OIHc2.png

Posted

Nick: Ethernul

Factiune: The Mafia

Alte cerinte: 14nzsyu.png sa fei facut de Flippy si in loc de national Guard sa scrie The Mafia ;) si sa fie pe rosu si sa schimbi scrisul putin:D

ekizur.png

5zno1f.png

Posted

De cate ori vreti sa postez aici ca sa intelegeti ? :crazy:

De acum incolo nu voi mai putea face userbarnuri, voi fi plecat o perioada de timp.

Guest Myster
Posted

Nick: sPx

Factiune: Civilian

Alte cerinte: Sa fie facut de Flippy :right:

Guest Myster
Posted

123y840.png

Ms,e super !

Posted

Factiune: Armata

Alte cerinte: sa fie ca aceata HHpko.png si sa scrie (Scoala ,Membrul luni iunie : George_Tone)

si sa fie facuta de Flippy :)

Posted

Nick: sTeFaN20

Factiune: NG

Alte cerinte: vreau o semnatura ca asta 2u4rbpc.png doar ca in loc de ballas sa scrie numele meu culoarea sa fie ca a ng-ului si in loc de seful lautarilor sa scrie Armata.

Posted

Nick: accwelle.

Factiune: Hitman

Alte cerinte: As dori o semnatura cu multe efecte care sa caracterizeze Hitmanul. Sa fie cu tema 'Hitman'. Mersi.

Posted

Nick: sTeFaN20

Factiune: NG

Alte cerinte: vreau o semnatura ca asta 2u4rbpc.png doar ca in loc de ballas sa scrie numele meu culoarea sa fie ca a ng-ului si in loc de seful lautarilor sa scrie Armata.

aH7cN.png

aH7cN.png

Posted

Nick: Paul14

Factiune: SMURD

Alte cerinte: As dori un userbar identic ca acesta Link : k8fGO.jpg in stanga sa scrie Paul14 iar in drepta SMURD..

O zi buna.

Guest Myster
Posted

123y840.png

Flippy,mai fa-mi o semnatura ca asta ( identica ) dar in loc de Civilian sa scrie Consilier.

Posted

Nick: Derrek

Factiune: LSV

Alte cerinte: aH7cN.png lafel ca asta ,pe fundal culoarea LSV'ului iar in stanga sa scrie "Derrek" si in dreapta "Los Santos Vagos"

Daca se poate,DOAR daca se poate si arata bine scrisu cu o unitate sau doua mai mare.

Guest Myster
Posted

Alte cerinte: aH7cN.png lafel ca asta ,pe fundal culoarea LSV'ului iar in stanga sa scrie "Derrek" si in dreapta "Los Santos Vagos"

Daca se poate,DOAR daca se poate si arata bine scrisu cu o unitate sau doua mai mare.

Poftim :

n85gw.png

Posted

Poftim :

n85gw.png

Multam fain,dar daca se poate sa maresti putin scrisul,ca nu prea se vede,mersi mult!

Posted

Alte cerinte: sa fie ca aceata HHpko.png si sa scrie (Scoala ,Membrul luni iunie : George_Tone)

si sa fie facuta de oricine:)

vrea cineva?

Posted

Nu pot mari font-ul , imi pare rau .

65cgV.png

65cgV.png

Din cate stiu acele userbar-uri sunt facute in Photshop si din cate am vazut doar filtzeR si sMoKer mai fac . Vorbeste cu ei daca vor sa-ti faca .

Posted

vrea cineva?

http://imgur.com/ZIntH

ZIntH.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...