Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Posted

Nick:messi67

[ Factiune:

Alte cerinte: messi67->stema linkmaniaie<- cu numele Messi_67 sa fie cu o culoare mov cu o culoare albastra cum are

scaramouche baiatu ala..

sa fie facut de oricine

Guest VaLi12
Posted

De acum incolo nu voi mai putea face userbarnuri, voi fi plecat o perioada de timp.

Guest VaLi12
Posted

Poftim :

4DIcr.png

sau asa :

SH5JO.png

#Am facut doua modele ca sa ai de unde alege.

Posted

Ok, si mai fami unu daca poti exact cum e alui Hitler de mai sus numai sa fie YohaNNEs. si langa Smecher (adica ranku)

# Sa fie pe culoarea The Mafiei, Rosu

Guest VaLi12
Posted

Ok, si mai fami unu daca poti exact cum e alui Hitler de mai sus numai sa fie YohaNNEs. si langa Smecher (adica ranku)

# Sa fie pe culoarea The Mafiei, Rosu

Asa ? :

Qejhc.png

sau asa :

7toeY.png

Posted

Nick:Ar00n.

Factiune:Civil

Alte cerinte:Doresc un userbar unde sa scrie Ar00n. - LinkMania si sa fie facut cu culorile si fontul acesta

P.S: De preferat sa fie facut de k3nNzZor,mersi :tiphat:

Guest VaLi12
Posted

Vreau un usebear cu daMeLo si The mafia smecher pe rosu

Poftim :

NigEP.png

Guest rafamoa
Posted

Nick: Envy

Factiune: Civilian

Alte cerinte: Doresc un userbar cu aceleasi culori, totul sa fie la fel...doar sa schimbi numele ..... cu Envy .... OTGtt.png

Posted

Nick: Katalyn

Factiune: Ust

Alte cerinte:Doresc o semnatura pt UST,in partea stanga jos sa scrie ``Katalyn`` ,in partea dreapta jos ``Rank 5`` si in centru sa scrie ``Underground Street Tuning``

Nu conteaza cine imi face

Guest VaLi12
Posted

Nick: Katalyn

Factiune: Ust

Alte cerinte:Doresc o semnatura pt UST,in partea stanga jos sa scrie ``Katalyn`` ,in partea dreapta jos ``Rank 5`` si in centru sa scrie ``Underground Street Tuning``

Nu conteaza cine imi face

Poate iti place si asta :

h4las.png

Posted

Nick: George_Tone

Factiune:Armata

Alte cerinte: doresc un userbar ca acesta 14nzsyu.png ,dar cu numele meu(George_Tone) in loc de Ethernul si in dreapta ramane asa cu National Guard

Poate fi facut de oricine...

Guest sTrip_
Posted

Nick: Trofin_Valentin

Factiune: Civil

Alte cerinte: As dori un userbar pe care sa scrie Trofin_Valentin & Linkmania nu ma intereseaza neaparat design sau font ales, dar incercati sa-l faceti cat mai atractiv. :tiphat:

*Sa fie facut de oricine, nu am preferinte*

Guest sTrip_
Posted

Nick: PhilL

Factiune: Ballas

Alte cerinte: Doresc un UserBar in genul asta: http://postimage.org/image/59tznyj0h/ Si in loc de NewComer sa scrie : Seful Lautarilor.

Doar atat vreau sa schimbati.

Sa fie facut de oricine, vreau sa am de unde alege.

Multamesc.

Poftim :

fGnbU.png

Nick: George_Tone

Factiune:Armata

Alte cerinte: doresc un userbar ca acesta 14nzsyu.png ,dar cu numele meu(George_Tone) in loc de Ethernul si in dreapta ramane asa cu National Guard

Poate fi facut de oricine...

Poftim :

XJXv5.png

#Scuze de dublu post :crybaby:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...