Flippy Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nick: Cretu Factiune: Hitman Agency Doresc o semnatura simpla,in care sa scrie in stanga Cretu si in dreapta Hitman Agency . Culorile sa fie negru-gri. (cum credeti ca arata mai bine) # Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc. :tiphat:
Guest k3NzZor Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick: Cretu Factiune: Hitman Agency Doresc o semnatura simpla,in care sa scrie in stanga Cretu si in dreapta Hitman Agency . Culorile sa fie negru-gri. (cum credeti ca arata mai bine) # Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc. :tiphat: Poftim : sau asa:
Cretu' Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 # Va multumesc Flippy si k3nzoor. Sunt foarte frumoase !!
BlackAngel Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] Factiune: Da Nang Boys Doresc o semnatura simpla in care sa fie scris in stanga BlackAngel si in dreapta Da Nang Boys Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc:tiphat
Guest k3NzZor Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] Factiune: Da Nang Boys Doresc o semnatura simpla in care sa fie scris in stanga BlackAngel si in dreapta Da Nang Boys Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc :tiphat: Poftim :
BlackAngel Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 multumesc mult si scuze pt comflictul dintre noi :*,este prea mare scrie doar BlackAngel fara [blackAnGeeLL] poate merge pusa ca imi spune ca este prea mare si nu o pot pune.Dak nu sa mio faca altcnv dak nare chef :D kenzor
Flippy Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] Factiune: Da Nang Boys Doresc o semnatura simpla in care sa fie scris in stanga BlackAngel si in dreapta Da Nang Boys Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc:tiphat
Crowley Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] Factiune: Da Nang Boys Doresc o semnatura simpla in care sa fie scris in stanga BlackAngel si in dreapta Da Nang Boys Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc:tiphat M-am gandit sa mai fac cate una din cand in cand :D , sper ca-ti place . * Si pentru Cretu :
castiel02c Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: CatzaDOO Factiune: Hitman Agency Doresc o semnatura simpla,in care sa scrie in stanga CatzaDOO si in dreapta Hitman Agency . Culorile sa fie negru-gri. (cum credeti ca arata mai bine) # Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc.
Flippy Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick: CatzaDOO Factiune: Hitman Agency Doresc o semnatura simpla,in care sa scrie in stanga CatzaDOO si in dreapta Hitman Agency . Culorile sa fie negru-gri. (cum credeti ca arata mai bine) # Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc.
Guest k3NzZor Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick: CatzaDOO Factiune: Hitman Agency Doresc o semnatura simpla,in care sa scrie in stanga CatzaDOO si in dreapta Hitman Agency . Culorile sa fie negru-gri. (cum credeti ca arata mai bine) # Sa fie facuta de oricine care doreste sa ma ajute. Multumesc. Poftim : sau asa :
Fonz Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 As vrea si eu o semnatura ca asta doar ca in stanga sa scrie "Kidnapper" ,iar in dreapta Grove Street si sa fie verde. #Sa fie facuta de k3NzZor
VeXoS_ Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick: VeXoS_ Level: 4 Factiune: SMURD Alte cerinte: Vreau un userbar in care sa fie scris cu Graffiti VeXoS_ [poza de la linkmania] SMURD
Guest k3NzZor Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nick: VeXoS_ Level: 4 Factiune: SMURD Alte cerinte: Vreau un userbar in care sa fie scris cu Graffiti VeXoS_ [poza de la linkmania] SMURD Poftim,sper sa-ti placa si asa :whistle:
VeXoS_ Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nu pot vedea semnaturile stiti ca pot face? Daca ai putea sa imi lasi un link cu semnatura:)
Athreyu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nu pot vedea semnaturile stiti ca pot face? Daca ai putea sa imi lasi un link cu semnatura:) Poftim userbar-ul facut de k3NzZor. http://postimage.org/image/azkz2e5bj/ Pe viitor poti da click dreapta pe imagine si apoi copy image url.
ZooYork. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nick: ZooYork. Level: 6 Factiune: Instructori Alte cerinte: As dori un userbar in care sa scrie ''Cel mai glumet player: ZooYork.'' # Sa fie facut de oricine
Radu. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: Radu Level: 14 Factiune: Sfr Alte cerinte: un avatar cu sfr in care sa imi scrie si numele.
Guest k3NzZor Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: ZooYork. Level: 6 Factiune: Instructori Alte cerinte: As dori un userbar in care sa scrie ''Cel mai glumet player: ZooYork.'' # Sa fie facut de oricine Poftim sper sa-ti placa :whistle: Nick: Radu Level: 14 Factiune: Sfr Alte cerinte: un avatar cu sfr in care sa imi scrie si numele. Asa ?
Ewze^ Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: Ewze Level: 9 Factiune: FBI Alte cerinte: Userbar, Biroul Federar de Investigatii - Ewze
Guest k3NzZor Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: Ewze Level: 9 Factiune: FBI Alte cerinte: Userbar, Biroul Federar de Investigatii - Ewze Asa : / sau asa : #Sper sa-ti placa :tiphat:
Ewze^ Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: Ewze Level: 9 Factiune: FBI Alte cerinte: Userbar, Biroul Federar de Investigatii - Ewze Asa : sau asa : #Sper sa-ti placa :tiphat: O vreau pe prima dat sa scrisul putin mai mic,in loc de Biroul doresc FBI
CioCio Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: CioCio Level: 27 Factiune: LSV Alte cerinte: fix asa vreau sa fie semnatura doar sa scrie CioCio .