Devil. Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Poftim: asa e bun? Sa ti-o faci singur :)) E draguta, dar ai putea incerca acel Mov, de la Ballas,ca si culoare de fundal, si o alta culoare a fontului? Mersi. E bun asa? E buna. Ai putea sa o faci pe font albastru, spre cyan, iar textul sa ramana asa. Scuze daca te "solicit" prea tare. xD Edit: . Multumesc mult :).
Guest k3NzZor Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nick : k3NzZor Factiune : Civilian Alte cerinte : As dori o semnatura ca http://img252.imageshack.us/img252/3527/26719774.png dar in loc de Phil sa scrie k3NzZor si in dreapta Linkmania :tiphat:
Guest Al1n.. Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Poftim: asa e bun? Sa ti-o faci singur :)) e foarte bun si ala,dar as mai vrea unu gen ala cu apollo,scrisu sa fie mai mic doar si culoare sa fie:de la stanga la dreapta-mai inchis inspre mai deschis,insa nu foarte deschis,o culoare mai inschisa asa.Mersi :tiphat:
SpyMarcel Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nick : k3NzZor Factiune : Civilian Alte cerinte : As dori o semnatura ca http://img252.imageshack.us/img252/3527/26719774.png dar in loc de Phil sa scrie k3NzZor si in dreapta Linkmania :tiphat: Poftim:
Guest VoodooRay Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Spymarcel imi poti face un usebar in culoare ca la semnatura mea si sa scrie: Cel mai codat player: Voodoo. :bananadance2:
ZooYork. Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nick : ZooYork Factiune : Politicieni Alte cerinte: http://imageshack.us/f/31/39002242277403666330.png/ Sa imi faci din poza asta o semnatura , dar in partea stanga jos sa scrie numele meu ZooYork. si sa fie ca si o semnatura daca se poate cu scrisul alb. Multumesc :) # Sa fie facuta de SpyMarcel
Flippy Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nick : ZooYork Factiune : Politicieni Alte cerinte: http://imageshack.us/f/31/39002242277403666330.png/ Sa imi faci din poza asta o semnatura , dar in partea stanga jos sa scrie numele meu ZooYork. si sa fie ca si o semnatura daca se poate cu scrisul alb. Multumesc :) # Sa fie facuta de SpyMarcel Totusi sa nu luam locu celor de la grafica aici se fac doar userbar-uri daca vrei o semnatura fa un topic aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=160
Guest valentyn01 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Spymarcel imi poti face un usebar in culoare ca la semnatura mea si sa scrie: Cel mai codat player: Voodoo. :bananadance2: Sper sa-ti placa si asta :
Guest ozoN. Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 De astazi ma voi ocupa si eu iar de userbar-uri , modelele mele le puteti vedea pe prima pagina la : Modele userbaruri LastKiss ; sau puteti "comanda" si userbaruri de la semnatura mea xD
SpyMarcel Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Spymarcel imi poti face un usebar in culoare ca la semnatura mea si sa scrie: Cel mai codat player: Voodoo. :bananadance2: Poftim: SpyMarcel imi poti face un usebar in culoare ca la semnatura mea si sa scrie: Cel mai codat player: Voodoo. :bananadance2: Sper sa-ti placa si asta : Valentin scz ca te intreb stii sa citesti? ,inceteaza cu +1 pe 100 de conturi :|
kagawa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Vreau ca a lui White dar in loc de White sa fie Darius14,acelasi font.Vreau sa fie facuta de spymarcel.
Guest valentyn01 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Am cateva modele de userbars : Model: Preferinte : Cu Logo sau Fara. Cu oricare din Renderele acestea. Intreg sau Taiat Orice culoare: Dnb,Triads etc.. Model de cerere: Nick: Cu logo sau fara: Renderul: Intreg Sau Taiat: Culoarea factiunii: #Scrisul pot sa-l schimb,nu e nicio problema :nanana:
SpyMarcel Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Vreau ca a lui White dar in loc de White sa fie Darius14,acelasi font.Vreau sa fie facuta de spymarcel. Poftim:
Mihai1200 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Vali vreau si eu o semnatura ca asta dar sa fie pretenasu asta in dreapta cum e aici
WRDv8 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nick: WRDv8 Mare sau mic: Mare Cu logo sau fara: Cu logo in locul la minimap Renderul: View post on imgur.com Intreg Sau Taiat: taiat sa se vada doar masinile si omul (fara scris, ceas, etc) si rod daca se poate sa se umble putin in photoshop la ea la culori etc , sa se vada mai clara. Multumesc frumos Culoarea factiunii: THE MAFIA
Guest valentyn01 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick: WRDv8 Mare sau mic: Mare Cu logo sau fara: Cu logo in locul la minimap Renderul: View post on imgur.com Intreg Sau Taiat: taiat sa se vada doar masinile si omul (fara scris, ceas, etc) si rod daca se poate sa se umble putin in photoshop la ea la culori etc , sa se vada mai clara. Multumesc frumos Culoarea factiunii: THE MAFIA Daca doresti o semnatura cu render uitate peste renderele mele,nu pot sustrage din poza da un render :naughty: Poftim,am incercat un alt model se userbar :whistle: : sau
WRDv8 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 multumesc Valetin mai astept putin , poate reuseste cineva sa faca din poza aia ceva:D
Guest ozoN. Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Scuzati pentru off-topic dar nu ma pot abtine. Valentyn te rog frumos in numele tuturor designerilor sa numai modifici semnaturi ce nu sunt facute strict de tine,ori le faci tu de la 0 ori numai faci deoarece nu cred ca ti-ar conveni ca cineva sa-ti ia creatiile si sa le posteze pe alta comunitate zicand ca sunt facute de el,multumesc. Si daca nu ma insel userbar-urile pe care le faci tu nu sunt modelele lui EloMetin ? I-ai copiat pana si modelul de cerere tot tot