Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Posted

Nick: PhilL

Factiune: Ballas

Alte Cerinte: Ceva in genul asta: nkoYb.png unde sa scrie : in stanga: PhilL in centru emblema linkmania in dreapta Banned for 30 days pe un fundal rosu.

Poftim:

Posted

As vrea si eu una ca asta dar cu nick-ul meu : ApolloOne

Mai bine fa-mi si mie una ca asta

dar cu nick-ul ApolloOne , factiunea The Triads si sa fie pe maro

Daca vrei :P

Posted

Nick: Konica

Factiune: DNB

Alte cerinte: Asta dori o semnatura gen http://img829.imageshack.us/img829/3527/26719774.png, iar in loc de Stefan20 sa fie Konica.

Poftim:

As vrea si eu una ca asta dar cu nick-ul meu : ApolloOne

Mai bine fa-mi si mie una ca asta

dar cu nick-ul ApolloOne , factiunea The Triads si sa fie pe maro

Daca vrei :P

Poftim:

Posted

Nick: Caiack1ss

Factiune: Civil

Alte Cerinte: fami un userbar frumos Spymarcel si pune un ak-47 numele meu Caiack1ss si LinkMania langa

Scuze dar mie nu poti sami faci?

Posted

Nick: Caiack1ss

Alte Cerinte: fami un userbar frumos Spymarcel si pune un ak-47 numele meu Caiack1ss si LinkMania langa

Poftim:

Si te rog nu mai fa duble post

Posted

Nick: Mitzu

Factiune: F.B.I

Alte Cerinte: As dori un userbar ca cel de mai jos dar sa fie in culorile FBI-ului si sa scrie : Mitzu in stanga si in dreapta F.B.I

Posted

Nick: Mitzu

Factiune: F.B.I

Alte Cerinte: As dori un userbar ca cel de mai jos dar sa fie in culorile FBI-ului si sa scrie : Mitzu in stanga si in dreapta F.B.I

Poftim:

Posted

Nick: Phill

Alte Cerinte: As dori un userbar ca cel de mai jos dar sa fie in culorile Ballas-ului si sa scrie :Phill in stanga si in dreapta Phill

Ps: Il vreau de SpyMarcel! Best!

Posted

Nick: BlackMan

Factiune: civil

Alte cerinte: SpyMarcel vreau o semnatura ca a ta doar ca "civil" sa fie scris mai smecher pentru un alt cont de al meu.

Poftim:

Posted

Nick: Valentin.

Alte cerinte: Doresc o semnatura ca al lui Phil dar sa fie scris numele meu si Linkmania

Posted

Nick: PhilL

Alte Cerinte: Ceva in genul asta: nkoYb.png unde sa scrie : in stanga: PhilL in centru emblema linkmania in dreapta Banned for 30 days pe un fundal rosu.

Poftim (sper sa-ti placa si asta):

ncbl09.png

Posted

SpyMarcel fa si mie o semnatura mai smechera decat asta care o am acum si sa no mai dai la nimeni. te rog mult vad ca semnatura mea o dai la toti

Poftim:

Si 2 modele noi de UserBars

Posted

Doresc si eu o semnatura ca asta dar sus in colt in stanga sa scrie hitman agency si jos in dreapta sa scrie fLuEnCe Cu aceleasi culori cum e scris Hitman Agency in original asa sa fie si numele ;) Sa fie facuta de SpyMarcel

WgmhU.png

Posted

Doresc si eu o semnatura ca asta dar sus in colt in stanga sa scrie hitman agency si jos in dreapta sa scrie fLuEnCe Cu aceleasi culori cum e scris Hitman Agency in original asa sa fie si numele ;) Sa fie facuta de SpyMarcel

WgmhU.png

Sper sa-ti placa :)

Guest RiscX
Posted

Fami un userbar si mie cu Riscx Bikers pe fundal ROSU

Posted

Nick: aNNNdy

Factiune: SMURD

Alte cerinte: Doresc un userbar cu textul aNNNdy - SMURD. Va multumesc anticipat! :tiphat:

Poftim:

A iesit super. :cool2: Mersi mult! :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...