Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Posted

Nick: ApolloOne

Factiune: The Triads

Alte cerinte: Sa fie in genul asta ( 8Sh9h.png ), iar in loc de DNB sa scrie The Triads si in loc de Sensei sa scrie ApolloOne

Poftim

Posted

Nick: ApolloOne

Factiune: The Triads

Alte cerinte: Sa fie in genul asta ( 8Sh9h.png ), iar in loc de DNB sa scrie The Triads si in loc de Sensei sa scrie ApolloOne

Poftim

Mersi cool2.gif

Posted

Model: b96rtc.png

Text dorit: Dreapta: Cernoby || Stanga: Underground Street Tuning , sa ramana cum e in model

Alte preferinte: Sa fie facut de kiszeN ( liNkid )

Poftim si tie

Sper sa iti placa :)

si pt StefaN20 cv mai interesant iam facut 2 sa aiba de unde alege

Posted

Va multumesc sunt absolut BESTIALE!

Nick: chill_toika

Factiune: DnB

Alte cerinte: app un usserbar classic cu linkmania chill_toika si sa scrie 4 life LinkManiac :?:D:D

Poftim :

http://imageshack.us/photo/my-images/221/12940340.png/

Nick: StefaN20

Factiune:

Alte cerinte: Vreau o semnatura ca asta 4u729k.png doar sa fie culoarea DNB si in loc de San Fierro Rifa sa scrie Da Nang Boys.

Poftim :

http://imageshack.us/photo/my-images/850/dmd.png/

Posted

Alte cerinte: va mai rog sa-mi faceti si mie una in genu celei de mai sus doar daca se poate sa-mi face-ti 2 modele identice dar 1 cu sangele acela si 1 fara va multumesc.

ps: ms flippy:*

Posted

Nick: Ethernul

Factiune: Los Sntos Vagos

Alte cerinte: AS dori un usebear ca ex acesta doar ca cu numele meu daca se poate:d

P.S as vrea sa mi-l faca flippy sau cineva care se pricepe

Posted

Alte cerinte: AS dori un usebear ca ex acesta doar ca cu numele meu daca se poate:d

Asa ?

34zn6lx.png

Posted

Totusi sa nu luam locul celor de la Grafica, ii lasam sa-si castige si ei painea, mentineti cererile de userbaruri ca exemplele din primul post.

Posted

Nick: Cernoby

Factiune: Underground Street Tuning

Alte cerinte: Sa imi faca si mie SpyMarcel , ceva cu UST , ca cele de mai sus , acum sa-ti vad creativitatea :>

Posted

Nick: Cernoby

Factiune: Underground Street Tuning

Alte cerinte: Sa imi faca si mie SpyMarcel , ceva cu UST , ca cele de mai sus , acum sa-ti vad creativitatea :>

Poftim:

Siii, sa-mi zici daca am creativitate :>

Posted

Alte cerinte: Vreau si eu 2 ca si cele de mai jos dar cu chill_toika si DnB

ps: sper ca ai pastrat psd-urile:)) app daca nu te superi ai putea sa redimensionezi un pic sigla linkmania?:D

Posted

Nick: Puk

Factiune: San Fierro Rifa

Alte cerinte: SpyMarcel , fa-mi si mie un userbar ceva frumos impodobit (un exemplu ar putea fi al lui Cernoby doar ca mai diferit) nu trebuie sa aiba culoarea SFR sau sa scrie SFR pe el .

Posted

Alte cerinte: Vreau si eu 2 ca si cele de mai jos dar cu chill_toika si DnB

ps: sper ca ai pastrat psd-urile:)) app daca nu te superi ai putea sa redimensionezi un pic sigla linkmania?:D

Poftim, si de acuma vreau sa-mi ziceati si culorile sa nu fiu nevoit sa fac cate 5....

si Userbars-urile unite

Posted

- Nick: eRader

- Factiune: The Mafia

- Alte cerinte: Vreau si eu o semnatura cu textul : "Si cand mor am valoare"

#De preferat sa fie facut de SpyMarcel

Posted

Alte cerinte: SpyMarcel , fa-mi si mie un userbar ceva frumos impodobit (un exemplu ar putea fi al lui Cernoby doar ca mai diferit) nu trebuie sa aiba culoarea SFR sau sa scrie SFR pe el .

Poftim puk cv mai diferit ;)

Posted

Poftim puk cv mai diferit ;)

Perfect , multumesc frumos

Posted

Asa

34zn6lx.png

da ms:D

:tiphat:

Posted

Nick: ScaRaMouche

Factiune: LSV

Alte cerinte: Vreau si eu un usebar de al tau pe care sa scrie ScaRaMouche lider Los Santo Vagos. Sunt curios de ce esti in stare. Sa fie ceva semnificativ si deosebit, ca pentru gangul Lsv.

Posted

Nick: BassMaster

Factiune: NG

Alte cerinte: As dori 3 userbars :1. Street Fight Club - Member 2. Street Fight Club - Lider 3. Street Fight Club - Co-lider. Le poate face oricine,las mana libera

Posted

- Nick: eRader

- Factiune: The Mafia

- Alte cerinte: Vreau si eu o semnatura cu textul : "Si cand mor am valoare"

#De preferat sa fie facut de SpyMarcel

e bun asa , sau vroiai si un background?

Nick: ScaRaMouche

Factiune: LSV

Alte cerinte: Vreau si eu un usebar de al tau pe care sa scrie ScaRaMouche lider Los Santo Vagos. Sunt curios de ce esti in stare. Sa fie ceva semnificativ si deosebit, ca pentru gangul Lsv.

Poftim, daca nu iti place vreo ceva zimi si modific ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...