Puk Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Ar00N Factiune: Grove Street Alte cerinte: As dori si eu un userbar in genul acesta unde sa scrie Ar00N Grove Street Poftim , sper sa iti placa .
iNNstinCt Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Gronkh Factiune: Bikers Alte cerinte: As dori si eu un usber, pe baza acestui model , pe care sa scrie Gronkh si de partea cealalta LinkMania Lands
Puk Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Gronkh Factiune: Bikers Alte cerinte: As dori si eu un usber, pe baza acestui model , pe care sa scrie Gronkh si de partea cealalta LinkMania Lands Poftim , se pare ca am ceva vanzare cu userbar-nurile :))
Guest valentyn01 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Gronkh Factiune: Bikers Alte cerinte: As dori si eu un usber, pe baza acestui model , pe care sa scrie Gronkh si de partea cealalta LinkMania Lands Poftim:
HopaOlla Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Ar00N Factiune: Grove Street Alte cerinte: As dori si eu un userbar in genul acesta unde sa scrie Ar00N Grove Street Poftim , sper sa iti placa . Multumesc frumos , nu stiu pe care sa port :)) au iest aman2 super :cool2:
HopaOlla Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nick: Ar00N Factiune: Civil Alte cerinte: As dori si eu un userbar unde sa scrie Ar00N LinkMania , de preferat sa fie facut de Puk ( sa te vad Puk :D )
Puk Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nick: Ar00N Factiune: Civil Alte cerinte: As dori si eu un userbar unde sa scrie Ar00N LinkMania , de preferat sa fie facut de Puk ( sa te vad Puk :D ) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. de acum va rog sa precizati si niste culori :)
I am Mitzu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nick: Mitzu Factiune: F.B.I Alte cerinte: Doresc un userbar , sa aibe culorile specifice factiunii :) ceva de genul asta :
HopaOlla Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nick: Ar00N Factiune: Civil Alte cerinte: As dori si eu un userbar unde sa scrie Ar00N LinkMania , de preferat sa fie facut de Puk ( sa te vad Puk :D ) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. de acum va rog sa precizati si niste culori :) Mersi frumos Puk , si daca ai putea sa faci un userbar cu culoarea de la LSV unde sa scrie Ar00N Los Santos Vagos , mersi :tiphat:
HIDROGENN Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Vreau si eu unul ca asta Flippy , Nick : HIDROGENNNN , Culoarea DNB-ului. P.S : Mersi.
Sergiu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Flippy, am si eu o rugaminte la tine: Fa-mi unu exact la fel, in loc de REdz sa fie shifT_ si in loc de Da Nang Boys sa fie Hitman Agency, culoarea neagra spre alb. ( Acelasi font :D ) Merci. :hug:
Flippy Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Vreau si eu unul ca asta Flippy , Nick : HIDROGENNNN , Culoarea DNB-ului. P.S : Mersi. Poftim : Flippy, am si eu o rugaminte la tine: Fa-mi unu exact la fel, in loc de REdz sa fie shifT_ si in loc de Da Nang Boys sa fie Hitman Agency, culoarea neagra spre alb. ( Acelasi font :D ) Merci. :hug: Poftim :
HopaOlla Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Flippy cand ai timp sa imi faci si mie userbar ca acesta , dar sa scrie Ar00N Los Santos Vagos
Flippy Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Flippy cand ai timp sa imi faci si mie userbar ca acesta , dar sa scrie Ar00N Los Santos Vagos Poftim :
HopaOlla Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Flippy cand ai timp sa imi faci si mie userbar ca acesta , dar sa scrie Ar00N Los Santos Vagos Poftim : Mersi frumos Flippy
I am Mitzu Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nick: Mitzu Factiune: F.B.I Alte cerinte: Doresc un userbar , sa aibe culorile specifice factiunii :) ceva de genul asta :
LimitLess Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nick : Laurentiu. Factiune : PD Alte cerinte : Doresc un userbar identic ca acesta , doar daca puteti modifica text-ul in ' Politistul lunii Mai : Laurentiu.' cu font-ul Comic Sans Ms. ( Daca nu puteti asa , nu postati , vreau doar acest tip de userbar) Multumesc.
I am Mitzu Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Poftim Mitzu` : Si pentru F.B.I : ai putea sa mi'o faci pe prima dar in loc de Linkmania sa scrii F.B.I ? :) multumesc mult
Guest valentyn01 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nick : VaLeNtin. Factiune : Ambulance Alte cerinte : Doresc un userbar cu numele meu si SMURD dar acest userbar sa mai cuprinda si o poza cu o ambulanta. Multumesc.
Tudose_Ro Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 nick: Tudose factiune: The Mafia alte cerinte: vreau un userbar ca al lui Laurentiu (poza) ,dar textul sa fie altul, "The Mafia - Membrul lunii Mai: Tudose" merci anticipat :)
Guest valentyn01 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick : VaLeNtin. Factiune : Ambulance Alte cerinte : Doresc un userbar cu numele meu si SMURD dar acest userbar sa mai cuprinda si o poza cu o ambulanta. Multumesc. // warn up pentru double post
Flippy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick : VaLeNtin. Factiune : Ambulance Alte cerinte : Doresc un userbar cu numele meu si SMURD dar acest userbar sa mai cuprinda si o poza cu o ambulanta. Multumesc. Poftim : # Nu era nevoie de double post :)
Zohlomg Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: deathsaw Factiune: Mafia Alte cerinte: A? dori un userbar frumos cu "deathsaw - LM Stunters Club" Thanks.
Flippy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: deathsaw Factiune: Mafia Alte cerinte: A? dori un userbar frumos cu "deathsaw - LM Stunters Club" Thanks. Poftim :