Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Posted

Nick: Katalyn

Factiune: UST

Alte cerinte:in partea stanga sa fie Underground Street Tuning,iar in partea dreapta Katalyn.Pe un font verde deschis

Posted

Nick: Katalyn

Factiune: UST

Alte cerinte:in partea stanga sa fie Underground Street Tuning,iar in partea dreapta Katalyn.Pe un font verde deschis

Pentru colegu meu de fanctiune <3

# P.S.: Ma rugat in game sa ii creez eu userbar.

nz3a6d.png

Posted

Nick: ApolloOne

Factiune: Triade

Alte cerinte: 1-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Outsider"

2-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Street ART membru"

Daca se poate .... multumesc :)

3->In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Associate"

Cand o sa fiu :)

Sa mi le faca Flippy

Posted

Alte cerinte: 1-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Outsider"

2-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Street ART membru"

3->In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Associate"

Ti-am facut si eu :

pbuC5.png

pbuC5.png

3k8V2.png

3k8V2.png

IpIRa.png

IpIRa.png

:tiphat:

Posted

Ti-am facut si eu :

pbuC5.png

http://i.imgur.com/pbuC5.png

3k8V2.png

http://i.imgur.com/3k8V2.png

IpIRa.png

http://i.imgur.com/IpIRa.png

:tiphat:

Merci :*

Posted

Sa mi le faca Flippy

Pentru ApolloOne scuze de intarziere :D

#Madalyn daca te mai bagi peste comenzile care le primesc ne suparam :> :violent:

2ev5bms.png

9sxmpx.png

23jkbaq.png

Posted

Sa mi le faca Flippy

#Madalyn daca te mai bagi peste comenzile care le primesc ne suparam :> :violent:

2ev5bms.png

9sxmpx.png

23jkbaq.png

Nu este nici o problema :)

Va multumesc la amandoi sunt frumoase toate :P

Posted

Nick : Paul14

Factiune: The Mafia

Alte cerinte: Dimensiunile cat cele a lui Crysty sa fie fundalul albastru deschis cu niste dungii albastre.In centru Sigla LM,in stanga Paul14 (cu alb numele),si in dreapta(The Mafia,putin mai mare,dar sa se vada totul. In stanga langa nume sa fie o arma ,dar diferita de a celor lalti ,in stanga un trandafir alb

P.S . Sa fie facuta de Mixtap

Posted

As vrea si eu unu userbar facut de sMokeR, pe un fond albastru inchis, in stanga sa scrie "FBI - Special Agent" si in dreapta "Tudose". Merci mult :-*

Nu mai trebuie...

Posted

Nick : The StaR

Factiune: Grove(nu vreau sa apara nicaieri)

Alte cerinte: Vreau si eu un userbar dinasta, sa scrie Linkmania Lands - The StaR

Sa fie facut de sMoKeR

Mersi

Posted

2ev5bms.png

9sxmpx.png

23jkbaq.png

Fami si mie un UserBar din asta: Stanga: C e r n o b y si Dreapta: The Triads - Associate

Posted

2ev5bms.png

9sxmpx.png

23jkbaq.png

Fami si mie un UserBar din asta: Stanga: C e r n o b y si Dreapta: The Triads - Associate

Pentru Cernoby !!!

#Am facut scrisu mai mic ca sa incape si sa arate mai frumos sper sa iti placa:D:D

1y4dgg.png

Posted

Model Cerere:

Numarul/Factiunea: The Triads

Textul Dorit: Stanga: C e r n o b y si Dreapta The Triads - Associate

Culoare Text: Alb , Negru pe marginea literelor

Alte Cerinte: sa fie asa: 2e3v1fq.jpg

Posted

Model Cerere:

Numarul/Factiunea: The Triads

Textul Dorit: Stanga: C e r n o b y si Dreapta The Triads - Associate

Culoare Text: Alb , Negru pe marginea literelor

Alte Cerinte: sa fie asa: 2e3v1fq.jpg

Poftim:

rwrj2r.png

Posted

Factiune: The Mafia

Alte cerinte: Dimensiunile cat cele a lui Crysty sa fie fundalul albastru deschis cu niste dungii albastre.In centru Sigla LM,in stanga Paul14 (cu alb numele),si in dreapta(The Mafia,putin mai mare,dar sa se vada totul. In stanga langa nume sa fie o arma ,dar diferita de a celor lalti ,in stanga un trandafir alb

P.S . Sa fie facuta de Mixtap

Posted

Nick : AlexanderCR

Factiune: Ballas (nu vreau sa apara nicaieri factiunea)

Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexanderCR, alte preferinte nu as mai avea. Multumesc

Posted

Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexanderCR, alte preferinte nu as mai avea. Multumesc

Tiam facut eu un userbar sper sa iti placa :tiphat:

2m3gzys.png

Posted

Factiune : FBI

Alte cerinte: Vreau un unserbar dimensiunile cum este cel a lui Crysty,la centru sigla LM,( in stanga un pistol,langa el Paul14),iar dupa sigla ( sa fie scris FBI,si dupa FBI un trandafir alb.)

P.S.Sa o faca cine poate de preferinta MIxtap

Posted

Tiam facut eu un userbar sper sa iti placa :tiphat:

2m3gzys.png

Mersi Flippy si imi cer scuze, sti tu pentru ce :D. Daca mai are cineva vreo idee cu vreun userbar, astept in continuare.

Posted

Y96gl.png

Y96gl.png

Posted

Y96gl.png

Y96gl.png

Mersi Madalin e destul de ok. Daca se pricepe cineva sa faca usebar ca acelea animate de pe prima pagina a topicului il rog frumos sa imi faca si mie unul, ma scuzati dar acum le-am vazut #-o

Multumesc flippy si madalin pentru cele 2 userbar-uri facute :beer: .

Posted

Alte cerinte: Vreau un unserbar dimensiunile cum este cel a lui Crysty,la centru sigla LM,( in stanga un pistol,langa el Paul14),iar dupa sigla ( sa fie scris FBI,si dupa FBI un trandafir alb.)

2GjVb.png

http://i.imgur.com/2GjVb.png

scz ca a durat atat, nu eram acasa eram plecat cu treaba :blush2:

Posted

2GjVb.png

http://i.imgur.com/2GjVb.png

scz ca a durat atat, nu eram acasa eram plecat cu treaba :blush2:

MS boss Sar'na

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...