Katalyn Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: Katalyn Factiune: UST Alte cerinte:in partea stanga sa fie Underground Street Tuning,iar in partea dreapta Katalyn.Pe un font verde deschis
Flippy Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: Katalyn Factiune: UST Alte cerinte:in partea stanga sa fie Underground Street Tuning,iar in partea dreapta Katalyn.Pe un font verde deschis Pentru colegu meu de fanctiune <3 # P.S.: Ma rugat in game sa ii creez eu userbar.
Tudose_Ro Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 As vrea si eu unu userbar facut de sMokeR, pe un fond albastru inchis, in stanga sa scrie "FBI - Special Agent" si in dreapta "Tudose". Merci mult :-*
Gaby. Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: ApolloOne Factiune: Triade Alte cerinte: 1-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Outsider" 2-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Street ART membru" Daca se poate .... multumesc :) 3->In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Associate" Cand o sa fiu :) Sa mi le faca Flippy
Crowley Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: ApolloOne Factiune: Triade Alte cerinte: 1-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Outsider" 2-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Street ART membru" Daca se poate .... multumesc :) 3->In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Associate" Cand o sa fiu :) Ti-am facut si eu : :tiphat:
Gaby. Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: ApolloOne Factiune: Triade Alte cerinte: 1-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Outsider" 2-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Street ART membru" Daca se poate .... multumesc :) 3->In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Associate" Cand o sa fiu :) Ti-am facut si eu : http://i.imgur.com/pbuC5.png http://i.imgur.com/3k8V2.png http://i.imgur.com/IpIRa.png :tiphat: Merci :*
Flippy Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: ApolloOne Factiune: Triade Alte cerinte: 1-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Outsider" 2-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Street ART membru" Daca se poate .... multumesc :) 3->In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Associate" Cand o sa fiu :) Sa mi le faca Flippy Pentru ApolloOne scuze de intarziere :D #Madalyn daca te mai bagi peste comenzile care le primesc ne suparam :> :violent:
Gaby. Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: ApolloOne Factiune: Triade Alte cerinte: 1-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Outsider" 2-> In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Street ART membru" Daca se poate .... multumesc :) 3->In stanga sa fie nick-ul "ApolloOne" iar in dreapta sa fie "Triade->Associate" Cand o sa fiu :) Sa mi le faca Flippy Pentru ApolloOne scuze de intarziere :D #Madalyn daca te mai bagi peste comenzile care le primesc ne suparam :> :violent: Nu este nici o problema :) Va multumesc la amandoi sunt frumoase toate :P
Paul15 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick : Paul14 Factiune: The Mafia Alte cerinte: Dimensiunile cat cele a lui Crysty sa fie fundalul albastru deschis cu niste dungii albastre.In centru Sigla LM,in stanga Paul14 (cu alb numele),si in dreapta(The Mafia,putin mai mare,dar sa se vada totul. In stanga langa nume sa fie o arma ,dar diferita de a celor lalti ,in stanga un trandafir alb P.S . Sa fie facuta de Mixtap
Tudose_Ro Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 As vrea si eu unu userbar facut de sMokeR, pe un fond albastru inchis, in stanga sa scrie "FBI - Special Agent" si in dreapta "Tudose". Merci mult :-* Nu mai trebuie...
FALLEN Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Nick : The StaR Factiune: Grove(nu vreau sa apara nicaieri) Alte cerinte: Vreau si eu un userbar dinasta, sa scrie Linkmania Lands - The StaR Sa fie facut de sMoKeR Mersi
.sKaNNer. Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Pentru ApolloOne scuze de intarziere :D #Madalyn daca te mai bagi peste comenzile care le primesc ne suparam :> :violent: Fami si mie un UserBar din asta: Stanga: C e r n o b y si Dreapta: The Triads - Associate
Flippy Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Pentru ApolloOne scuze de intarziere :D #Madalyn daca te mai bagi peste comenzile care le primesc ne suparam :> :violent: Fami si mie un UserBar din asta: Stanga: C e r n o b y si Dreapta: The Triads - Associate Pentru Cernoby !!! #Am facut scrisu mai mic ca sa incape si sa arate mai frumos sper sa iti placa:D:D
.sKaNNer. Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Model Cerere: Numarul/Factiunea: The Triads Textul Dorit: Stanga: C e r n o b y si Dreapta The Triads - Associate Culoare Text: Alb , Negru pe marginea literelor Alte Cerinte: sa fie asa:
Flippy Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Model Cerere: Numarul/Factiunea: The Triads Textul Dorit: Stanga: C e r n o b y si Dreapta The Triads - Associate Culoare Text: Alb , Negru pe marginea literelor Alte Cerinte: sa fie asa: Poftim:
Paul15 Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick : Paul14 Factiune: The Mafia Alte cerinte: Dimensiunile cat cele a lui Crysty sa fie fundalul albastru deschis cu niste dungii albastre.In centru Sigla LM,in stanga Paul14 (cu alb numele),si in dreapta(The Mafia,putin mai mare,dar sa se vada totul. In stanga langa nume sa fie o arma ,dar diferita de a celor lalti ,in stanga un trandafir alb P.S . Sa fie facuta de Mixtap
AlexanderCR Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick : AlexanderCR Factiune: Ballas (nu vreau sa apara nicaieri factiunea) Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexanderCR, alte preferinte nu as mai avea. Multumesc
Flippy Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick : AlexanderCR Factiune: Ballas (nu vreau sa apara nicaieri factiunea) Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexanderCR, alte preferinte nu as mai avea. Multumesc Tiam facut eu un userbar sper sa iti placa :tiphat:
Paul15 Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nick : Paul14 Factiune : FBI Alte cerinte: Vreau un unserbar dimensiunile cum este cel a lui Crysty,la centru sigla LM,( in stanga un pistol,langa el Paul14),iar dupa sigla ( sa fie scris FBI,si dupa FBI un trandafir alb.) P.S.Sa o faca cine poate de preferinta MIxtap
AlexanderCR Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nick : AlexanderCR Factiune: Ballas (nu vreau sa apara nicaieri factiunea) Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexanderCR, alte preferinte nu as mai avea. Multumesc Tiam facut eu un userbar sper sa iti placa :tiphat: Mersi Flippy si imi cer scuze, sti tu pentru ce :D. Daca mai are cineva vreo idee cu vreun userbar, astept in continuare.
Crowley Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nick : AlexanderCR Factiune: Ballas (nu vreau sa apara nicaieri factiunea) Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexanderCR, alte preferinte nu as mai avea. Multumesc
AlexanderCR Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nick : AlexanderCR Factiune: Ballas (nu vreau sa apara nicaieri factiunea) Alte cerinte: As vrea un userbar sa scrie Linkmania Lands si nick-ul meu: AlexanderCR, alte preferinte nu as mai avea. Multumesc Mersi Madalin e destul de ok. Daca se pricepe cineva sa faca usebar ca acelea animate de pe prima pagina a topicului il rog frumos sa imi faca si mie unul, ma scuzati dar acum le-am vazut #-o Multumesc flippy si madalin pentru cele 2 userbar-uri facute :beer: .
MiXtap Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nick : Paul14 Factiune : FBI Alte cerinte: Vreau un unserbar dimensiunile cum este cel a lui Crysty,la centru sigla LM,( in stanga un pistol,langa el Paul14),iar dupa sigla ( sa fie scris FBI,si dupa FBI un trandafir alb.) P.S.Sa o faca cine poate de preferinta MIxtap http://i.imgur.com/2GjVb.png scz ca a durat atat, nu eram acasa eram plecat cu treaba :blush2:
Paul15 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nick : Paul14 Factiune : FBI Alte cerinte: Vreau un unserbar dimensiunile cum este cel a lui Crysty,la centru sigla LM,( in stanga un pistol,langa el Paul14),iar dupa sigla ( sa fie scris FBI,si dupa FBI un trandafir alb.) P.S.Sa o faca cine poate de preferinta MIxtap http://i.imgur.com/2GjVb.png scz ca a durat atat, nu eram acasa eram plecat cu treaba :blush2: MS boss Sar'na