Zachary Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Mersi mult, raman dator . Poti reuploada imaginea ? Cu imgur daca se poate, mersi .
StoneR Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Factiune : UST Nick: H3r01na Rank(numai cine vrea) : Nu. #Sa scrie in stanga UST apoi Logo si dupa H3r01na, mersi. Cine doriti sa va faca userbar-ul si numar la model: sKyNNNeT , Model 1 v4. Text dorit: H3r01na Alte cerinte: In stanga sa scrie UST - Logo - H3r01na . As dori sa apara si sa dispara numele daca se poate. Culoarea de la UST. ASTA Mersi.
CristyTheKnight Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nick:CristyTheKnight Factiune:UST Rank:2 Sa scrie in stanga UST si in dreapta CristyTheKnight Cine sa va faca userbar-ul si numar la model: nu conteaza cine,1 v4 Text:CristyTheKnight Alte cerinte:culoare verde Ms
Andra Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Model: NG Text dorit: Daca poti sa scri in partea stanga, Armata iar in partea dreapta sa scrie Varuu1 Alte preferinte: Varuu1 sa fie scris cu alb, iar fontul sa fie albastru daca se poate. P.S: Sa fie facut de liNkiD
StoneR Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Factiune : UST Nick: H3r01na Rank(numai cine vrea) : Nu. #Sa scrie in stanga UST apoi Logo si dupa H3r01na, mersi. Cine doriti sa va faca userbar-ul si numar la model: sKyNNNeT , Model 1 v4. Text dorit: H3r01na Alte cerinte: In stanga sa scrie UST - Logo - H3r01na . As dori sa apara si sa dispara numele daca se poate. Culoarea de la UST. ASTA Mersi. Ma puteti rezolva? [ Skynnnet & kiszeN :-< ]
SDK Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Eu nu te pot rezolva , mie imi plac fetele B-) . In legatura cu userbar-urile ,nu mai am PSD-ul . Asa ca nu ma mai pot ocupa de cererile voastre , puteti cere in continuare celorlalti doi . @Check prima pagina sa vedeti cine se ocupa .
Andra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Numarul/Factiunea: Armata Text dorit: Daca poti sa scri in partea stanga, Armata iar in partea dreapta sa scrie Varuu1 Alte cerinte: Sa fie scris cu alb si sa nu fie scris rank. P.S: Vreau sa-l fie facut de Skynnnet.
Ciolosh Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Model: Text dorit: (ex: nume, rank, factiune etc.)Ghiondes ,rank 1,factiune NG Alte preferinte: (ex: roz cu albastru etc.)Galben cu verde
meetique Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Numarul/Factiunea: Sfr Text dorit: in stanga: Linkmania Player dreapta: ScaRaMouche Alte cerinte: fundal portocaliu si scris cum ai tu (Skynnnet) ultima semanatura. si sa palpaie daca se poate. P.S: Vreau sa fie facut de Skynnnet.
Zachary Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Cine doriti sa va faca UserBar`ul si numar la model ? : sKyNNeT, modelul 1 v4 . Text dorit: Strict' . Alte cerinte: Daca se poate, fundalul sa fie verde, iar " Strict' " cu negru .
Guest LastKiss Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [img=http://i1134.photobucket.com/albums/m602/Ionutz_Iony/H3r01na.gif] [img=http://i1134.photobucket.com/albums/m602/Ionutz_Iony/Scaramouche.gif] [img=http://i1134.photobucket.com/albums/m602/Ionutz_Iony/strict.png] [img=http://i1134.photobucket.com/albums/m602/Ionutz_Iony/varuu1-3.png]
Cretu' Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cine doriti sa va faca UserBar`ul si numar la model ? : sKyNNeT Text dorit: Link mania LOGO Cretu Alte cerinte:Fundalul sa fie cu portocaliu(cum ai si tu skynnnet o semnatura la fel) Acesta e modelul. Multumesc.
Crowley Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Numarul/Factiunea: (ex: 1.v1) Ca asta . Text dorit: Killer Innascut - Madalyn Alte cerinte: (ex: sa fie mov cu roz bombon) : - Numarul/Factiunea: (ex: 1.v1) 1 v4 . Text dorit: Madalyn - San Fierro Rifa - Member Alte cerinte: (ex: sa fie mov cu roz bombon) : Daca se poate ca asta :)) . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fie facut de LastKiss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aNNNdy Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Numarul/Factiunea: 1 v1 Text dorit: aNNNdy Alte cerinte: Sa fie scris in stanga aNNNdy, iar in dreapta Linkmania.
Sl3nder Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Cine doriti sa va faca UserBar`ul si numar la model ? : linkid Text dorit: - as vrea sa fie fix ca asta dar sa pui in loc de rank 4 , rank 5 si in paranteza (GunMan) Alte cerinte: - EDIT: si as mai vrea daca se poate dar sa fie tot asa cu culoarea asta cu factiunea in stanga si numele in dreapta , si jos as vrea sa fie pus : Membrul Lunii Februarie Multumesc!
Guest MicroSoft Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nick : Vlad Factiune : Triads Rank : - Culoare fundal : Maro, culoarea de la triads si sa fie in partea stanga The Triads si in dreapta Vlad Sa fie facuta de liNkiD
Cretu' Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Cine doriti sa va faca UserBar`ul si numar la model ? : sKyNNeT Text dorit: Link mania LOGO Cretu Alte cerinte:Fundalul sa fie cu portocaliu(cum ai si tu skynnnet o semnatura la fel) Acesta e modelul. Multumesc. Anulez comanda,vad ca nu se mai ocupa nimeni.
Crowley Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Numarul/Factiunea: (ex: 1.v1) Ca asta . Text dorit: Killer Innascut - Madalyn Alte cerinte: (ex: sa fie mov cu roz bombon) : - Numarul/Factiunea: (ex: 1.v1) 1 v4 . Text dorit: Madalyn - San Fierro Rifa - Member Alte cerinte: (ex: sa fie mov cu roz bombon) : Daca se poate ca asta :)) . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fie facut de LastKiss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anulez daca nu se mai ocupa nimeni , de mai mult de 1 sapt astept :| .
Alin97 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 As vrea si eu o modificare daca se poate va rog in loc de assault team sa scrie sniper team .Va multumesc
Colinzink Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Numarul/Factiunea: Triads Text dorit: Colinzink - Triads Alte cerinte: Doresc sa apara si culoarea maro.
Alin97 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 As vrea si eu o modificare daca se poate va rog in loc de assault team sa scrie sniper team .Va multumesc RETRAG NU SE OCUPA NIMENI!!
Fabian Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 As vrea si eu o modificare daca se poate va rog in loc de assault team sa scrie sniper team .Va multumesc RETRAG NU SE OCUPA NIMENI!! Poftim [img=http://i.imgur.com/XlQC5.png] Daca nu e bun cum am scris,fontul ,zi-mi ce font este ,daca este bold sau nu ,marimea ,eu am incercat sa fac asemanator EDIT: Cred ca acum este bine : [img=http://i.imgur.com/sMKSX.png]
Mr.Dexter Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Model: Agentia Hitman Text dorit: (ex: nume, rank, factiune etc.): MrDexter - Agent Alte preferinte: Exact ca aici. # Sa fie facut de linkid.