hiDROGENNNN Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: hiDROGENNNN Factiune: Ballas Rank: Fara. Culoare fundal: Culoarea Ballasului. PS: Sa fie facut de LinkKiD
Gabii Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: Clifford Factiune: Civili Rank: - Culoare fundal: - PS: Sa fie facut de liNkid Vreau sa fie in genul , dar inloc de HashisH sa fie Clifford .
faNNNtaSy Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: fannntasy Factiune: F.B.I Rank: Fara Culoare fundal: albastru PS: Sa fie facut de liNkid
hiDROGENNNN Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 mane ? te rog eu pune si linku , cu imaginea sa se vada..
Fabian Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [img=http://i41.tinypic.com/29z7mma.png] E usor ,dai open pe imaginea care ti-a facut-o el tie ,copiezi linkul ,te duci la semnatura si dai click pe "Insert image" dai paste la link-ul cu imaginea si evrica
hiDROGENNNN Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: hiDROGENNNN Factiune: -- Rank: -- Culoare fundal: LinkMania PS: Sa fie facut de liNkiD
Zachary Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Imi poti face si mie o semnatura ca aceasta ? Nick: Strict
Crowley Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: Madalyn Factiune: Armata Rank: Private ( daca se poate sa scrii Private Spice ) Culoare fundal: Roz PS: Sa fie facut de liNkid !!!!!
SDK Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Imi poti face si mie o semnatura ca aceasta ? Nick: Strict Ai un model de cerere, respecta-l . Nick: hiDROGENNNN Factiune: -- Rank: -- Culoare fundal: LinkMania PS: Sa fie facut de liNkiD Nu ti se pare ca esti nesimtit ? Daca ar cere toti ca tine 1/zi unde am ajunge ? Aia e prima si ultima , eu nu-ti mai fac .
Winston Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nick: PaulYonutZ Factiune: Armata Rank: 1 Private ( te rog daca poti sa scrie in partea stanga ,,Armata" iar in partea dreapta sa scrie ,,PaulYonutZ Culoare fundal: rosu, galben si verde. dar daca nu poti face 3 culori sa fie culoare negru cu albastru PS: Sa fie facut de liNkid se price foarte bine
Guest Cl2udiu Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nick: ZealL Factiune: Civil Rank:- Vreau o poza personalizata gen http://img840.****.us/img840/6181/luxorf.jpg, sa scrie in loc de Luxor ZealL, multumesc:)
Zachary Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nick : Strict . Factiune : --- Rank : ---- Culoare fundal : Albastru, sa fie ca a lui The StaR, doar ca in loc de The StaR sa scrie Strict .
SocceRR Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nick: SocceR Factiune: Da Nang Boys Rank: Fara. Culoare fundal: Culoarea DNB. PS: Sa fie facut de LinkKiD
Crowley Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Mersi f f f f mult , exact ce doream :* ms mult , raman dator :tiphat: :D .
Dumboo Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick : Dumboo Factiune : - Rank : - Culoare fundal : Albastru P.S: Sa fie la fel cu cea a lui Strict.
Guest Cl2udiu Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: ZealL Factiune: SFR Rank: 1 Vreau o poza cu San Fierro Rifa ZealL si una cu ZealL si inca una asemanatoare cu cea de la semnatura lui dumboo, multumesc.
SeeD Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nick : mc9 Factiune : Triads Rank : - Culoare fundal : Maro(Triads)
SDK Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Nick: ZealL Factiune: SFR Rank: 1 Vreau o poza cu San Fierro Rifa ZealL si una cu ZealL si inca una asemanatoare cu cea de la semnatura lui dumboo, multumesc. Vad ca ai schimbat factiunea , revino cu o alta cerere . #Fii mai concret cu cerintele !
Crowley Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Nick: Madalyn Factiune: Armata (daca se poate sa scrii in loc de Armata , NiGi , pls :D) Rank: - Culoare fundal: Albastru Sa fie facut de liNkiD !!!!!!!!!1
Guest Cl2udiu Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 nick: zeal factiune: pd rank: 1 fundal albastru.. exact ca poza pe care i-ai facut-o lui dumboo Edit: Am postat de pe telefon...