Dante. Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 S-au format ceva guilde romanesti pe vreun server pe MU online GLOBAL(de la webzen)...?Eventual cine mai joaca acolo. :tiphat:
mau Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 mutat la MuOnline Diverse. nu prea se vb aici despre alte srv, nu facem reclama la alte servere
bunny Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Nu stiu daca poti numi reclama serverul oficial de MU. :P Intr-adevar, nu cred ca s-a ales bine mutarea topicului aici...mai ales aici, in grota asta de zombii. (stiti voi, de-aia fara membre, ochi...creier)
razvan1987 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ce se intampla aici?tot n-ati reusit sa reparati pagina de conturi ? :) promisiuni in zadar..s-a tot promis.pana la urma urmei tot globalu ramane o solutie pentru impatimitii acestui joc.pacat de linkmania ca era ceva..odata..candva..in vremuri mult apuse.se pare ca v-au coplesit problemele..e drept.avem o situatie aici.call fbi :)
btk.dumy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ce se intampla aici?tot n-ati reusit sa reparati pagina de conturi ? :) promisiuni in zadar..s-a tot promis.pana la urma urmei tot globalu ramane o solutie pentru impatimitii acestui joc.pacat de linkmania ca era ceva..odata..candva..in vremuri mult apuse.se pare ca v-au coplesit problemele..e drept.avem o situatie aici.call fbi :) cat de curand va fi dat drumu:D :tiphat:
Dante. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Poate fac si acolo...deocamdata am crescut binisor pe Midgard. :tiphat:
Guest Teenager ;P Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 bla bla =))))))))))))) plictisit esti!! @School: in leg cu valhala , ce sezon e?
PyRRo Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 caut un cont cu un char mai marisor pe GLOBAL , daca stiti pe cineva care are si numai joaca dati mi un pm va rog Thx
inkredibil Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 http://muonline.webzen.com/event/120216_Jumping/BasicReward.aspx Level free 250 + Set Elita Enchantata + multe alte chestii perioada EVENT LIMITATA
Lancelot Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Inchis Suna a reclama in afara de primul post legat de serverul oficial..