zgaiba Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap :nanana:
beckss Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Marius, vin cu sign, sa nu dati pk :whistle: =))))
zgaiba Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Am o dilema interesant? Sa-mi iau nevast?, sau amant?? Amanta nu m? ia la zor Dac? fumez în dormitor Iar dac? vin la dânsa beat Se bucur?, c?-s bun la pat Amanta nu m? face prost Si nu m?-ntreab? unde-am fost Si nu face pe aroganta Deci... avantaj AMANTA! Nevasta dac?-mi este greu Sade mereu la capul meu Si îmi gateste zi de zi Si are grija de copii Nevasta este doar a mea N-o foloseste cine vrea Si nu face nicicând pe proasta Deci... avantaj NEVASTA! Amanta are-un stil complex Si stie totul despre sex N-are migrene când o vreau Si orice-i fac nu zice "au" Amanta-i ca si sclava mea Si orisiunde ies cu ea Nu face pe interesanta Deci... avantaj AMANTA! Nevasta tine banii mei Si cheltuie putin din ei Dac?-s bârfit sau înjurat Imi tine partea imediat Nevasta-i echilibrul meu Repar? tot ce mai stric eu WC-ul, usa sau fereastra Deci... avantaj NEVASTA! Vai, cât de fericit as fi O lege nou? de-ar veni De soat? s? nu divortez Dar si amanta s-o p?strez Sa stau cu ambele femei Sa juc?m seara... remi-n trei Dar! Cu dou? soacre m-ar lua dracu’ Deci avantaj.................... BURLACUL
Guest Iubaretul2 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 eu o sa revin maine.vad ca merge din ce in ce mai prost serveru.
zgaiba Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 eu o sa revin maine.vad ca merge din ce in ce mai prost serveru. esti in ally Hentai ?? Cine esti ?? :tiphat:
Guest -ANONYMOUS- Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 eu o sa revin maine.vad ca merge din ce in ce mai prost serveru. esti in ally Hentai ?? Cine esti ?? :tiphat: Salut fraiere :tiphat:
zgaiba Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 eu o sa revin maine.vad ca merge din ce in ce mai prost serveru. esti in ally Hentai ?? Cine esti ?? :tiphat: Salut fraiere :tiphat: pleaca raie de aici ... :violent:
Guest -ANONYMOUS- Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 pleaca raie de aici ... :violent: AI SA TE CHIS IN FREZA FRAIERE :))
zgaiba Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 da de ce razi la fiecare reply .. nu pot sa imi dau seama .. esti jalnic , de unde ziceai ca esti de la Timisoara ?? :dontknow: