Konvict Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 1.ce jumatate de ora ma ?=)))))))) 2.am si clip dar sa vb cu cineva sa imi zica un program dinala de convertit + sa fac cont pe youtube ca nu am . 3. au fost plangeri pt macro doar cu printuri 4. nu l-am santajat ca nu i-am cerut bok / iteme .. am cerut tarcul INAPOI . 5. eu am luat ss pt move to pick si eram on , vb cu cel ce ma filma =)))) 6. esti neimplicat observ , deci WARN . :tiphat: edit : pt tine kimmy ceva ss ca ma acuzai ca sunt oick ?? ca se vede ca sunt oick ?? =))) daca eram oick sau orice alt gm , puteam veni frumos cu charul de gm si rezolvam treaba mai rpd ^^ . ce rau e zgaiba asta de la o vreme :))
Zastefy Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Hi , daca ar fi sa-mi fac si eu un cont , primiti si non rr in guild ?:D Cam de cand s-a facut guilda m-am tot uitat pe aici , si e super atmosfera. Am sa urmaresc pe aici sa vad ce mi se raspunde,10x! O zi placuta!
Konvict Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 depinde, daca esti activ, joci, cresti, nu faci scandal cine stie ;)
Zastefy Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 depinde, daca esti activ, joci, cresti, nu faci scandal cine stie ;) Buna seara! Activ sunt in limita timpului si nu sunt adeptul scandalurilor. xD Acum ma chinui la un char sa-l fac repede 250 sa-mi pot face dl.
zgaiba Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 1.ce jumatate de ora ma ?=)))))))) 2.am si clip dar sa vb cu cineva sa imi zica un program dinala de convertit + sa fac cont pe youtube ca nu am . 3. au fost plangeri pt macro doar cu printuri 4. nu l-am santajat ca nu i-am cerut bok / iteme .. am cerut tarcul INAPOI . 5. eu am luat ss pt move to pick si eram on , vb cu cel ce ma filma =)))) 6. esti neimplicat observ , deci WARN . :tiphat: edit : pt tine kimmy ceva ss ca ma acuzai ca sunt oick ?? ca se vede ca sunt oick ?? =))) daca eram oick sau orice alt gm , puteam veni frumos cu charul de gm si rezolvam treaba mai rpd ^^ . ce rau e zgaiba asta de la o vreme :)) :whistle:
zgaiba Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 tam tanananana portugaliaaa portugaliaaaaaa =))))))