Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mytzu_22

Imi apare - your account is invalid

Recommended Posts

Posted

am si eu o probl de genu..cand vreau sa ma conectez in joc imi zice asa "your account is invalid" nume cont "tzym" ash vrea sa stiu daca mi s-a sters contul

Posted

Contul de MU-Linkmania-S1 a fost creat cu succes .

Datele contului sunt:

Nume-Cont: tzym

E-mail: afrodisiac09@yahoo.com

Parola: .....

Intrebare: cum se numeste animalul tau

Raspuns.....

Contul trebuie activat pt a putea fi folosit.

Activare contului se face apeland link-ul http://www.linkmania.ro/s1/cont/activeazaCont.php?cod=199a777aa2d5adb3a49b14c34a5506f0b50810bdfcca31465276e1337fa4aedc

cam acum 3-4 ani e facut contul

Guest Christina Aguilera
Posted

Daca contu e facut inainte de 3 august 2011 nu mai este valabil, sa dat reset la baza de date, iar in momentu acesta pagina de conturi nu functioneaza

Posted

exact la ce speram sa nu se intample....oricum ms mult

e vreo shansa pe viitor sa functioneze sau ma sfatuiesti sa imi fac alt cont si sa o iau de la capat?

Guest Christina Aguilera
Posted

e vreo shansa pe viitor sa functioneze sau ma sfatuiesti sa imi fac alt cont si sa o iau de la capat?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419973

Acel cont nu mai exista a fost pe alta baza de date, acu e alta, in legatura cu cont nou momentan nu se pot face datorita copiilor ce folosesc hackuri pe server :)

Posted

probabil osa revina ...

Posted

probabil osa revina ...

.....dupa rr DB :)

Posted

te sfatuiesc ca atunci cand se va redeschide pagina de creat conturi sa iti faci altul si sa o iei de la capat, pentru ca acel cont creat acum cativa ani nu mai exista, a fost sters odata cu resetul la baza de date. :)

Posted

sau sa vb cu bilionx ca are destule:)) poate te imprumuta cu 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...