floryncop Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428700 - aici am luat suspend Am fost chemat la party, Zupemen, TheBestBK si CreTzu erau deja acolo. Nu inteleg de ce am luat suspend. Pentru ca am venit sa tin un spot pe care l-au luat altii? Am venit pe spot, am luat pk (poate se poate verifica), dupa care am venit phono sa nu mai iau pk pana se clarifica al cui este spotul. Nu ma intereseaza ca toti il urasc pe bili, pentru mine e un baiat ok. Pacat ca ura multor playeri pentru bili se continua la toti membrii guildei A_A_A si aliantei HH. Specific ca singura plangere impotriva mea a fost o plangere facuta de Eagles pentru limbaj. Rog sa fie reeavluata plangerea de mai sus. Nici macar nu apar in printurile celor cu plangerea. Sa inteleg ca am luat suspend dupa spusele lui Zupemen ca am venit imediat pe spot phono. (Verificati prin metodele voastre sa vedeti ca am venit in kalima6 (unde am fost chemat la party; erau cei 3 bk acolo), am luat pk de la ei, am dat sw ca sa pot sa arunc alta kalima 6 si am venit phono sa nu ma mai omoare pana se clarifica situatia).
Eagles Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ares esti complice la d/c tocmai de asta ai luat 60 si lance a fost destul de bland cu tine nu tia dat 99 care meriti de fapt bili a dat d/c si tu ai stiut ca da d/c deci te faci complice cu bli
floryncop Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Ares esti complice la d/c tocmai de asta ai luat 60 si lance a fost destul de bland cu tine nu tia dat 99 care meriti de fapt bili a dat d/c si tu ai stiut ca da d/c deci te faci complice cu bli bagatorule marsh ! stiu ca m-ai posta pt orice dar te bagi in seama aiurea. iti trimit o pun ga de seminte sa ai ce face? NU SUNT IN PRINTURI ! daca vin pe spot dupa 10-15 min de la dc la party inseaman ca sunt complice? (intrebare adresata adminului care face reevaluarea). Printurile spun totul ! Rog un admin serios sa faca reevaluarea.
floryncop Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 un admin sa dea un raspuns va rog ! Nu apar in printurile plangerii chiar nu vad de ce dureaza ... :readthis:
BlesMG Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 un admin sa dea un raspuns va rog ! Nu apar in printurile plangerii chiar nu vad de ce dureaza ... :readthis: stai calm ca ne mai tin cva timp....
Guest Aresica Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 un admin sa dea un raspuns va rog ! Nu apar in printurile plangerii chiar nu vad de ce dureaza ... :readthis: stai calm ca ne mai tin cva timp.... ce sa mai zic, imi bana si contul pe forum. asa nu stie sa belesca bine ochii cui da suspend si de ce, ce dovezi are numai el stie.
Guest Aresica Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 un admin sa arunce o privire si la mine ! nu mi se pare normal sa dureze atat tinand cont ca suspendul nu este sprijinit de dovezi.
[Creator] Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Am dat raspunsul aici pentru topicurile voastre ! http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=429113 Closed