Pablo_Corso Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Numele meu: Pablo_Corso Stats vechi : http://imageshack.us/f/825/samp027ja.png/ Voi posta dupa ce fac inca 10 ore pt ca am 80 ore adica cand fac 90 ore
Bytza Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Numele meu: Pablo_Corso Stats vechi : http://imageshack.us/f/825/samp027ja.png/ Voi posta dupa ce fac inca 10 ore pt ca am 80 ore adica cand fac 90 ore Postati doar cand ati terminat misiunea nu inainte ! Nu necesita inscriere,cand ati terminat postati.
alinwow Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Numele meu: AliNwOw Stats vechi : View post on imgur.com Stats nou : View post on imgur.com Poza cu event : View post on imgur.com
Bytza Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Alinwow termina primul misiunea si primeste o suma de 100.000$ . Mai asteptam si pe altii , o sa ii dau over doar sambata la ora 18:00.
Bytza Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Misiunea a fost terminata cu SUCCES !! Castigatorul misiunei cu nr 2 este Alinwow , felicitari ! O sa revin Luni sau Marti cu o noua misiune.
Bytza Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 --------------- Model de postare: Numele meu: Stats vechi (aici trebuie sa potati poza cu /stats cand v-ati apucat de misiune, poza trebuie sa fie de astazi dupa ora 10:00): Stats nou (aici trebuie sa postati poza cand aveti cele 10 ore): Poza in care ai castigat la pariuri (Horse Race): Poze cu cele 5 drumuri cu produsele (faceti poze doar cand ajungeti la destinatie si primiti banii , Exemplu) --------------- Aici postati dupa model si nu in alt topic. Nu necesita inscriere,fiecare membru poate participa.
alinwow Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Numele meu: AliNwOw Stats vechi : View post on imgur.com Stats nou : View post on imgur.com Poza in care ai castigat la pariuri: View post on imgur.com Poze cu cele 5 drumuri cu produsele : View post on imgur.com
Guest Bortos Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Numele meu: AliNwOw Stats vechi : View post on imgur.com Stats nou : View post on imgur.com Poza in care ai castigat la pariuri: View post on imgur.com Poze cu cele 5 drumuri cu produsele : View post on imgur.com Iti atrag atentia vezi ca sunt 8 ore facute la tn :)) scz ca ma bag
Bytza Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Sunt 8 ore , mai acumuleaza inca 2 si fa poza la stats nou.
adrian Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Numele meu: iNuke Stats vechi : View post on imgur.com Stats nou : Poza in care ai castigat la pariuri: View post on imgur.com Poze cu cele 5 drumuri cu produsele : View post on imgur.com
Bytza Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 iNuke termina misiunea si se claseaza pe locul 1.Acesta castiga suma de: 200.000$ , felicitari ! Misiunea continua,mai sunt 2 locuri.
alinwow Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Numele meu: AliNwOw Stats vechi : View post on imgur.com Stats nou : View post on imgur.com Poza in care ai castigat la pariuri: View post on imgur.com Poze cu cele 5 drumuri cu produsele : View post on imgur.com
Bytza Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 AliNwOw termina misiunea si se claseaza pe locul 2.Acesta primeste suma de: 100.000$ , felicitari ! Misiunea continua,mai avem un loc .
Bytza Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Am redus timpul pana maine la ora 12:00 deoarece nu cred ca mai participa nimeni la misiune.
XeqTT Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Stats vechi / Stats nou : Stats Poza in care ai castigat la pariuri (Horse Race): Poze cu cele 5 drumuri cu produsele : Trucking 1
Bytza Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 HiTmaNYoNuT termina misiunea si se claseaza pe locul 3.Acesta primeste suma de: 50.000$ , felicitari ! Misiunea a avut loc cu succes ! In urmatoarele ore/minute o sa postez o noua misiune.
Bytza Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Mission 4: Be a detective. Misiunea are ca obiective: * 4 interviuri facute in notepad iar la final conform modelului postati. * 15 ore jucate. * 25 de cautari cu jobul de Detective.(/find) Misiunea are ca scop urmatorele chestii: -sa treceti prin jobul de detectiv care este folositor. -activitate pe server. Timp: 3 zile / Duminica ora 20:00. Cine reuseste sa duca la capat misiunea primeste: 100.000$ --------------- Model de postare: Numele meu: Stats vechi (postati poza cu /stats cand v-ati apucat de misiune, poza trebuie sa fie de astazi dupa ora 9:00): Stats nou (aici trebuie sa postati poza cand aveti cele 15 ore): Seria de interviuri(aici le postati unul dupa celalalt): Poze cu cautarile(aici trebuie sa apara cele 25 de poze cand dati /find pe un anumit player): --------------- Aici postati dupa model si nu in alt topic. Nu necesita inscriere,fiecare membru poate participa.
alinwow Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Numele meu: AliNwOw Stats vechi : View post on imgur.com Stats nou : Seria de interviuri: AliNwOw spune: Salutare LM ! Il avem alaturi de noi pe Eric! Eric[AOD] spune: Salut AliNwOw spune: Pentru inceput spune-ne cate ceva despre tine! Eric[AOD] spune: Ma cheama Eric, evident, am 18 ani, sunt din constanta AliNwOw spune: De cat timp joci pe acest server si de unde stii de el ? Eric[AOD] spune: De 2 ani jumate, de la mihnea stiu AliNwOw spune: Ce level ai si ce avere detii? Eric[AOD] spune: Level 21, 140 de milioane AliNwOw spune: In ce factiune esti si ce rank detii? Eric[AOD] spune: Sunt in LSV, am rank 2 abia AliNwOw spune: In ce factiuni ai mai fost si care a fost cel mai mare rank detinut? Eric[AOD] spune: Am fost in ballas ( rank 2 ), scoala ( rank 4 ), SFR ( rank 6 ) Eric[AOD] spune: Hitman ( rank 1 ), grove ( rank 1 ), PD ( rank 6 ) Eric[AOD] spune: Si armata ( rank 4 ) AliNwOw spune: Ce planuri de viitor ai? Eric[AOD] spune: In samp sau in real ? AliNwOw spune: Ambele Eric[AOD] spune: In samp, nu prea mi-am facut planuri Eric[AOD] spune: In real, sa scap de bac AliNwOw spune: Mult succes! Ai dori sa iei up la admin? Eric[AOD] spune: Mersi, da, as dori AliNwOw spune: Ce parere ai despre adaugarea dobanzii? Eric[AOD] spune: O parere buna, sunt curios pe ce vom cheltui banii Eric[AOD] spune: Pe care-i facem in decursul zilelor urmatoare AliNwOw spune: Ai dori sa se dea wipe? Eric[AOD] spune: Da, nu m-ar deranja AliNwOw spune: Ne poti enumera cativa dintre prietenii tai de pe server? Eric[AOD] spune: Prieteni cu adevarat, am unul singur, Mihnea Eric[AOD] spune: In rest, sunt doar amici/cunostinte AliNwOw spune: Ce parere ai despre actualul primar : Bytza? Eric[AOD] spune: E un baiat de nota 10 Eric[AOD] spune: Sper sa se tina de treaba AliNwOw spune: Cateva cuvinte de final? Eric spune: Have fun ! AliNwOw spune: Multumesc pentru interviu ! La revedere LM! Eric spune: Te las, mersi, salut ! AliNwOw spune: Salutare LM! Il avem alaturi de noi pe Vicentzo Vicentzo spune: Salut AliNwOw spune: Pentru inceput spune-ne cate ceva despre tine! Vicentzo spune: Date din Real Life sau Game? AliNwOw spune: Real life Vicentzo spune: Ma numeste Vicentiu am facut 17 ani(de curand) si locuiesc in Cipru Vicentzo spune: Oras Limassol AliNwOw spune: De cand joci pe acest server si de la cine stii de el? Vicentzo spune: Joc din 2010 si stiu de niste prieteni care jucau din clasa AliNwOw spune: Ce level ai si ce avere detii? Vicentzo spune: 41level si 500k avere momentan si 38 milioane la un prieten! AliNwOw spune: In ce factiune esti si ce rank detii? Vicentzo spune: In Agentia Hitman rank 1 :) AliNwOw spune: In ce factiuni ai mai fost si care a fost cel mai mare rank detinut? Vicentzo spune: Dupa wipe doar in Mafia cu rank 6 AliNwOw spune: Ce planuri de viitor ai ? Atat in Real Life cat si in Game. Vicentzo spune: In Game sa imi continui treaba de admin si de hitman Vicentzo spune: Si in Real life sa termin scoala :) AliNwOw spune: Mult succes ! Ce parere ai despre adaugarea dobanzii? Vicentzo spune: Foarte buna ideea Vicentzo spune: Din cate observ au inecput sa activeze Vicentzo spune: Playeri mai mult dupa adaugarea ei AliNwOw spune: Ce parere ai despre primar: Bytza? Vicentzo spune: Face treaba buna si multe eventuri AliNwOw spune: Ti-ai dorii sa se dea wipe? Vicentzo spune: Hmm Vicentzo spune: Nu prea ar fi motive de wipe Vicentzo spune: Totul decurge normal Vicentzo spune: Deci nu as vrea AliNwOw spune: Ne poti enumera cativa prieteni din Game? Vicentzo spune: Am multi prieteni Vicentzo spune: Nu ii enumar ca se stiu ei AliNwOw spune: Cateva cuvinte de final? Vicentzo spune: La revedere! AliNwOw spune: Multumesc pentru interviu! La revedere LM! AliNwOw spune: Salutare LM ! Il avem alaturi de noi pe liderul NG : Paul Paul spune: Salut AliNwOw spune: Pentru inceput spune-ne cate ceva despre tine in Real Life. Paul spune: Ma numesc Pop Paul , am 16 ani si sunt din Campia Turzii,jud. Cluj Paul spune: Clasa a 10-a AliNwOw spune: De cand joci pe acest server si cine ti-a zis despre el? Paul spune: Un prieten,care nu mai activeaza Paul spune: Joc din septembrie 2009 AliNwOw spune: Ce level ai si ce avere detii? Paul spune: Level 30 (respect de 37-38), avere ~ 15 mil AliNwOw spune: Inafara de NG in ce factiuni ai mai fost? si care a fost AliNwOw spune: Cel mai mare rank detinut? Paul spune: Inainte sau dupa wipe? AliNwOw spune: Dupa. Paul spune: Prima factiune, NG - rank 5 Paul spune: Dupa am intrat in grove .. si aici tot rank 5 Paul spune: Iar acum sunt ng AliNwOw spune: Ce parere ai despre adaugarea dobanzii? Paul spune: Are si parti bune si rele Paul spune: Intr-un fel e mai bine,faci bani mai usor Paul spune: Dar pe de alta parte,apar 'tepele' Paul spune: Si certurile intre playeri AliNwOw spune: Ce planuri de viitor ai atat in game cat si in real? Paul spune: In game sa-mi continui 'treaba' ca si GM Paul spune: Iar in real-life,scoala AliNwOw spune: Ce parere ai despre actualul primar : Bytza? Paul spune: E de treaba,activ.. se poate discuta deschis cu el AliNwOw spune: Ti-ai dori sa se dea wipe in momentul acesta? Paul spune: Sincer,nu Paul spune: A fost wipe de curand AliNwOw spune: Ne poti enumera cativa dintre prietenii tai de pe server? AliNwOw spune: Cateva cuvinte de final? Paul spune: Chiar nu imi vine nimic in minte acum AliNwOw spune: Multumesc pentru interviu! La revedere LM! AliNwOw spune: Salutare LM ! Il avem alaturi de noi pe liderul PD : Mike! Mike spune: Salut AliNwOw spune: Pentru inceput spune-ne cate ceva despre tine! Mike spune: Am 19 ani , sunt din Nasaud hmm AliNwOw spune: De cand joci pe acest server? Mike spune: Joc din iunie 2009 Mike spune: Am schimbat mai multe conturi pe parcurs AliNwOw spune: Cine ti-a recomandat acest server? Mike spune: Un vechi prieten care juca aici pe LM AliNwOw spune: Ce level ai si ce avere detii? Mike spune: Am level 20 si o avere minuscula Mike spune: In jur de un milion si ceva AliNwOw spune: Inafara de PD in ce factiuni ai mai fost si care a fost AliNwOw spune: Cel mai mare rank detinut Mike spune: De cand joc am mai fost doar in NG , dar nu am stat Mike spune: Am intrat in PD imediat Mike spune: Si din 7 martie in PD Mike spune: Cel mai mare rank in PD AliNwOw spune: Ce parere ai despre adaugarea dobanzii? Mike spune: Nu ma intereseaza Mike spune: Pentru ca nu ma intereseaza partea financiara in acest joc Mike spune: Probabil e ok , probabil nu AliNwOw spune: Ce parere ai despre actualul primar : Bytza? Mike spune: Un prieten bun mie, un om de incredere si care face treaba Mike spune: L-am votat cu mare drag AliNwOw spune: Ce planuri de viitor ai? Mike spune: In game sau RL ? AliNwOw spune: Ambele Mike spune: In game doresc sa tin cat mai mult de functia mea Mike spune: Sa am grija si sa cresc cat pot de mult factiunea Mike spune: Si sa fiu apreciat de ceilalti Mike spune: In rl..tocmai ce incep facultatea , urmeaza o schimbare pentru mine Mike spune: Ca plan imi doresc sa fie ok anul 1 Mike spune: Pe urma mai vedem AliNwOw spune: Mult succes ! Ti-ai dorii sa se dea wipe in curand? Mike spune: Nu vad rostul unui wipe AliNwOw spune: Ne poti enumera cativa prieteni din game? Mike spune: Ar fi egoist din partea mea sa fac asta , deoarece nu vreau sa omit pe cineva Mike spune: Si sa nu fie ok pe urma AliNwOw spune: Cateva cuvinte de final ? Mike spune: Va doresc o zi buna in continuare AliNwOw spune: Multumesc pentru interviu ! La revedere LM! Mike spune: La revedere Poze cu cautarile: View post on imgur.com Peste 30 de poze! O sa revin cu un edit!
adrian Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Numele meu: iNuke Stats vechi : View post on imgur.com Stats nou : Seria de interviuri: [11:23:16] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke: Salut, pot sa te retin 10 minute pentru un interviu? [11:23:32] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Da [11:24:04] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke: Cum te numesti si de unde esti? [11:24:45] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Ma numesc Cristi si sunt din Mures [11:25:19] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke:: Ce level ai si de cat timp joci pe acest server? [11:25:53] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Momentan am lvl 2 si joc de vreo 3 zile [11:26:27] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke: Care este factiunea ta preferata? [11:27:26] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Nu am mai jucat pe acest server, asa ca nu pot sa raspund la aceasta intrebare [11:28:07] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke: Imi poti spune ce parere ai despre stafful actual de admini/lideri? [11:28:53] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Pot spune ca sunt multumit de ei, daca aveama ceva intrebari mereu am primit raspunsuri pe /n chat [11:29:13] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke: Si ce parere ai despre acest server? [11:29:41] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Imi place, e foarte frumos, si are o comunitate de nota 10, doar ca nu prea am timp sa joc [11:30:01] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke: In ce factiunea ai dori sa intrii cand vei avea un lvl mai mare? [11:30:19] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Cred ca in PD , mi-ar face placere sa fiu acceptat acolo [11:30:28] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke: Ce parere ai despre actualul primar? [11:30:53] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Din cate am vazut este un baiat de treaba, imi place ca ne da salariile la ore fixe [11:31:11] Mesaj trimis lui Gangsta11(ID: 12)iNuke: Ok, multumesc frumos pentru timpul acordat, iti doresc o zi placuta in continuare [11:31:18] Gangsta11(ID: 12) sopteste: Cu placere, si o zi faina si tie [20:31:25] Mesaj trimis lui Alex_Mihai(ID: 50):Salut, imi poti acorda 10 minute pt un scurt interviu? [20:32:04] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste:Salut,sigur [20:32:56] Mesaj trimis lui Alex_Mihai(ID: 50): Cum te numesti si de unde esti? [20:33:12] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste: ales si sunt din cluj-napoca [20:33:19] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste: alex si sunt din cluj-napoca [20:33:24] Mesaj trimis lui Alex_Mihai(ID: 50): De cat timp joci pe acest server? [20:33:35] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste: de 2 luni [20:33:49] Mesaj trimis lui Alex_Mihai(ID: 50): Ce lvl ai si ce avere detii? [20:34:01] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste: lvl 5 si 2.000.000 [20:34:14] Mesaj trimis lui Alex_Mihai(ID: 50): Faci parte dintr-o factiune? [20:34:24] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste: acum nu [20:34:43] Mesaj trimis lui Alex_Mihai(ID: 50): Dar in trecut ai fost intr-o factiune? Si daca da care a fost [20:35:01] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste: da am fost in consilieri [20:35:31] Mesaj trimis lui Alex_Mihai(ID: 50): Ce parere ai despre admini /gmi? Crezi ca isi fac treaba cum tr [20:36:01] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste: cred ca si-au luat lumea in cap unii admini,dar gm-ii isi fac t [20:36:12] Mesaj trimis lui Alex_Mihai(ID: 50): Multumesc pentru timpul acordat, o seara placuta! [20:36:22] Alex_Mihai(ID: 50) sopteste: mersi si eu o seara faina [20:45:58] Mesaj privat trimis catre Ayoo(ID: 97): Salut, poti sa imi acorzi 10 min pentru un interviu? [20:46:12] Ayoo(ID: 97) sopteste: sigur, de ce nu. [20:46:38] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Pentru inceput cum te numesti si de unde esti? [20:47:05] Ayoo(ID: 97) sopteste: ma numesc Comlosan Flavius si sunt din Timisoara [20:47:07] Canalul de conversatii al familiei dezactivat! [20:47:26] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): De cat timp joci pe acest server? Si ce parere ai despre el [20:48:00] Ayoo(ID: 97) sopteste: de aproxi****v o luna jumate, una foarte buna/ [20:48:24] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Ce lvl ai si ce avere detii? [20:48:42] Ayoo(ID: 97) sopteste: am level 7 si detin o avere de 520.000$ [20:48:52] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Faci parte dintr-o factiune? Daca da care este aceasta [20:49:03] Ayoo(ID: 97) sopteste: da fac parte din Bikers [20:49:26] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Ce parere ai despre liderul tau? [20:49:49] Ayoo(ID: 97) sopteste: buna intrebare, se descurca bine, ce pot spune, inca sunt nou [20:49:55] Ayoo(ID: 97) sopteste: in factiune.:D [20:50:15] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Si cum te intelegi cu ceilalti membrii? Totul e ok? [20:50:28] Ayoo(ID: 97) sopteste: da normal, sunt prieteni foarte buni cu totii. [20:51:04] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Ai mai fost si in alte factiuni pana acum? [20:51:16] Ayoo(ID: 97) sopteste: da, am fost in Consilieri. [20:51:48] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Care este factiunea ta preferata? Unde ai vrea sa mergi in viit [20:52:04] Ayoo(ID: 97) sopteste: pai, cred ca in PD. [20:52:38] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Care a fost rangul cel mai mare pe care l-ai detinut? [20:52:50] Ayoo(ID: 97) sopteste: rang 2 in primarie. [20:53:11] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): ti-ai dori sa fi lider al unei factiuni? [20:53:27] Ayoo(ID: 97) sopteste: deocamdata nu, :D [20:53:37] Ayoo(ID: 97) sopteste: defapt nu! [20:53:37] Mesaj trimis lui Ayoo(ID: 97): Asta a fost tot, multumesc pentru timpul acordat. O seara placu [20:53:47] Ayoo(ID: 97) sopteste: multumesc si eu, salut [21:03:17] ** Discutii in vehicul iNuke: Buna seara, imi poti acorda 10 min pt un interviu? [21:03:31] ** Discutii in vehicul n0thung: Desigur [21:05:36] ** Discutii in vehicul iNuke: Pentru inceput Cum te numesti si de unde esti? [21:05:44] ** Discutii in vehicul n0thing: Dragos si sunt din Iasi. [21:06:02] ** Discutii in vehicul iNuke: Imi poti spune ce lvl ai si ce avere detii? [21:06:15] ** Discutii in vehicul n0thing: Am level 13 si o avere de 2,4 milioane. [21:06:27] ** Discutii in vehicul iNuke: De cat timp joci pe acest server? [21:06:41] ** Discutii in vehicul n0thing: Am inceput cred ca din 2007 sau 2008. [21:07:24] ** Discutii in vehicul iNuke: Din ce factiune faci parte? [21:07:37] ** Discutii in vehicul n0thing: F.B.I - Rank 1 . Cel mai bun departament :> . [21:08:06] ** Discutii in vehicul iNuke: In ce factiuni ai mai fost? Si care unde te-ai simtit cel mai b [21:08:18] ** Discutii in vehicul iNuke: Si unde* [21:08:29] ** Discutii in vehicul n0thing: Am mai fost la Politicieni, SMURD, Triade, Armata si DNB. [21:08:44] ** Discutii in vehicul n0thing: Cel mai bine mi-a fost la triade, era foarte multa actiune acum [21:09:00] ** Discutii in vehicul n0thing: 1 an. Am reintrat acum 2 saptamani dar am plecat pentru ca [21:09:07] ** Discutii in vehicul n0thing: S-a schimbat tot. Alianta era cam degeaba. [21:09:13] ** Discutii in vehicul iNuke: Care a fost cel mai mare rank pe care l-ai avut? [21:09:27] ** Discutii in vehicul n0thing: 4 la SMURD si Politicieni. [21:09:35] ** Discutii in vehicul iNuke: Ce parere ai despre noul primar? [21:09:52] ** Discutii in vehicul n0thing: e foarte de treaba, stie sa se comporte cu playerii si ii urez [21:09:58] ** Discutii in vehicul n0thing: urez succes in luna pe care o are [21:10:15] ** Discutii in vehicul iNuke: Ti-ai dori sa devii lider al unei factiuni in viitor? [21:10:33] ** Discutii in vehicul n0thing: Da. Am mai aplicat dar au fost jucatori cu mai multa experienta [21:10:39] ** Discutii in vehicul n0thing: Si nu am reusit. [21:11:33] ** Discutii in vehicul iNuke: Ce parere ai despre admini / gmi? Crezi ca isi merita postul? [21:11:56] ** Discutii in vehicul n0thing: Multi dintre ei da, dar sunt si unii care uneori abuzeaza. [21:11:56] ** Discutii in vehicul n0thing: Nu dau nume. [21:12:11] ** Discutii in vehicul iNuke: Ce parere ai despre adaugarea dobanzii? [21:12:36] ** Discutii in vehicul n0thing: Chiar ma bucur ca s-a readaugat dobanda. In sfarsit am cum [21:12:43] ** Discutii in vehicul n0thing: sa fac si eu bani mai usor si mai repede. [21:12:54] ** Discutii in vehicul n0thing: Cred ca multi sunt bucurosi de adaugarea ei. [21:13:16] ** Discutii in vehicul iNuke: Multumesc pt timpul acordat.Doresti sa spui ceva pentru final? [21:13:49] ** Discutii in vehicul n0thing: Nu faceti crime. FBI-ul va fi mereu pe urmele voastre. [21:14:09] ** Discutii in vehicul iNuke: O seara superba , si mersi inca odata pentru ca ai acceptat int [21:14:29] ** Discutii in vehicul n0thing: Multumesc la fel si nici-o problema. Succes in cariera. Poze cu cautarile(aici trebuie sa apara cele 25 de poze cand dati /find pe un anumit player): Am sa editez mai tarziu
Bytza Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Am sa va rog sa nu mai postati inainte.Postati doar atunci cand ati indeplinit toate obiectivele !
adrian Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Nu stiu dc dar nu ma lasa sa postez interviurile si linkurile. Asa ca am scris totul intr-un fixier txt : http://www.mediafire.com/?q6y732y0p2fttyr
Bytza Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Avand in vedere ca este o problema cu forumul ai gasit solutia ideala , felicitarile mele ! Si ceilalti membrii sa faca la fel . iNuke termina misiunea si primeste suma de 100.000$
alinwow Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 http://www.text-upload.com/read,4192028951899
Bytza Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Alinwow termina misiunea si primeste suma de 100.000$ !
Bytza Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Misiunea a avut loc cu succes ! O sa postez Marti sau Miercuri o noua misiune .