Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zxcv123

programul pt tarc bk

Recommended Posts

Posted

la inceput a fost netu, ia picat netu, acuma e teamwieweru, nu putea sa scrie in el, maine ce va mai fii??? :clap:

APP de ce nu mai joaca Gnab? are statusu neschimbat de cand ia iesit ss

Posted

la inceput a fost netu, ia picat netu, acuma e teamwieweru, nu putea sa scrie in el, maine ce va mai fii??? :clap:

APP de ce nu mai joaca Gnab? are statusu neschimbat de cand ia iesit ss

Pt ca i-ati luat "jucaria" adica CSu ... au si refacut cu alta alianta , le era frica o sa ia Gunit ss mai mult

si chiar asa de ce nu i se da ss pentru inca o magarie marca inregistrata HH ?

Guest Christina Aguilera
Posted

autosay de la elite nu are treaba cu ce iti apare in chat box. poti avea si f2 apasat ca tot raspunde

dati foc porcule ,distrusu dracu numa cu hackuri sti sa joci copil prost

Guest Christina Aguilera
Posted

pentru tine Gunit ce zice el iti zic si eu :

Posted

autosay de la elite nu are treaba cu ce iti apare in chat box. poti avea si f2 apasat ca tot raspunde

Mare lucru sa editezi un fisier .txt si sa pui 2 bari " // " cand te intreaba cineva de afk ruleaza fisierul .txt si te scoate din joc daca pui 2 bari, multa filozofie :dooh:

Posted

vrei sa spui cand zice oricine orice langa tine sa iti iasa din joc.

da + /filter nick si mai este inca o metoda, stii cazul Prutus de pe celalt DB cand nu il putea misca dupa cordonate.

Guest Christina Aguilera
Posted

ti`am mai zis. pe elite nu`l intereseaza filter-ul. filter-ul este bun doar pt programul lui Old. si ce leg au coordonatele cu asta ?

mars date drk de copil emo ,gras imputit dupa ca esti gras si prost si virgin mai esti si mincinos tot srv te stie de gunoi cu hackuri

Posted

ti`am mai zis. pe elite nu`l intereseaza filter-ul. filter-ul este bun doar pt programul lui Old. si ce leg au coordonatele cu asta ?

are legatura pentru ca la faza cu Prutus tot un script de elite era

@ontopic : acum ca s-a facut publica metoda inca te faci ca ploua?

eu zic sa fim seriosi

Posted

mars date drk de copil emo ,gras imputit dupa ca esti gras si prost si virgin mai esti si mincinos tot srv te stie de gunoi cu hackuri

da ce frumos sti sa vorbesti

Posted

pai de ce sa vb frumos si civilizat, cand e mai usor sa zici "te-n moasta pe gheatza" si gata l-ai dovedit, oare ar trebui sa se simta jignit, stiind ca nu este adevarat?sau ca nu o sa ajunga niciodata acolo :blink:

da asta este, nu avem ce sa le cerem unor persoane, asta este modul in care au fost cresuti, asa au fost invatati sa vorbeasca, ai trebui sa fim si noi mai intelegatori cu astel de oameni cu nevoi speciale, sa ii intelegem si sa ii ajutam sa treaca peste, dupa astfel de posturi am inteles ca nu e usor sa cresti atunci cand te muti cu cortul in fiecare zi, dar ar trebui sa inteleaga si ei, ca e mai bine sa taca si sa lase impresia ca sunt prosi decat sa deschida gura si demonstreze.

P.S bruzli, baiatu lu mercedesa , stiu ca o sa te regasesti in ce am zis mai sus, asa ca nu te obosi sa imi mai dai replay sau pm, pentru ca nu o sa iti raspund, defapt nici nu o sa te mai bag in seama, ramai singur in lumea ta.

Posted

daca era asa m`ar fi scos cand zicea oricine de afk. eu repet: la calculatorul de unde eram conectat nu am tastatura pt ca e stricat portul si folosesc cea virtuala. e mai usor sa ies din joc decat sa astept pana o deschide si dupa ce o deschide am lag cam mare pt ca e vechi calcul. nu inteleg ce`i asa incredibil.

Posted

din moment ce doar adminii intreaba de afk acolo , raspunsul tau e degeaba

sa nu-mi zici ca si EliTe are aceeasi explicatie ca nu te cred , de fapt nimeni nu crede :-j

Posted

Voi astia care aveati calculatoare de la NASA si nu luati disconnect la cs-uri cand altii luai, care dadeati cu TS intr-una in cineva full ref si nu va opreati din tras, acum luati disconnect de la o simpla intrebare de afk... ce trist, nu? :(

Posted

Voi astia care aveati calculatoare de la NASA si nu luati disconnect la cs-uri cand altii luai, care dadeati cu TS intr-una in cineva full ref si nu va opreati din tras, acum luati disconnect de la o simpla intrebare de afk... ce trist, nu? :(

aici te referi la poney , nu? :whistle:

Posted

ce metoda? :)))

oare? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428913&view=findpost&p=6130004

metoda prin inductie 8-| , zau ca deja esti belea cu reply-uri din astea seci la care numai tu razi

da nu e nici un program :)) numai programe visati :))

ceva ceva tot este

eu merg pe varianta filter + auto answer din afk tools , cu "//" te sare imediat din joc

tyrexel este vb de elite tre sa umbli putin in el in configuratie autosay ,stiu sigur eu foloseam asta pe last db. si Blanka al folosea:) si dac nu ma crezi o sa posetez metoda:))) numa vecinu meu oick ma prins de 2 -3 ori in tarku de bk norocu meu ca reintram rapid ,:)))

Ps: si ca urmare Gunit foloseste Elite

aaa si inca ceva cu elite poti face multe ex: poti face sa deschida winamp cand te intreaba cineva de afk si multe altele:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...