Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zxcv123

programul pt tarc bk

Recommended Posts

Posted

daca aveti ceva de postat sesizat -faceti-o la modul civilizat si fara atata circ ieftin

Daca nu ..vom vedea noi daca putem sa afalm ceva.

Lance hai sa fim seriosi.... , atunci cand se zice cuvantul "Gunit" primele lucruri care imi trec prin cap... sunt "oare ce hackuri mai foloseste? "

Hai sa facem alt calcul... mai matematic, nu vorbe goale in vant.

1 minut are 60 de secunde.... o ora are 60 de minute .... o zii are 24 de ore...... facand un calcul simplu .... (bine pentru unii e mai complicat) ajungem la concluzia ca o zii are 86400 de secunde.

Atunci cand scriu "Gunit afk?" acel scris sta aprooximativ 9 secunde (testati va rog) deasupra capului si imparte si exact in alea 9 secunde "a disparut" sau "i-a picat netu" .... deci dupa alt calcul simplu rezulta faptul ca sansele sa ii pice netu exact in acel moment sunt de 1 la aproximativ 9600.... iar aceasta sansa pentru mine nu reprezinta o coincidenta, poate pentru tine Lance, pentru mine inseamna NOROC SUPER MEGA MARE CHIOR NOROC DIN ROMANIA CARE POATE EXISTA LA ORA ACTUALA, asta bine inteles daca se intampla doar odata (follyc vs elite cu mine fotograf)

Dar cand se intampla si a doua oara (Koox vs Gunit cu Zangetsu fotograf) atunci pentru mine nu inseamna decat ca e un cocalar ratat care fara hackuri/programe nu poate traii

Dude,tu cred ca suferi de vreun sindrom .Ce legatura are ''cocalarismul'' cu hackurile si programele.Ma bucur ca foloseste ce vrea muschiul lui sa isi faca jocul mai usor.Voi restul de pe langa de va ofuscati sunteti doar niste frustrati neiesiti din casa.

Posted

Dude,tu cred ca suferi de vreun sindrom .Ce legatura are ''cocalarismul'' cu hackurile si programele.Ma bucur ca foloseste ce vrea muschiul lui sa isi faca jocul mai usor.Voi restul de pe langa de va ofuscati sunteti doar niste frustrati neiesiti din casa.

ce mentalitate :| , cum sa fii de acord cu asa ceva? :))

sa vedem cand or sa ia si suspend pentru programel ,cine va fi frustratul atunci? pentru ca dupa logica mea ulciorul nu merge de multe ori la apa

Posted

Nu e voie nici cu elite, nici cu alt program special sa iesi din joc in momentul in care un gm face razie.

Astfel de metode vor fi pedepsite, dupa 2-3 iesiri se va da suspend. Urmeaza sa vedem daca vom si adauga la regulament treaba asta sau nu, dar de suspend sigur nu se va scapa.

Posted

in privinta asta sunt cam multe lucruri de luat in considerare: cand a iesit, cand a intrat, de pe ce ip era logat, de pe ce ip sa logat..etc, pentru ca se poate lua d/c chiar si atunci cand esti intrebat de afk de catre un GM, nu este ceva imposibil si ar fi pacat sa suspendati pe unu nevinovat, asta e doar parerea mea :dontknow:

Posted

nici acum , dupa 4 pagini , nu ai inteles esenta? se poate intampla o data , de doua ori dar sansa sa iti pice netul la fiecare razie e zero deci concluzia o tragi singr

chiar nu inteleg ce treaba au logurile , e destul de clara situatia

Posted

nici acum , dupa 4 pagini , nu ai inteles esenta? se poate intampla o data , de doua ori dar sansa sa iti pice netul la fiecare razie e zero deci concluzia o tragi singr

pai ca defiecare data cand se deschide un topic in care este vorba de un hack, discutia degenereaza, nici eu nu stiu ce sa mai inteleg. deoparte sunt cei care cer 99 incontinu, fara a avea habar cu ce se mananca mu, sau "programele ajutatoare" sa spun asa, si de cealalta parte sunt cei care ii sustin pe "inculpati", tot timpul sunt aduse jigniri, si comentarii inutile. si da log-urile au treaba, pentru ca eu am net de la romtelecom, am un stick vai de steaua lui, seara, nu chiar in fiecare seara, doar atunci cand este reteaua aglomerat, pica netu in draci, pot confirma toti oameni cu care am stat la party, si sincer nu mi-ar placea sa ma trezesc cu ss ca am nush ce hack, cand mie imi pica netul.

Guest Christina Aguilera
Posted

pai ca defiecare data cand se deschide un topic in care este vorba de un hack, discutia degenereaza, nici eu nu stiu ce sa mai inteleg. deoparte sunt cei care cer 99 incontinu, fara a avea habar cu ce se mananca mu, sau "programele ajutatoare" sa spun asa, si de cealalta parte sunt cei care ii sustin pe "inculpati", tot timpul sunt aduse jigniri, si comentarii inutile. si da log-urile au treaba, pentru ca eu am net de la romtelecom, am un stick vai de steaua lui, seara, nu chiar in fiecare seara, doar atunci cand este reteaua aglomerat, pica netu in draci, pot confirma toti oameni cu care am stat la party, si sincer nu mi-ar placea sa ma trezesc cu ss ca am nush ce hack, cand mie imi pica netul.

Tu esti ala care stie cu ce se manca mu =)), mai termina dracu cu aberatiile tale de lingau, tot serveru stie ca Gunit foloseste orice hack posibil si scapa foarte usor de ss , Gunit cu HH au adus hackurle pe srv se vede asta pe pagina de plangeri si alti din cauza voastra s-au si lasat de mu, mai aveti tupeu sa comentati dar nah tiganu e tigan pana la capat

Posted

Tu esti ala care stie cu ce se manca mu =)), mai termina dracu cu aberatiile tale de lingau, tot serveru stie ca Gunit foloseste orice hack posibil si scapa foarte usor de ss , Gunit cu HH au adus hackurle pe srv se vede asta pe pagina de plangeri si alti din cauza voastra s-au si lasat de mu, mai aveti tupeu sa comentati dar nah tiganu e tigan pana la capat

ma indoiesc ca ai inteles macar 10% din ce am vrut eu sa spun ^_^

asa e, hacku-rile au fost inventate de mine, eu am facut auto q/combo eu am facut afk tools, doar ca din greseala au ajuns la old, care a cules toti lauri, ar trebui sa imi fie rusine <_<

Posted

tu esti frustrat rau cu ss-urile tale .

daca fac mijto si ies eu ca ASA VREAU , cum poti dovedi asa ceva ??

Posted

tu esti frustrat rau cu ss-urile tale .

daca fac mijto si ies eu ca ASA VREAU , cum poti dovedi asa ceva ??

ce motiv ai avea sa iesi ( desigur altul decat cel de a evita un suspend) :)) ?

ia vezi ce a scris oick mai sus , comprendes?

Posted

wowwwwww , italianu ))

asta ar fi cea mai mare prostie din regulament , esti de acord cu mine ??

cum ar suna ??

Regula 20487675 :) - Cine este intrebat de afk in tacul de bk , si iese fara sa spuna nimic ia suspend 60 zile pentru macro . =))))))))))))))

sunteti niste mici GENIII !!!

Posted

wowwwwww , italianu ))

asta ar fi cea mai mare prostie din regulament , esti de acord cu mine ??

cum ar suna ??

Regula 20487675 :) - Cine este intrebat de afk in tacul de bk , si iese fara sa spuna nimic ia suspend 60 zile pentru macro . =))))))))))))))

sunteti niste mici GENIII !!!

toata lumea e impotriva la asa ceva in afara celor din HH (sau Hentai mai nou , tot aia) , nu cumva am mai vazut cumva filmul asta prin alte topicuri? :dooh:

stiu ca ati vrea sa folositi in continuare smecheriile alea fara sa patiti nimic dar din pacate nu sunteti doar voi pe server

Posted

alex no off,dar de exemplu cand jucam si aveam teamview la VVqe,nu putea sa scriu nimic,daca era razie preferam sa dau alt f4,era mai simplu decat sa incerc sa scriu ceva(de la el),asa rau imi mergea.nu zic ca asa a fost,dar poate sunt altii in situatia asta

:tiphat:

Posted

alex no off,dar de exemplu cand jucam si aveam teamview la VVqe,nu putea sa scriu nimic,daca era razie preferam sa dau alt f4,era mai simplu decat sa incerc sa scriu ceva(de la el),asa rau imi mergea.nu zic ca asa a fost,dar poate sunt altii in situatia asta

:))))

daca esti prin tw,nu cred ca se pune ca VVqe e ON :))

Posted

ok inteleg perfect ce zici, teamview, radmin, etc etc programe de remote control sunt multe.

dar problema este alta... vine adminu ... face razie.... tu daca ai teamwieweru poc dai alf f4 daca zici ca nu poti sa scrii, dar neaparat trebe alt f4? poti sa te misti de pe loc, sa te duci la marginea tarkului, sau altceva prin care sa rezulte ca esti on si nu poti sa scrii.

si mai e partea a doua... de doua ori sa dai alt f4 exact in momentu cand apare ultima intrebare de afk? laso draq de treaba.

Posted

e mai rau daca te misti prin tark si nu raspunzi,asta e nesimtire si atitudine gm, te paste un ss cat casa de mare :))

cum spuneam si mai sus, atunci cand este vb de cineva din alianta adversa aduceti tot felul de teorii si dati cu pumnul in masa ca ala trebuie sa ia 99 neaparat :))

Posted

hai ma ca nu e asa, apesi print screen, sa ai dovada ca erai on

mie de exemplu la celalalt pc cateodata se bloczheaza enteru si nu pot sa scriu, pur si simplu nu merge si trebe sa dau sw sau sa inchid jocu

Posted

sunt sigur ca nu dadeai exit mereu la ultima intrebare de afk

probabil ca e un caz izolat ce zici tu acolo , aici e vorba de altceva...

@hdd pai si nu asa este? iarasi trebuie sa fie unii mai tari in programe decat altii , fara a fi pedepsiti ? si nu e nici o teorie , au vazut si adminii pe viu cum sta treaba

Posted

hai ma ca nu e asa, apesi print screen, sa ai dovada ca erai on

mie de exemplu la celalalt pc cateodata se bloczheaza enteru si nu pot sa scriu, pur si simplu nu merge si trebe sa dau sw sau sa inchid jocu

e mai rau, atunci cand esti intrebat de afk de catre un GM trebuie sa ii raspunzi, daca esti postat iei ss 100%, mai uita-te pe la plangeri, si spune-mi cate plangeri postate de un gm sau soldat cu no ss, iti spun eu 0.

Posted

cazul zangetsu, a raspuns imediat dupa, sau nu mai stiu exact, dar lancelot nu ia dat ss.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428884 asta este topicul.

si am o intrebare pentru tine eu daca sunt prins afk in tarku de bk, sau pe spot cum mi sa mai intamplat...

si pun o poza ca asta http://www.imagebam.com/image/07ef87165631051

mai primesc contor??? sau ss ??

cand esti ON esti ON, te misti stanga dreapta, schimbi skilul,ai martor butonul de print screen, adminul isi va da seama ca esti on, dupa care dai alt f4 si ii explici situatia pe pm. (sau de ce nu dai alt f4 la prima sau a doua intrebare de afk)

cand esti afk esti AFK si gata. Spunetii lu mutu ma ca ala a venit si a dat alt f4, poate va crede el,

Posted

cazul zangetsu, a raspuns imediat dupa, sau nu mai stiu exact, dar lancelot nu ia dat ss.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428884 asta este topicul.

si am o intrebare pentru tine eu daca sunt prins afk in tarku de bk, sau pe spot cum mi sa mai intamplat...

si pun o poza ca asta http://www.imagebam.com/image/07ef87165631051

mai primesc contor??? sau ss ??

cand esti ON esti ON, te misti stanga dreapta, schimbi skilul,ai martor butonul de print screen, adminul isi va da seama ca esti on, dupa care dai alt f4 si ii explici situatia pe pm. (sau de ce nu dai alt f4 la prima sau a doua intrebare de afk)

cand esti afk esti AFK si gata. Spunetii lu mutu ma ca ala a venit si a dat alt f4, poate va crede el,

stii cat imi ia sa modific clicker-ul sa ma mute de pe o coord pe alta sa schimbe skill-urile si sa faca print atunci cand sunt intrebat de afk ? o ora maxim.

cat despre intrebarea ta. in orice alta situatie, modratorul are intodeauna ultimul cuvant.

Posted

nare rost cu tine.

tu il sustii atat de mult incat ai fii in stare sa iti tai un deget numai sa nu ia ss sau sa iese nevinovat.

Fiecare crede ce vrea.

Pentru mine un lucru e clar, ESTE UN CODAT SI GATA am terminat discutia, am vazut cu ochii mei cum dispare ca prin minune exact atunci cand pune follyc a 3-a intrebare poza imi este martora http://www.imagebam.com/image/0531aa162509260 iar folic poate sa confirme acest lucru.

Fac pariu ca daca era sadi in locu lui imediat sareati cu gura sadi codatu sadi codatu sadi codatu.

Posted

ok inteleg perfect ce zici, teamview, radmin, etc etc programe de remote control sunt multe.

dar problema este alta... vine adminu ... face razie.... tu daca ai teamwieweru poc dai alf f4 daca zici ca nu poti sa scrii, dar neaparat trebe alt f4? poti sa te misti de pe loc, sa te duci la marginea tarkului, sau altceva prin care sa rezulte ca esti on si nu poti sa scrii.

si mai e partea a doua... de doua ori sa dai alt f4 exact in momentu cand apare ultima intrebare de afk? laso draq de treaba.

tu iti dai seama ca e mai greu asa?:))

se dezactiveaza mai greu clickeru prin tw,misti caracterul mai greu prin tw,si apoi te chinui iar sa il pui la loc :))

nu e greu deloc sa scrii prin tw,dai enter,scrii,dai iar enter,chiar daca tie iti apare mai greu,dar totul se intampla in timp real,fara delay-ul care il vezi tu prin tw

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...