Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zxcv123

programul pt tarc bk

Recommended Posts

Posted

HH are programe, HH d.c, HH pk, HH tot .. frate ..e 1 joc ...... ce atata scandal ?

pai daca e un joc hai sa jucam corect (pe cat posibil) , ce dracu plec in oras la film / bere si programul ma scoate din joc cand e razie , ma doare la basca :banghead: si atunci pentru ce mai sunt raziile? iti zic eu , pentru fraierii care nu au programul respectiv

si apropo http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428996 oricum eu cred ca acum Gunit a vrut sa ia intentionat 10 zile decat un 60 pt programe ajutatoare , stia deja ca e most wanted""poate mai incearca sa mai distraga atentia vezi doamne "gata m-au prins afk , sa le arat ca nu am program" dar eu fac pariu ca mai mult ca sigur il va folosi si in viitor

Posted

atentatele din 9 / 11 au fost facute de gunit. tot cu un program a controlat avioanele.

atentatele din 9 / 11 au fost facute de gunit. tot cu un program a controlat avioanele.

mda...bine ca le-ai spus....acum toti stiu :|

eu va dau pe goarna, n-am sa fac puscarie pt voi <_<

Posted

da bravo ma esti in viata si nu l-ai salvat pe Gadaffi .... :crybaby:

Posted

daca aveti ceva de postat sesizat -faceti-o la modul civilizat si fara atata circ ieftin

Daca nu ..vom vedea noi daca putem sa afalm ceva.

Lance hai sa fim seriosi.... , atunci cand se zice cuvantul "Gunit" primele lucruri care imi trec prin cap... sunt "oare ce hackuri mai foloseste? "

Hai sa facem alt calcul... mai matematic, nu vorbe goale in vant.

1 minut are 60 de secunde.... o ora are 60 de minute .... o zii are 24 de ore...... facand un calcul simplu .... (bine pentru unii e mai complicat) ajungem la concluzia ca o zii are 86400 de secunde.

Atunci cand scriu "Gunit afk?" acel scris sta aprooximativ 9 secunde (testati va rog) deasupra capului si imparte si exact in alea 9 secunde "a disparut" sau "i-a picat netu" .... deci dupa alt calcul simplu rezulta faptul ca sansele sa ii pice netu exact in acel moment sunt de 1 la aproximativ 9600.... iar aceasta sansa pentru mine nu reprezinta o coincidenta, poate pentru tine Lance, pentru mine inseamna NOROC SUPER MEGA MARE CHIOR NOROC DIN ROMANIA CARE POATE EXISTA LA ORA ACTUALA, asta bine inteles daca se intampla doar odata (follyc vs elite cu mine fotograf)

Dar cand se intampla si a doua oara (Koox vs Gunit cu Zangetsu fotograf) atunci pentru mine nu inseamna decat ca e un cocalar ratat care fara hackuri/programe nu poate traii

Guest BMW525D
Posted

asta e bulion

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

incepi sa o iei pe aratura biggles....credeam ca mai judeci...dar m-am inselat

cred ca tu o iei pe aratura... defapt nu o iei, ai luato deja.

Hai sa fim seriosi. Gunit (HH) = hack

Posted

incepi sa o iei pe aratura biggles....credeam ca mai judeci...dar m-am inselat

cred ca tu o iei pe aratura... defapt nu o iei, ai luato deja.

Hai sa fim seriosi. Gunit (HH) = hack

asa e...:) gunit a adus hackurile pe linkmania...nui asa? :-j

Posted

Iarasi aceeasi atitudine aroganta a lui Gunit , cand ziceam anul trecut ca folosea ceva ma lua cu dume din alea gen "e legal" sau "unde scrie ca nu ai voie cu x" iar intr-un final s-a vazut care e adevarul.

Dupa ce ca esti cu musca pe caciula o mai tii si pe a ta , oricum deja e mai mult decat evident ca voi doi folositi ceva si dupa mine a devenit doar o chestiune de timp pana sa va si ardeti daca mai folositi mult programul respectiv.

Sa fim seriosi stim cu totii istoricul lul , chiar trebuie insirat din nou?

Posted

se putea sa nu se bage si cersetoru in seama :)) du-te ba flamandule si cerseste in continuare la intrare pe stadion, poate faci rost de bani sa vii la buc dupa lancelot :))

Kakatule eu spre deosebire de tine am bani si nu muncesc ca un sclav ca tine 10 ore prin fabrici sa platesc netu sa comentez si sa ling in cur pe HH pe un forum ce tot o sugi atat Gunit are majoritatea programelor care se poate folosi pe acest joc stiu ca tasu e profesor de informatica si i face la tomberonu de fiusu programele sa se distreze si el pe MU ca in real e un gras obosit si virgin

nu`i prof de info.

nu e nici un program. am un calculator la care e stricata iesirea de tastatura. si folosesc cea virtuala dar cand nu am timp si e razie prefer sa dau x la joc si sa reintru cand am.

Nu m-am amestecat in balarii cu programe,programele ,hack-uri dar Gunit asta este cea mai PROASTA si PENIBILA scuza in ultimii 5 ani de cand joc Mu....mai de rahat decat scuza aia la razie ...""Eram la buda faceam caca""....!

Las-o in puii mei ""nevinovatule"" ..sincer sunt unii mai prostuti care pun botul dar ...chiar te stim ce poama esti !

Posted

Iarasi aceeasi atitudine aroganta a lui Gunit , cand ziceam anul trecut ca folosea ceva ma lua cu dume din alea gen "e legal" sau "unde scrie ca nu ai voie cu x" iar intr-un final s-a vazut care e adevarul.

Dupa ce ca esti cu musca pe caciula o mai tii si pe a ta , oricum deja e mai mult decat evident ca voi doi folositi ceva si dupa mine a devenit doar o chestiune de timp pana sa va si ardeti daca mai folositi mult programul respectiv.

Sa fim seriosi stim cu totii istoricul lul , chiar trebuie insirat din nou?

ca atunci cand voi ati folosit pentru prima data dino bug la cs a? si nu trecea nimenii de ultima poarta? :cool2:

Posted

bine ca ai luat tu ss pe TyreX cand dadeai alt+f4 in kalima !!!

S-a dat vreun suspend atunci si nu stiu eu :)) ? Comentezi aiurea ca de obicei , de parca as fi descoperit eu tastele Alt si F4. Si nu , nu am cum sa compar cu Gunit vreodata.

Posted

bine ca ai luat tu ss pe TyreX cand dadeai alt+f4 in kalima !!!

S-a dat vreun suspend atunci si nu stiu eu :)) ? Comentezi aiurea ca de obicei , de parca as fi descoperit eu tastele Alt si F4. Si nu , nu am cum sa compar cu Gunit vreodata.

pai tocmai asta este ca nu ti-a dat nici un ss , si sa stii ca nicinoi nu am inventat programele de d/c cum nici tu nu ai inventat tastele alt si f4

si nici 90 % din jucatori nu au inventat ellite

si nici cazul CERBY nu a inventat nimic decat ce permite jocul sa bagi punctele acumulate !

si nici si nici , doar ca noi am luat SS tu nu , asa ca mai bine taci ! :tiphat:

Posted

topicul e pt Gunit & EliTe si programul minune numai o dati in balari cu tyrexelu sau alte chestii din trecut

te supara adevarul georgescule ? :))

@nu mai am fise rippere, am dat falimet ^_^

Posted

topicul e pt Gunit & EliTe si programul minune numai o dati in balari cu tyrexelu sau alte chestii din trecut

te supara adevarul georgescule ? :))

nu e georgescu, mai baga o fisa :))

Posted

asa face programu cand ma intrebati de afk =))

Si eu care am crezut ca asa face cand vine unu la prel .. :| Vreau si eu programul!! :))

Posted

asa face programu cand ma intrebati de afk =))

Si eu care am crezut ca asa face cand vine unu la prel .. :| Vreau si eu programul!! :))

este simplu de rezolva tot din elite,nu este alt program

da pm si o sa-ti explic cum

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...