Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ADRIANTM

cont forum

Recommended Posts

Guest ADRIANTM
Posted

cont clona

case closed

Nu ma intereseaza alte cazuri.

Respira ca esti pe cale sa te enervezi

BA OCHELARISTULE PARCA TI-AM ZIS SA NU IMI M-AI DAI PERMANENT PE FORUM CU TI SE RIDICA TIE SANGELE IN NAS , DA TU CREZI CA TU ITI BATI JOC DE MINE MA ? TI-AM EXPLICAT CLAR SI PE GLOBAL LA PLANGERI IMPOTRIVA MODERATORIILOR , DACA NU VEZI BINE DATI OCHELARII JOS SAU STERGEI DE ABURI , VREAU DREPTATE ADICA BASTIA SA IEIE SUSPEND PE FORUM CA EL A INCEPUT SA MA INJURE SI A CONTINUAT PANA LA SFARSIT, DACA EU TE FAC TIGAN PE TINE CE ZICI ? DACA ODYZZEUS NU FACE DREPTATE AM SA-MI FAC EU CU TINE MA CAND O SA AJUNG LA BUCURESTI IN VARA , PANA IN VARA ITI SUGEREZ SA NU TE PRIND IN TIMISOARA LA VREUN GATHER,

Posted

cont clona

case closed

BA OCHELARISTULE PARCA TI-AM ZIS SA NU IMI M-AI DAI PERMANENT PE FORUM CU TI SE RIDICA TIE SANGELE IN NAS , DA TU CREZI CA TU ITI BATI JOC DE MINE MA ? TI-AM EXPLICAT CLAR SI PE GLOBAL LA PLANGERI IMPOTRIVA MODERATORIILOR , DACA NU VEZI BINE DATI OCHELARII JOS SAU STERGEI DE ABURI , VREAU DREPTATE ADICA BASTIA SA IEIE SUSPEND PE FORUM CA EL A INCEPUT SA MA INJURE SI A CONTINUAT PANA LA SFARSIT, DACA EU TE FAC TIGAN PE TINE CE ZICI ? DACA ODYZZEUS NU FACE DREPTATE AM SA-MI FAC EU CU TINE MA CAND O SA AJUNG LA BUCURESTI IN VARA , PANA IN VARA ITI SUGEREZ SA NU TE PRIND IN TIMISOARA LA VREUN GATHER,

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAH :rofl1: :rofl1: :ceuameni: :ceuameni:

Posted

cont clona

case closed

Salut, eu recunosc, sunt AS la conturi clona.

Sa iti explic ce inseamna un cont clona si de ce atragi suspend pentru un cont clona.

Contul tau principal, ai luat suspend pentru limbajul colorat si necorespunzator acestui forum, tu cand ai adresat anumite lezari si jignire (atacuri directe la persoana, provocari, s.a.m.d), trebuia sa fi constient ca atragi dupa sine un forum suspend. In momentul activarii suspendului pe contul principal de pe forum NU ai voie sa postezi de pe alt cont, orice cont facut de pe acelasi IP pe care ai luat suspend, va fi considerat cont clona si va atrage dupa sine suspendarea contului respectiv, sau conturilor (dupa caz).

Acesta este pedeapsa acordata si deaceea se numeste "Cont clona", ai luat spusend pe contul principal si tu postezi de pe alt cont avand acelasi IP.

Nu inteleg de ce vezi ca ai gresit si tot tu faci atac direct asupra unui om/moderator. Regulamentul e pentru toti., sunt constienta ca daca imi da forum suspend pe acesta, nu am sa mai pot posta de pe nici un cont al meu de pe forum, atat timp ca acesta sau oricare alt cont al meu este in suspend.

Gandeste logic, nu da dovada de om crescut in munti.

O zi buna.

Apropo daca esti tigan, de ce iti este rusine sa recunosti? Sunt si tigani/rromi cu o judecata mai buna decat romanii, dar din cate reply-uri ale tale am vazut, tu chiar dai dovada de tigan. Contrazice-ne si da dovada de om cu buna crestere si nimeni nu te va mai face tigan. :tiphat:

Guest ADRIANTM
Posted

She , eu nu am buna creste cu cei gen Lancelot care ma sfideaza si face ce vrea crezand daca are functie de moderator e zeu , cum tu acuma te bagi ca supozitoru in cur doar sa te afli in treaba nici cu tine n-am cum sa am , nu sunt tigan inculto nici eu nu-i suport ca sunt hotii ,nespalatii etc , tiganca esti tu cum zicea basescu ca te bagi inseamna ca si una , carei problema ta daca vreau sa-mi fac dreptate in real cu Lancelot? vreau sa-i arat ca nu face ce vrea pe forumu asta si nu-si bate joc de mine crezand ca daca e in spatele unui monitor nu pateste nimic . Eu nu ma refer aci la conturile clona ma refer ca Bastia ma injura si el a inceput cu injuratu si a continuat cu mine pana la sfarsit si n-a luat niciun suspend, asta ma deranjeaza ca Lancelot abuzeaza de functie si ma sfideaza ca sa intelegi tiganco.

P.S e normal sa te agiti aci ca sprayu She doar esti coleg cu el in AS vezi ca stiu cine esti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...